Sök
Stäng denna sökruta.

Andreas Sidkvists tal från Frihetsmarschen i Malmö

Andreas Sidkvist läser ur sitt tal; En sedelärande berättelse om Sprutomanien – För alla åldrar i alla tider. Flankeras av partikollegan och konferencier Sandra Wigren.

Talet finns även att se på Rumble här.

Läs talet i sin helhet här

En sedelärande berättelse om Sprutomanien – För alla åldrar i alla tider

Bannlys denna foliehatt omedelbart!

Stod att läsa i en svart rubrik och med en bild på undertecknad i Aftonbladet i somras. Den som förkunnade bannlysningen var en fd moderat gruppledare. Numera anställd på stor PR byrå som av en händelse också hade Pfizer och AstraZe som uppdragsgivare. 

Mitt brott. Jag hade ifrågasatt den rådande sprutordningen och upplyst om att det var en mänsklig rättighet att få kavla ner ärmen för den som nödvändigtvis inte ville kavla upp för sprutmakten. 

Jag hade alltså rubbat den heliga sprutordningen genom att uppvigla folk att avstå sprutmaktens påbud. 

Påbudet om att alla helt frivilligt men med övertalning, skamning, sparken, massiv propaganda och uteslutning ur sitt sociala sammanhang skulle tvingas med i sprutsällskapet genom att lydigt kavla upp varje gång när prästerskapet och småpåvarna, Host Tegnell, Hallengren så önskade. 

Till sin hjälp med att sprutfrälsa hela befolkningen hade småpåvarna en rad kvacksalvare och krämare. Den största kvacksalvaren var mäster Sällberg. Han var utan någon läkarutbildning men med en vaccinfabrik på fickan helt rätt person att uttala sig om sprutornas nödvändighet.

Och han intygade i tid och otid i alla sprutmaktens bullor tillsammans med småpåvarna och de andra krämarna heligt och dyrt hur säkra och effektiva de sprillans nya och inte färdigtestade experimentella genterapisprutorna var. 

Och alla sprutorna var väldigt säkra och effektiva. Detta var tills man upptäckte att den heliga Astras sprutfrälsning var lite farlig, för du kunde visst dö, men det gällde bara för den som var under 65 alla andra kunde fortsätta med Astras lösning. 

Småpåvarna och storkrämaren Bergström kunde dock lugna alla bligade spruttroende med att han för våra pengar köpt in stora lager av alla möjliga injektioner och att det till och med skulle vara extra bra att blanda alla märken. I en sprutcoctail! Och det här visste ju Bergström så klart bättre än alla andra för det var ju hans tidigare uppdragsgivare (den snälla Big Farma) som sålde sakerna så frikostigt till honom. Och det hade dem sagt..

Sedan kom den bistra verkligheten ikapp lite mer i landet Sprutomania och den supersäkra Moderna sprutan var visst inte heller säker längre. Den var till och med så osäker så ingen som var under 30 skulle få ta den något mer. Det var hjärtmuskeln hos unga män och kvinnor som visst inte gillade de där nya spikarna av protein som sprutornas oheliga mRNA koder tog fram en hel armé av i kroppen. En otyglad armé visade det sig som angrep fel saker i kroppen ibland. Vilket också kunde ses allt oftare från olika idrotter där atleter föll handlöst mot marken. 

Men inget av det här spelade någon roll. För småpåvarna som i sin tur styrdes av översteprästerskapet hade fått sitt kall från högre makt att sprutfrälsa hela jordens befolkning så att det heliga nya normala skulle ta vid och den stora omstarten kunde uppstå. 

Ja, ungefär så gick det till i Sprutomanien för inte alls så länge sen. Och hur sagan slutar kommer ni får vara med och bestämma…

——

Jag heter alltså Andreas Sidkvist och är här i Malmö idag för att jag står upp för mänskliga rättigheter, demokrati och yttrandefrihet. 

Värden som är akut hotade idag. 

Den 21 december startade jag därför upp partiet MoD tillsammans med läkare, advokat och fd politiker från andra riksdagspartier som hoppat av eftersom de inte kunde stå bakom sina tidigare partiers Covidpolitik. 

Nu engagerar vi politiker från fem olika riksdagspartier i vårt arbete för att återupprätta mänskliga rättigheter,  demokrati och yttrandefrihet. 

I onsdags avskaffades så äntligen de ovetenskapliga och kränkande restriktionerna. 

Kravet på vaccinationsbevis vid allmänna sammankomster, offentliga tillställningar och mässor avskaffades också. 

Samtidigt pratar regeringen och FHM om att alla som är ovaccinerade ska undvika stora folksamlingar inomhus. Som om det handlade om folkhälsa. När alla vid det här laget vet att att sprutorna inte fungerar för att minska smittan och endast ger ett väldigt begränsat om något skydd alls mot viruset. 

Ändå vill dem alltså fortsätta med denna galna sprutcirkus som om dem vore besatta av en lägre makt. 

Men det kommer dem inte lyckas med. 

Vi flyttar nu istället fram våra positioner och kräver.

☑️Stoppa all diskriminering av ovaccinerade. Förbjud vaccinpass överallt! ✋

☑️ Avskaffa pandemilagen helt och lägg ner utredningen om grundlagsändringar omedlbart ⚖️

☑️ Stoppa allmänna vaccineringen mot Covid 19 då den är ineffektiv och gjort mer skada än nytta för tiotusentals människor. 🛑💉

☑️ De mellan 100 000 till en miljon människor som kan antas lida av allvarliga biverkningar efter covidsprutorna behöver få hjälp omgående. De ska få adekvat behandling, stöd och ersättning i proportion till sina skador. 🚑

☑️ De som är ansvariga för att ha pressat, tvingat eller övertalat människor att ta de ej färdigtestade covidsprutorna behöver ställas till svars. 👩‍⚖️

☑️ Sverige behöver nu helas från den osunda och farliga uppdelning som våra så kallade ledare har skapat med hjälp av media. 

Tack!

Tycker du också att dessa frågor är viktiga? 

Då ska du skriva ditt namn på en av blanketterna från valmyndigheten som vi laddat upp här så att vi kan registrera vår partibeteckning och komma in i riksdagen. 

Läs mer om frihetsmanifestationen och övriga talare här.

Mer från manifestationen för Frihet

Hör meriterade artisten, låtskrivaren och musikproducenten Christoffer Lundquist framföra sin bejublade Vi lägger oss aldrig ner.

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
5 3 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
4 Comments
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Olaf Borghoff
Olaf Borghoff
1 år sedan

Hej jag håller med dig i allt men gärna på korrekt svenska. Jag ved att många har problem med, de och dem. I följande meningar är, de, korrekt
Ändå vill de (dem) alltså fortsätta med denna galna sprutcirkus som om de (dem) vore besatta av en lägre makt. 
Men det kommer de (dem) inte lyckas med.
Lycka till.

Mer från MoD

Relaterade inlägg

wood writing typography tiles
MoDs politik

10 grundprinciper för MoDs politik​

Denna lista bygger på de mest populära motionerna av MoDs medlemmar fram till januari 2024​ 1. Individens självbestämmande Vi fastslår att varje individ är suverän

Läs mer »
MoDs valsedlar
Insamling

Bidra till MoDs valsedelsfond

Hjälp oss lyckas i EU-valet MoD har sedan starten för två år sedan arbetat målinriktat med att ena människor från höger till vänster för att

Läs mer »
MoD Media

Sjuksköterskor berättar, dödliga sjukhusprotokoll

“Vad sjuksköterskor säger del1” innehåller en diskussion om erfarenheter och observationer från sjuksköterskor och vårdpersonal under COVID-19-pandemin. De diskuterar kontroversiella ämnen som behandlingsmetoder på sjukhus,

Läs mer »
4
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x