Sök
Stäng denna sökruta.

Kavla ner – en mänsklig rättighet

I maj 2021 läste jag om kampanjen Kavla upp som startats för att med hjälp av kändisar skapa en hajp bland unga att ta sprutorna mot covid-19. Jag blev illa berörd av detta då Läkemedelsverket redan då visste att exceptionellt många hade drabbats av biverkningar, vilket Läkartidningen rapporterade om.

Jag tog därför initiativ till kampanjen Kavla ner för att upplysa om att det är en mänsklig rättighet att avstå från deltagande i medicinska experiment vilket massvaccinationen mot covid-19 är. Över 300 personer skickade in bilder och sina motiv till att kavla ner och kampanjen har nått över en halv miljon människor. Personligen har jag valt att kavla ner av flera skäl. En anledning är att det som säljs in som vaccin av branschens ledande företrädare själva kallas för en cellulär genterapi. Här berättar Bayers CEO Stefan Oelrich hur glad han är att de nu lyckats få ut denna cellulära genterapiprodukt på marknaden. De så kallade vaccin som används i Sverige idag har fortfarande bara ett villkorligt marknadsföringstillstånd eftersom långtidsstudier på dess säkerhet och effektivitet ännu inte finns.

Den 6 oktober stoppades Modernas vaccin för alla under 30 år i Sverige då flera unga drabbats av allvarliga biverkningar. Pfizers vaccin har fortsatt att injiceras i unga trots att det finns otaliga rapporter om att även dessa sprutor kan ge allvarliga biverkningar i form av hjärtmuskelinflammation. Något som myndigheterna i Israel bland annat har varnat för.

Genom att starta ett politiskt parti hoppas jag nu att vi som inte ställer upp på omänskliga och ovetenskapliga restriktioner och mer eller mindre tvingande injicering av läkemedel som visat sig vara varken säkra eller effektiva får en tyngre röst så att vi kan stoppa detta vansinne innan fler skadas.

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
2.5 4 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
2 Comments
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Mer från MoD

Relaterade inlägg

wood writing typography tiles
MoDs politik

10 grundprinciper för MoDs politik​

Denna lista bygger på de mest populära motionerna av MoDs medlemmar fram till januari 2024​ 1. Individens självbestämmande Vi fastslår att varje individ är suverän

Läs mer »
MoDs valsedlar
Insamling

Bidra till MoDs valsedelsfond

Hjälp oss lyckas i EU-valet MoD har sedan starten för två år sedan arbetat målinriktat med att ena människor från höger till vänster för att

Läs mer »
2
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x