Sök
Stäng denna sökruta.

Solrosfröfest för att fira att MoD nu kan ställa upp i riksdagsvalet med egna valsedlar!

Stort tack till alla som varit med och samlat in underskrifter, anordnat kråkfester eller skrivit under och skickat in sitt namn! Tack vare er kommer vi nu ha egna förtryckta valsedlar till riksdagsvalet den 11 september 2022.

På lördag kl 17.30 bjuder in vi in till en liten Solrsosfröfest via digital länk på vår Facebooksida och Twitterkanal då alla som varit med och samlat namn kan få chatta med oss i styrelsen och höra vad vi tänker och känner nu om vad vi åstadkommit och vad som väntar härnäst.

Vi vill även uppmana alla som själva vill eller har några bra förslag på kandidater som skulle passa att representera MoD i riksdagen att omgående nominera sig eller sina favoriter till valberedningen här.

Här på valmyndighetens hemsida finns nu MoD med bland de registrerade riksdagspartierna mellan Miljöpartiet och Moderaterna.

MoD nu med på Valmyndighetens hemsida

Här kan du se hur det gick till när namnunderskrifterna lämnades in av partiordföranden Andreas Sidkvist och styrelsens namninsamlingsansvarige Sten Bäckström.

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
0 Comments
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Mer från MoD

Relaterade inlägg

wood writing typography tiles
MoDs politik

10 grundprinciper för MoDs politik​

Denna lista bygger på de mest populära motionerna av MoDs medlemmar fram till januari 2024​ 1. Individens självbestämmande Vi fastslår att varje individ är suverän

Läs mer »
MoDs valsedlar
Insamling

Bidra till MoDs valsedelsfond

Hjälp oss lyckas i EU-valet MoD har sedan starten för två år sedan arbetat målinriktat med att ena människor från höger till vänster för att

Läs mer »
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x