Sök
Stäng denna sökruta.

Därför är DN:s artikel om Andreas Sidkvist och MoD desperat, felaktig och ful

Andreas Sidkvist

Andreas Sidkvist

Andreas är prisad kommunikatör, projektledare och webbdesigner. I 15 år jobbade han som konsult för kommuner företag och organisationer med hållbarhet. Sedan maj 2021 har han engagerat sig på heltid för mänskliga rättigheter och demokrati med anledning av övergreppen som begåtts med covid som ursäkt.

Jag har gått med på att låta DN följa mig under ett par veckor på demonstrationen mot vaccinpass i Stockholm, på Frihetsmarschen i Malmö delar av ett styrelsemöte med MoD och på vår demonstration mot Österrikes vaccintvång.

Som vanligt när etablerade gammeldesperatmedia vill skriva om mig eller den rörelse jag är en del av så blir det ofta fördomsfullt, felaktigt och fult som man kan läsa här i DN:s artikel från 27 februari 2022. Eller här på Internets arkiv för den som inte har Dagens Nyheter. 

Jag tänkte därför hjälpa nytillkomna intresserade att förstå varför, hur och vad jag och vi gör för att stå upp för mänskliga rättigheter och demokrati.

Mitt engagemang bygger i korthet på att jag vänder mig mot mer eller mindre tvingande sprutor mot ett luftvägsvirus som visat sig vara betydligt mindre farligt än vad som basunerats ut initialt. Med en dödlighet på 0,15-0,3 procent och en medianålder på 84 år för de som dött av covid finns ingen vetenskaplig anledning eller godtagbara folkhälsoskäl att inskränka de mänskliga fri och rättigheterna med det nya, högst sannolikt laboratorieskapade viruset som ursäkt. Om någon ska låsas in och få sina rättigheter begränsade så är det de människor som finansierat utvecklingen av Sars-Cov-2 viruset.

Att sedan pressa unga och barn att ta dessa ej färdigutvecklade covidsprutor som visat sig ge exceptionellt många allvarliga biverkningar blev för mig droppen som gjorde att jag började agera aktivt emot hela den globala läkemedelsindustri och de mäktiga finansiella och politiska intressen som ligger bakom hela sprutcirkusen. Jag startade därför kampanjen Kavla ner för att ge en röst åt alla som valt att avstå det som branschen själva kallar cellulär genterapi. Det är en mänsklig rättighet att kavla ner. Även om ansvariga nu gör allt för att ändra på det förhållandet.

Nu efter ett års massvaccinering har trenden med exceptionellt många allvarliga biverkningar hållit i sig och två av tre sprutor har förbjudits för olika åldersgrupper i Sverige på grund av deras farlighet. Över 10 000 människor har anmält till Läkemedelsverket att de drabbats av allvarliga misstänkta biverkningar av covid-19 sprutorna. Normalt sett rapporteras endast 1-10 % av alla biverkningar in. En rapport bedöms som allvarlig om den misstänkta biverkningen är en sådan som, leder till döden, är livshotande, nödvändiggör sjukhusvård eller förlängd sjukhusvård, leder till invalidisering, medför missbildning eller är annan medicinskt viktig händelse skriver Läkemedelsverket på sin hemsida. Det är en ofattbar skandal och tragedi att unga, gamla och människor mitt i livet fått sina liv förstörda helt i onödan av de ineffektiva och för tiotusentals människor extremt farliga sprutorna. Jag har själv intervjuat några av dem för kampanjen #talaomdet.

Det som behöver ske nu omgående är att massvaccineringen mot covid-19 stoppas då sprutorna är ineffektiva och osäkra. Sedan ska självklart alla krav på att människor ska ha tagit dessa ineffektiva och för vissa extremt farliga sprutor stoppas. Ingen ska diskrimineras på grund av sin medicinska status när det inte finns några vetenskapliga skäl för det. De som är ansvariga för att att ha pressat människor att ta de villkorligt godkända sprutorna och samtidigt skammat och pekat ut de nedkavlade som en samhällsfara behöver ställas till svars. Riktiga ledare enar folk, våra folkvalda har medvetet splittrat familjer, vänner och arbetskamrater. Det är helt oacceptabelt och något som vi kommer behöva lägga mycket tid och kraft på framöver för att hela Sverige igen.

Slutligen. Att kalla oss som står upp för mänskliga rättigheter och demokrati för antivaccinförespråkare är både fel och fult. En förkrossande majoritet av oss som är engagerade i MoD har tagit alla traditionella vaccin och är för säkra och effektiva vaccin. Att försöka avfärda oss som högerextrema foliehattar trots att vi samlar avhoppade politiker från sex riksdagspartier visar bara hur desperata de som drivit på denna hysteri är att försöka behålla kontrollen över människors tankar om verkligheten. Även när narrativet om det farliga viruset och massvaccinering som enda lösning helt har fallit ihop. Min förhoppning är att fler ska vakna upp ur den masspsykos av rädsla som skapats för att påverka människor att acceptera en utveckling som inte är demokratisk eller nödvändig.

Till MoD är alla välkomna som står upp för mänskliga rättigheter och demokrati samt stödjer våra krav.

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
4.4 8 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
16 Comments
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
KENT
KENT
2 år sedan

Checkfact.org: “Åsikterna som uttrycks i text och eventuella bilder och/eller videoklipp på denna sida tillhör deltagaren eller deltagarna i respektive text, bild eller video. CheckFact.org tar inte ställning för eller emot dessa åsikter utan förmedlar dem endast för att inspirera till diskussion och debatt.”
Med andra ord sker ingen faktagranskning utan man publicerar vilken smörja som helst. Om MoD vill ge ett seriöst intryck borde ni länka vidare till objektiv rapportering. Om ni har rätt kommer era argument att tåla en granskning.

Thomas
Thomas
1 år sedan

Haha, ja du – är bara inte så lite tröttsamt nu. Hur orkar dessa “journalister” och hur kan de sova gott på natten? Eller har dom ingen aning vad som händer i världens utan lever i just sin lilla “bubbla”? Bra jobbat Andreas.

Carloscar
Carloscar
1 år sedan

Vad som gör det mer tydligt att de vinklar artikeln, är att de har bara videon gratis på toppen av sidan, och sedan bara lite text efter.
Det denna text säger då innan man kommer till en låst artikel är, om mod kommer samarbeta med höger extremister för att få makten basicly. Efter det kan du inte läsa mer utan att betala för atruklm är låst. Detta gör att folk får en väldigt skev vy av mod och ser bara en video med massa människor med mikrofoner och kalabalik och sedan ett kort påstående om att de är villiga att höra vad som helst för att få makt.
Dåligt gjort att låsa en politisk artikel och vrida den på detta sättet.

Habil
1 år sedan

Samla alla dessa “journalisters” namn i en lista.

Perceptual Jump
Perceptual Jump
1 år sedan

Reuters is owned by Thomoson Reuters, which in turn is majority owned by Blackeock. So when you see Reuters saying Pfizer is doing nothing wrong. Both are owned by the same people. Reuters foundation chairman is also board member at Pfizer.
The democratic system is using the media as a tool toward their own goals which are entirely different to the wellbeing goals of the people. Mainstream media is a prooaganda tool today that is feeding the cognitive dissonance of the masses.

Senast redigerad 1 år sedan av Perceptual Jump
Mattias Lindberg
Mattias Lindberg
26 dagar sedan

Rothschild’s köpte Reuters på 1800-talet.

Tiger
Tiger
7 månader sedan

Mig får dem gärna kalla antivaxxer – det är sant, jag bojkottar alla vaccin

När makthavare har fel brukar det dock heta att de som har relevant kritik är labila etc etc, det är en psykologisk manöver och försök att skjuta ner budbärarens trovärdighet istället för att bemöta kritiken i sak

Senast redigerad 7 månader sedan av Tiger
Mer från MoD

Relaterade inlägg

wood writing typography tiles
MoDs politik

10 grundprinciper för MoDs politik​

Denna lista bygger på de mest populära motionerna av MoDs medlemmar fram till januari 2024​ 1. Individens självbestämmande Vi fastslår att varje individ är suverän

Läs mer »
MoDs valsedlar
Insamling

Bidra till MoDs valsedelsfond

Hjälp oss lyckas i EU-valet MoD har sedan starten för två år sedan arbetat målinriktat med att ena människor från höger till vänster för att

Läs mer »
16
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x