Sök
Stäng denna sökruta.

Massmediabubblan och den kollektiva åsikten | Cecilia Strandevall

MoDs styrelsemedlem Cecilia Strandevall höll ett bejublat tal i Göteborg på Frihetsmarschen den 26 februari 2022. Hör hennes efterinspelade version här.

https://youtu.be/O0Rv3QkedS0

 

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
5 1 omröstning
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
7 Comments
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Christina Dahlén
Christina Dahlén
2 år sedan

Tack Cecilia för klart, tydligt och mycket viktigt tal. Vi är många som håller med dig till 100%. Det blir absolut att rösta på MoD i år!

Lucas Henriksson
Lucas Henriksson
2 år sedan

Bra tal/video, Cecilia! Har sett dina filmer under 2021 och upskattat dem mycket! En liten tanke/kommentar: Du citerar Noam Chomsky i ditt tal. Inget fel med det och Noam Chomsky har gjort och sagt mycket bra. Dessvärre verkar det som att han inte sett igenom massmedias och storföretagens narrativ gällande covid. Om du inte sett följande vill jag bara uppmärksamma dej på det: Noam Chomsky says the unvaccinated should just remove themselves from society | National Post

Allt gott!

/Lucas

Cecilia Strandevall
Cecilia Strandevall
2 år sedan

Hej Lucas – och tack för ditt meddelande. Detta hade jag faktiskt ingen kännedom om. Vad tråkigt att höra. Om inte annat så visar det på vidden av massformationens höjder. När till och med dem som tidigare uppmuntrat andra människor att hålla sig vakna och kritiska – faller som offer för detta fenomen. Tråkigt att Noam trots det inte håller sig mer neutral i frågan, utan gör sådana här fascistiska uttalanden…

Janne
Janne
2 år sedan

Hej Cecilia. Bra att du uppmärksammat den smärtsamma förändringen i Noam Chomsky livsåskådning och filosofi. Från människovän som bryr sig till en fascist som vill spärra alla ovaccinerade och vägra de tillgång till maten. Han måste ha rökt fel grejor och blivit galen.

Sören Jörgensen
Sören Jörgensen
1 år sedan

Ajdå.

Sören Jörgensen
Sören Jörgensen
1 år sedan

Vad händer med MoD “när” det kommer till makten då? blir det inte bara som alltid önskan att sitta kvar vid makten bekostnad av alla lyften? Var finns garantin att Patimedlemmerna i MoD inte (som alltid) är “tvungna” att kompromissa (bryta lyften) för att sitta kvar?

Mer från MoD

Relaterade inlägg

7
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x