Är vi rätt för varandra 😍💛🌻?

Vi har gjort en kontaktannons för att hitta rätt. Hjälp oss gärna! 🌻

Spela videoklipp

Dela och sprida gärna inlägget på Facebook, Instagram och Twitter genom att klicka på länkarna. 🙏

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
4 5 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
44 Comments
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Jonny
Jonny
1 år sedan

Hej!

Jag är inte det minsta emot homosexuellas rättigheter i samhället, men just det faktum att ni tycker de är värda att nämnas i sammanhanget gör mig ytterst skeptisk!
Ta bort det så är jag med, deras rättigheter är det ändå ingen som är emot!

Maria
Maria
1 år sedan

Varför lyfter ni då inte det faktum att vi alla är individuellt olika och att allas rättigheter ska respekteras lika mycket – istället för att gå på den kategorisering av människor som ändå inte räcker till för att beskriva alla olika individer.
(En annan sak som hör ihop med detta: Skulle önska att alla människor börjar inse att djur och natur ska respekteras lika mycket som varje enskild människa. Alltså enkelt uttryckt ungefär så som ursprungsindianer respekterar hela sin omgivning.)

Pan
Pan
1 år sedan

Av det lilla jag sett uppskattar jag er. Heja.

Bara en kort anmärkning, ordet “indian” anses som nedsättande och oönskat av många ursprungsbefolkningar. Undvik det om du vill ha med dig fler i din politiska karriär. Urfolk, stamfolk, urinvånare kan användas istället. Eller deras faktiska namn, som de själva valt och inte blivit påtvingade av den vite mannen.

Jmf “lapp” och “same”.

Mats Levin
Mats Levin
1 år sedan
Svara  Pan

Ang vita mannen, spanjorerna och portugiserna är inte jättevita i mina ögon. Ang indianerna

Senast redigerad 1 år sedan av Mats Levin
Rose
Rose
1 år sedan

.

Senast redigerad 1 år sedan av Rose
Martin Gustavsson
1 år sedan
Svara  Jonny

Enig med dig Jenny. Identitetspolitiken är till för att splittra folket i syfte att gynna fascismen. Det är många som faller för det. Idag måste man ha både mod och karaktär för att inte falla för det. Alla har inte detta, eller är obetänksamma.

Jämställdhet innefattar alla människor som är för detta. Det räcker så. Välkommen både Jenny och MoD! Välkommen till en valsamverkan som har mod att säga sanningen när den måste sägas till människor som saknar skam i kroppen, förnuft att se verkligheten som den är och känsla för barnen och framtidens generationer!

Martin Hoffman
Martin Hoffman
1 år sedan
Svara  Jonny

Ja så länge det inte blir obligatoriskt ungefär som med covid19 vaccinet.

Josef
Josef
1 år sedan
Svara  Jonny

Det är av just den anledningen det behövs lyftas fram ännu mer. När en person som inte tillhör minoriteten tar sig rätten att anse att något inte behöver lyftas fram och blir provocerad när det görs, är det ett tillräckligt stort bevis på att det gör det. Om du själv inte är homosexuell så kan du omöjligt veta vad de utsätts för varje dag.

Jasmin
Jasmin
1 år sedan

Tycker det bra. Yttrandefrihet är ett viktig ord som ska stå i annonsen också. Det skulle finnas en tydlig rutan där man kan söka kontakt hos mod direkt. Men annars är det toppen.

Tobbe
Tobbe
1 år sedan

Hej, ser på filmen och undrar varför ni har kvinnoförtryck med i den som stavas islamisering?

Eva Valltjärn
Eva Valltjärn
1 år sedan

Hej! När jag skulle sätta in min medlemsavgift till ert bg konto stod det på min skärm att detta konto tillhör någon helt annanstans än Mod. Detta gjorde att jag inte vågade sätta in pengarna. Mvh Eva Valltjärn

Maria
Maria
1 år sedan

Hej, har sökt på Valmyndighetens sida, men hittar inte hur man skickar in era namninsamlingslistor till dem.
(Jag vill samla in namn åt er i Göteborg nu till helgen.)
— Har ni någon MoD:are som jag kan kontakta i Göteborg?
— Hur gör man för att skicka in era listor till Valmyndigheten?
— Stämmer det att sista datum för dem att få listorna är den sista februari?

Hans Wiger
Hans Wiger
1 år sedan

Goddag! 🙂
Jag är helt enig med er angående covid-19/restriktioner/vaccinering/tyranni.
Men vilken position har MoD när det gäller den s k “klimatkrisen”?

Mvh
Hans

Patrik Hidefjäll
Patrik Hidefjäll
1 år sedan

Jag undrar hur mycket medvetenhet som finns i partiet kring den större agendan som drivs och har drivits av olika elitära grupperingar globalt och som beskrivs bra i Rainer Fuellmich arbete med att samla information om de som ligger bakom covid-19 och kan hittas här: https://odysee.com/@GrandJury:f/Grand-Jury-Day-2-online_1:f

Patrik Hidefjäll
Patrik Hidefjäll
1 år sedan

Tack Andreas,
Jag tycker det ni gör är lovvärt. Ett annat tips är de frias genomgång av djupa staten som finns här: https://deepstate.se/

Joakim
Joakim
1 år sedan

Trist med identitetspolitiken. Den slipper man tydligen inte vare sig hos Sjuklövern eller hos er. Ska ni lyfta homosexuella och rasifierade kvinnor så bör ni även som motvikt lyfta dagens fria villebråd enligt rådande agenda – nämligen vita män och vita heterosexuella kärnfamiljer. Lyft alla eller ingen. Sen…ersätt gärna “allas lika värde inför lagen” med “allas likhet inför lagen”. “Allas lika värde” betyder numera mest ja till massinvandring utan asylskäl där medborgarskap inte längre ska spela någon roll, ja till större bistånd än försvarsutgifter, ja till tiggeri utanför butikerna, ja till tvångskvotering, ja till Girjasdomen osv.

jeff forssell
1 år sedan

Jag tilltalas av den klara motståndet mot “pass & tvång” där jag antar att det gäller vx sådana.

Samtidigt är jag inte klar över om ni är mot alla “pass” och “tvång”.
Jag tror att om det skall finnas ett Sverige med lika rättigheter för kvinnor och homosexuella med flera och med en någotsånär “välfärdssystem” så tror jag att vi kan inte ha helt fri invandring.
Jag vill gärna se ansikten på folk omkring mig. På samma sätt som bensinmackar har förbud mot hjälmvisir när man kommer in i butiken, vill jag inte att folk skall täcka ansiktet. (Möjliga undantag: polis som jobbar mot gängkriminella – men de skall ha nummerskylt så man kan anmäla dåligt uppförande, och i operationssal och förstås ansiktsbandage) Så jag vill ha tvång att visa ansikte annars i Sverige. (På samma sätt som Saudi Arabien tvingar där ett “anständigt täckande” av hår och ansikte). Jag blir lite orolig när ni har personer med burka-aktiga kläder i videon.

Sedan är jag tveksam när “rättigheter” förespråkas lite luddigt. En persons rättighet brukar leda till en annans skyldighet. Det kan bli väldigt rörigt, även om ordet “rättighet” låter förföriskt bra.

jeff forssell
1 år sedan

Om VI tillåter burka, så blir det väldigt svårt att ha en aning om att en kvinna här VILL ha den eller känner sig tvingad av släkt. Stöder ni förbud mot att gömma ansiktet i Sverige? Eller tycker ni att bara man vet att kvinnan VILL SJÄLV så är det OK? (och HUR skall man i så fall veta det? Men det är mer akademisk fråga. Jag vill inte ha burka i Sverige ens om “kvinnan vill”)

Sedan kan man undra om vår kulturs tillåtande av sexuellt framhävande är ett uttryck för personlig frihet eller reklamstyrd “social tvång”. Så jag kan förstå att det finns vettiga invändningar mot det som vi tillåter, men jag vill ändå inte ha burka (eller maskerade demonstranter. Jag är så extrem att jag inte ens gillar solglasögon, i synnerhet speglande, men det går nog inte att samla röster på en sån plattform!)

Johan
Johan
1 år sedan

Bra initiativ! Hoppas ni inser att problemen kommer från centralisering av makt och framförallt – pengar.

Titta närmare på Bitcoin som är det verktyg vi behöver för att stärka individens rätt i samhället. Låt inte kleptokrater styra era live med sin ‘ekonomiska vetenskap’ och andra felaktiga uppfattningar om nationalekonomi. Bitcoin är en upptäckt som kommer förändra världen till det bättre genom att för alltid sätta stopp för staters möjlighet att printa pengar och stjäla befolkningens pengar genom inflation – så som det är nu. Bitcoin kommer ersätta vårt nuvarande monetära system som är på väg att bryta samman. Förutom dess monetära funktion löser bitcoin ett annat problem som ingen tidigare lyckats med: genom proof-of-work skapar bitcoin en oföränderlig liggare med trippel bokföring, vilken inte går att ändra. Detta kommer leda till mycket mindre korruption och fusk.

Hör av er om ni vill veta mer om hur vi kan skapa en bättre värld med bitcoin.

Bitcoin är ett nytt paradigm för mänskligheten genom att separera stat och pengar.

trackback

[…] Är vi rätt för varandra? 💛 […]

Björn Johansson
Björn Johansson
1 år sedan

Hej!

Angående den allt mer utspridda och eskalerande självcensuren, i syfte att inte stöta sig med specifika grupper av människor, att inte “såra gruppers känslor”, att inte särbehandla “grupper av människor”…

… är inte detta i själva verket ren och skär RASISM? Då “grupper av människor” omöjligen kan hysa känslor. För någonting.

Att ha känslor är en personlig, individuell egenskap. Så klart.

Varför ser man inte istället till individen? Uteslutande till individen? Över lag, hela tiden. Alltid?

Då skulle “rasismen” upphöra. Som genom ett trollslag. Själv skiter jag fullständigt i vilken “grupp” någon säger sig tillhöra. Det rör mig inte i ryggen. Helt ointressant.

Det är individens känslor jag är intresserad av. Ingenting annat.

Agneta
Agneta
1 år sedan

Hejsan! Jag undrar om ni har funderat kring detta med ’medborgarlön’? De senaste valen har jag röstat på ’enhet’ bl .a för jag tycker att det är en bra idé
Nu är jag nyfiken på ert parti!

Erica
Erica
1 år sedan

Hur tänker mod kring klimatet, invandring & segration?

Hessa
Hessa
1 år sedan

Detta med att lyfta upp homosexuellas rättigheter fattar jag inte alls. Det är väl ingen grupp av människor som har det så bra som homosexuella. De har rättigheter, så till den grad, att de själva struntar i andras rättigheter. Detta är ett faktum. Homosexuella KRÄVER t.ex att präster ska tvingas att gå emot sin tro och religion och viga ett homosexuellt par i kyrkan. Om prästerna vägrar så tvingas de från sin tjänst. Är detta rätt tycker ni? Det finns andra grupper i samhället och i världen vars rättigheter ingen bryr sig om att lyfta fram. Ett litet exempel bara. Titta vad som händer med Romer i Ukraina, som Sverige hyllar och promotar. Ukrainska trupper förnedrar, misshandlar, våldtar, dödar, förföljer och driver bort romer från sina hem i Ukraina. Men ingen i Sverige eller i världen reagerar! Sverige erbjuder inte asyl för ukrainska romer men väl till vanliga ukrainare som är rika och välbeställda på alla sätt. De blir mottagna med öppna armar och erbjuds lägenheter, transportmedel, gratis sjukvård och mediciner m.m. m.m
.

Patrik
Patrik
9 månader sedan

100% stöd till ert engagemang EMOT vapenleveranser och FÖR fred i Ukraina.

Kriget är ett geopolitiskt stormaktskrig mellan USA och Ryssland där det delade ukrainska folket är bondeoffret.
Maidan-kuppen 2014 där Ukrainas folkvalda president störtades är bara ytterligare en i raden av statskupper som lett till “regim-change-wars” med USA som anstiftare runt om i världen. 2014 startade inbördeskriget i Ukraina mellan öst-& västtrogna.

Det vi ser går att jämföra med Vietnamkriget. Den stora skillnaden är att idag har den svenska regeringen, i stället för att fördöma stormakterna dragit in Sverige i kriget genom ovillkorat stöd till USA med över 10 miljarder kronor (10.000.000.000) medan energi-& livsmedelspriserna rusar här hemma,
Rysslands reaktion på vad som händer vid deras gräns är lätt att förstå men svårare att försvara.

Per N
Per N
8 månader sedan
Clas
Clas
6 månader sedan

Några frågor som nog inte bara jag undrar om, innan man tar ställning är hur er syn är för följande frågor:
-Invandring och bidrag
-Kärnkraft
-SvT i dagens utformning
-Brottsbekämpningen av idag (lag och ordning)
-Var står ni i klimatfrågan
Mvh
Clas

Peter
1 månad sedan

3. Beställ flygblad och affischer att dela ut.det går inte att beställa hur ska man göra då?

Mer från MoD

Relaterade inlägg

44
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x