Sök
Stäng denna sökruta.

Demonstration för mänskliga rättigheter utanför Österrikes ambassad

Stå upp för mänskliga rättigheter och demokrati utanför Österrikes ambassad. Lördagen den 19 februari kl 14.00, Kommendörsgatan 35. Vi firar att Österrike planerar att avskaffa de flesta restriktionerna inom kort och vi demonstrerar för att landet också ska skrota lagen om att tvinga alla att ta de osäkra och ineffektiva sprutorna mot covid.

Demonstrationen är är en fristående del av Frihetskonvojen som också arrangerar demonstrationer på Mynttorget kl 16 samma dag och på söndag utanför SVT-huset kl 12 och Kanadas ambassad kl 14.

Program | klockan 14-15

Plakatverkstad | Kom och gör ditt eget plakat på plats, ta gärna med en lämplig (vit) kartong och pinne om du har möjlighet.  Vi har bra pennor! Spåna gärna på lämpliga budskap innan.

Liveuppträdande | Johan Piribauer (till hälften österrikare) uppträder med låten Ze Great Reset bland annat. 

Speakers Corner | Kliv upp på en pall och säg din mening om vad som sker

Namninsamling för MoD till riksdagen | Skriv upp dig så att vi kan ställa upp i valet!

Vi promenerar för mänskliga rättigheter | De som vill går vidare mot Mynttorget för att ansluta till demonstrationen mot svenska regeringens covidförtryck som arrangeras där.

Ta med plakat, visslor, trummor och annat som hörs.

Demonstrationen anordnas av MoD som engagerar politiker från sex riksdagspartier som står upp för mänskliga rättigheter och demokrati.

Gå med i eventet på Facebook här.

Vå anvisade plats för demon av Polisen.

MoDs krav och pressmeddelande

Läs om bakgrunden till demonstrationen och hela vårt pressmeddelande här.

MoD kräver i solidaritet med Österrikes utsatta befolkning

  • Riv upp den människorättskränkande lagen om  vaccintvång
  • Sluta förtrycka och diskriminera de som inte vill ta de ineffektiva och osäkra  covid-19 injektionerna
  • Avskaffa de diskriminerande och meningslösa vaccinpassen överallt!

MoD uppmanar svenska regeringen att kalla hem Sveriges  ambassadör och kraftfullt markera mot Österrikes övergrepp mot sin egen befolkning. Som en humanitär stormakt är det viktigt att Sverige visar att vi står upp för mänskliga rättigheter i tider när dessa värden är hotade. 

Om förtrycket av Österrikes befolkning fortgår behöver Sverige överväga att ta emot Österrikiska flyktingar i en humanitär insats. En humanitär korridor med vita flyg skulle då kunna vara en lämplig nutida lösning med tung historisk kontext.

– Det som sker nu i Österrike är en skam för landet och för Europa och ett ofattbart övergrepp som måste stoppas.

MoDs partiordförande Andreas Sidkvist.

– Tankarna går till mina kollegor och vänner som bor i, och dagligen bidrar till, det österrikiska samhället men som nu bara har att välja på att lämna landet eller stämplas som kriminella.

säger Niklas Andersson, pilot tidigare verksam i Österrike som nu gått med i MoD.
Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
12 Comments
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Kristina Strömbeck
Kristina Strömbeck
2 år sedan

Yes! Jag vill så gärna göra något för Österrike och kommer förmodligen inte kunna vara i Stockholm då. Jag tänker skriva till Österrikes ambassad, men det hade ju varit schysst om vi var många och skrev helt personliga mail, inte bara copy-paste. Är det något som kan gå ut genom er kanal, så att vi alla i landet kan göra något, antingen samma dag eller en annan dag!
Jag kommer till Malmö den 12/2!
Tack! 🥰

Kristina Strömbeck
Kristina Strömbeck
2 år sedan

Hej igen!
Jag ska titta på det och återkommer! 😊

Kristina Strömbeck
Kristina Strömbeck
2 år sedan

Hej Andreas!
Jag skulle återkomma med epost adresser mm. till Österrikes och Kanadas ambassader. Tänkte att det är bättre att göra detta separat från era manifestationer utanför ambassaderna den 19/2. På så sätt håller man dem medvetna om att vi ser vad som händer i deras länder. Vad tycker du/ni om detta? Om man kör en liten mailkampanj snart? Jag har fiskat fram vad jag kan vad gäller mailadress/formulär, namn etc. Berätta om det är av intresse för er?
Ha det fint!
Kristina

Dominik Freunberger
Dominik Freunberger
2 år sedan

You’re disgusting.

The Fritzl case emerged in 2008, when a woman named Elisabeth Fritzl (born 6 April 1966) told police in the town of Amstetten, Lower Austria that she had been held captive for 24 years by her father, Josef Fritzl (born 9 April 1935). Fritzl had assaultedsexually abused, and raped her repeatedly during her imprisonment inside a concealed area in the cellar of the family home.[1][2] The abuse by Elisabeth’s father resulted in the birth of seven children:[3] three of them remained in captivity with their mother, one had died just days after birth at the hands of Josef Fritzl who disposed of his body in an incinerator,[4] and the other three were brought up by Fritzl and his wife, Rosemarie, having been reported as foundlings.
Josef was arrested on suspicion of false imprisonment, rape, manslaughter by negligence, and incest. In March 2009, he pleaded guilty to all counts and was sentenced to life imprisonment.

from https://en.wikipedia.org/wiki/Fritzl_case

Maria Eselböck
Maria Eselböck
2 år sedan

En ögonvittnesrapport från Österrike.

Läget i Österrike 
Från flödet…https://s.w.org/images/core/emoji/13.1.0/svg/1f614.svg
…….

Jag bor sedan 15 år i Österrike och har verkligen älskat landet, men nu känns det oerhört tungt och mörkt här. Befolkningen är väldigt påverkad, man känner riktigt hur tunga energierna är. 

Här är de regler och förordningar vi har att hålla oss till i dagsläget den 17 januari 2022:

– Sedan mitten av november 2021 befinner sig alla 0waccade i lockdown. 
Det innebär att vi inte får lämna hemmet i annat fall än till jobb, handla mat, gå till läkare och apotek. Vi får också ta en promenad, men detta får man göra ensam. 
Lämnar vi hemmet i annat fall är det böter (jag minns inte hur höga, men jag tror det är runt 300€)
0waccade skall sitta i lockdown tills den dagen vi tar injektionen säger de. (Österrike har hittills haft 4 lockdowns för alla, den längsta varade 6 månader)

– 0waccade får inte gå in i några affärer, restauranger, besöka kroppsnära tjänster (frisör, massor m.m). Butiksägaren måste scanna QR-koden i V-passet på alla sina kunder innan de kommer in i butiken. Många har en vakt stående vid ingången så inga 0waccade slinker in. Polisen gör kontroller och hittar de en 0waccade får ägaren till butiken/restaurangen 3 600€ i böter och riskerar 4 månaders fängelse. 

– Både waccad och 0waccade måste bära FFP2 mask inomhus. Oavsett vart du befinner dig (förutom i ditt egna hem) inomhus måste masken bäras. Polisen kontrollerar och det är 90€ i böter
– Nytt sedan en vecka är att vi också måste bära PPF2 mask utomhus då 2 meters avstånd inte kan hållas. Polisen kontrollerar och det är 90€ i böter. 

– Både waccad och 0waccad måste göra ett PCR-test varje dag för att kunna jobba. Arbetsgivare kontrollerar inför varje arbetspass

– Karantänregler: Har du varit utomlands, varit i kontakt med en smittad eller är smittad måste du sitta 10 dagar i karantän. Du får INTE lämna huset under några omständigheter, inte ens gå ut med sopor. 
Polisen kan komma och kontrollera att du är hemma när som helst under dygnets timmar. 
Bryter du mot karantänreglerna är det 1450€ i böter. 

– Endast Waccad eller tillfrisknade får tillåtelse att komma in i Österrike. Är du 0waccad nekas du inträde och måste vända om. Militären kontrollerar på flygplatsen och polisen kontrollerar vid gränserna. 

– 0waccade har utegångsförbud mellan 22 till 06

– Regeringen har sänkt giltighetstiden på v-pass. Från början var de 12 månader giltiga, sedan sänkte de till 9 månader. Från och med 1 februari gäller de endast 180 dagar. Det pratas om att de kommer sänka till 4 månader. Det innebär att man måste ta en ny spruta var fjärde månad, annars blir du klassad som 0waccad och alla dina rättigheter försvinner. I dagsläget måste alla ta tre doser för att få ett pass. 

– Max 10 personer får träffas privat samtidigt, alla måste vara Waccade.

– Endast Waccade får göra besök på sjukhus och ålderdomshem. Utöver v-intyg måste de även ha ett PCR-test. 

– Är du 0waccad och behöver söka hjälp på sjukhus, måste du först ta ett PCR-test. Undantaget är om du kommer med ambulans, då får du vård trots saknad av Wachenfeldt och PCR-test. Men test tas så klart så snart du kommit in på sjukhuset. 
Är du inte riktigt så dålig att du måste komma med ambulans, utan kan gå in själv med t ex magont måste du först invänta PCR-resultatet och komma tillbaka nästa dag. 

– Från och med 1 februari skall det bli V-tvång i Österrike. Regeringen röstar om det nu den 20 jan. Alla partier förutom FPÖ (typ SD) är för tvång, så de lär få igenom detta. Det blir 600€ i böter var tredje månad fram tills att du Waccade dig, du riskerar också 1 års fängelse. 

Det finns säkert ett par regler till som vi måste förhålla oss till, men jag minns dem inte alla just nu. 
Det är en befrielse att kunna åka upp till Sverige emellanåt – på Cårånasemester, och få smaka på ett lite mer normalt liv. 

Håll lågan uppe och var starka!
Maria Eselböck
Eisenstadt, Österrike

aurel
aurel
1 år sedan

Jag tycker att man ska gå tillsammans alla från alla länder med folket som är vaken och gå emot WHO , Economic forum och alla andra Globalister som vill styra oss . Dem är inte direkt valda av folk och dem är privat ägda företag som har korruperat alla länders regeringar. Klaus Schwab sa att han penetrerat alla kabineter och satt hans folk som Canada prim minister Justin Trudeau Macron m.m som sa att dem är unga globalister.. Vi är många om vi samlar alla och ha stora krafter därför dem försöker dela på oss.

Mer från MoD

Relaterade inlägg

wood writing typography tiles
MoDs politik

10 grundprinciper för MoDs politik​

Denna lista bygger på de mest populära motionerna av MoDs medlemmar fram till januari 2024​ 1. Individens självbestämmande Vi fastslår att varje individ är suverän

Läs mer »
MoDs valsedlar
Insamling

Bidra till MoDs valsedelsfond

Hjälp oss lyckas i EU-valet MoD har sedan starten för två år sedan arbetat målinriktat med att ena människor från höger till vänster för att

Läs mer »
12
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x