Sök
StÀng denna sökruta.

Tala om det, en kampanj, ett upprop och en manifestation om biverkningar efter 💉

I november 2021 startade jag kampanjen #talaomdet för att fĂ„ fler att prata om biverkningar de fĂ„tt efter sprutorna. Som alltfler kĂ€nner till har exceptionellt mĂ„nga misstĂ€nkta biverkningar rapporterats in efter massvaccineringen med de experimentella genterapi-injektionerna. Över 360 dödsfall har hittills rapporterats in och nĂ€stan 10 000 misstĂ€nkta allvarliga biverkningar. Siffror som kan vara mellan 10-100 gĂ„nger högre i verkligheten eftersom endast 1-10 % av alla misstĂ€nkta biverkningar rapporteras in.

I helgen lanserades nu ocksĂ„ en hemsida och ett upprop av vaccinskadade Ann-Catrin Hansson dĂ€r alla kan skriva under som stödjer att de som drabbats av biverkningar ska fĂ„ det stöd och den hjĂ€lp de behöver och att mass”vaccineringen” mot covid-19 behöver stoppas omgĂ„ende. I dagslĂ€get erkĂ€nns inte mĂ„ngas besvĂ€r som biverkningar och mĂ„nga fĂ„r inte nĂ„gon hjĂ€lp överhuvudtaget. PĂ„ www.talaomdet.se kan den som drabbats av biverkningar ocksĂ„ vĂ€lja att skriva en rapport om det pĂ„ sidan.

Partiet MoD kommer nu att stötta denna kampanj och driva frÄgan politiskt att de som skadats av covidsprutorna fÄr den hjÀlp de behöver och rimlig ersÀttning för sina skador.

Besök hemsidan och hör nÄgra av de som drabbats berÀtta om sina besvÀr, skriv pÄ uppropet för att de ska fÄ hjÀlp och anmÀl dig till den stora manifestationen i Stockholm den 30 april 2022.

Andreas Sidkvist

Andreas Sidkvist

Var prisad PR-konsult innan han började engagera sig för mÀnskliga rÀttigheter och demokrati genom #kavlaner, #talaomdet och MoD

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela pÄ Facebook
Dela pÄ Twitter
Dela pÄ Telegram
Dela via Mejl
3.7 3 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
3 Comments
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Mer frÄn MoD

Relaterade inlÀgg

MoDs valsedlar
Insamling

Bidra till MoDs valsedelsfond

HjÀlp oss lyckas i EU-valet MoD har sedan starten för tvÄ Är sedan arbetat mÄlinriktat med att ena mÀnniskor frÄn höger till vÀnster för att

LÀs mer »
3
0
Skulle Àlska dina tankar, vÀnligen kommentera.x
()
x