Tala om det, en kampanj, ett upprop och en manifestation om biverkningar efter 💉

I november 2021 startade jag kampanjen #talaomdet för att få fler att prata om biverkningar de fått efter sprutorna. Som alltfler känner till har exceptionellt många misstänkta biverkningar rapporterats in efter massvaccineringen med de experimentella genterapi-injektionerna. Över 360 dödsfall har hittills rapporterats in och nästan 10 000 misstänkta allvarliga biverkningar. Siffror som kan vara mellan 10-100 gånger högre i verkligheten eftersom endast 1-10 % av alla misstänkta biverkningar rapporteras in.

I helgen lanserades nu också en hemsida och ett upprop av vaccinskadade Ann-Catrin Hansson där alla kan skriva under som stödjer att de som drabbats av biverkningar ska få det stöd och den hjälp de behöver och att mass”vaccineringen” mot covid-19 behöver stoppas omgående. I dagsläget erkänns inte mångas besvär som biverkningar och många får inte någon hjälp överhuvudtaget. På www.talaomdet.se kan den som drabbats av biverkningar också välja att skriva en rapport om det på sidan.

Partiet MoD kommer nu att stötta denna kampanj och driva frågan politiskt att de som skadats av covidsprutorna får den hjälp de behöver och rimlig ersättning för sina skador.

Besök hemsidan och hör några av de som drabbats berätta om sina besvär, skriv på uppropet för att de ska få hjälp och anmäl dig till den stora manifestationen i Stockholm den 30 april 2022.

Andreas Sidkvist

Andreas Sidkvist

Var prisad PR-konsult innan han började engagera sig för mänskliga rättigheter och demokrati genom #kavlaner, #talaomdet och MoD

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
3.7 3 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
2 Comments
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
trackback

[…] Tala om det, en kampanj, ett upprop och en manifestation om biverkningar efter 💉 […]

trackback

[…] Tala om det, en kampanj, ett upprop och en manifestation om biverkningar efter 💉 […]

Mer från MoD

Relaterade inlägg

Evenemang

Summering Urkult 3-6 augusti 2023

Mellanvalåret 2023 var ett tiotal medlemmar från MoD på Urkult varav de flesta var förbi MoDs bord strax utanför festivalområdet. Några avsatte även någon timme

Läs mer »
2
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x