Sök
Stäng denna sökruta.

Ska Sverige gå med i Nato? ​​​​

Frågan om svenskt medlemskap är väldigt aktuell. Frågan är vad MoDs medlemmar tycker.

[democracy id=”5″]

Logga in här för att rösta (du behöver vara medlem i MoD)

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
8 Comments
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Elisabeth Ortega
Elisabeth Ortega
1 år sedan

Nej

helene
helene
1 år sedan

Nej

Victoria Palmqvist
Victoria Palmqvist
1 år sedan

Nej

Alexander Kimelman
Alexander Kimelman
1 år sedan

Jag vill inte betala för ett lyxigt liv för NATO administrationen. (2% av bruttonationalprodukt). Jag vill inte investera mina pengar i den amerikanska militärindustrin. Jag vill inte att mitt hem, mitt land, ska bli ett mål för ryska missiler. Ingen kan stoppa ryska missiler.

harrymakela@yahoo.se
harrymakela@yahoo.se
1 år sedan

Är inte helt övertygad om ett ja eller nej. Med tanke på det som hänt i Ukraina där Ryssland startat detta vansinninga krig. Vi måste nog inse att Putin och hans ja sägare vill återupprätta ett nyt Sovjet. Vi har nog alla varit för naiva och trott att han är godare. Min släkt kommer från Finland och min farfar var med i det finska vintergriget. På den tiden hade inte Sovjet kärnvapen och kryssningsrobbotar, men nu sitter det en diktator som verkar ha storsvulna planer att erövra Europa. Vad som rör sig inne i Putins hjärna är det ingen som vet. Men det skrämmer mig att en man har så stor makt. Sverige idag har inte mycket att sätta emot Ryssland. Så Nato frågan bör folket vara med att rösta.

Alexander
Alexander
1 år sedan

Om du inte är säker och inte kan känna till Rysslands planer, är det förmodligen bättre att inte röra och inte arga en stark granne. Du ser själv att Ukraina strävade efter NATO. Ukraina togs inte in i alliansen, men det fick en tragedi. Så du vill ha samma sak för Sverige? NATO kan inte skydda någon, men Rysslands vapen är många gånger starkare än NATOs. Kanske borde vi sitta tysta och inte röra någon?

Sudha
Sudha
1 år sedan

Finns ingen stans där jag kan rösta, fast jag loggade in som medlem. Men klart ett NEJ för att gå med i NATO. NATO är bara USA`s globalisters krigsmaskin, för att erövra världens tillgångar etc.

Mer från MoD

Relaterade inlägg

wood writing typography tiles
MoDs politik

10 grundprinciper för MoDs politik​

Denna lista bygger på de mest populära motionerna av MoDs medlemmar fram till januari 2024​ 1. Individens självbestämmande Vi fastslår att varje individ är suverän

Läs mer »
MoDs valsedlar
Insamling

Bidra till MoDs valsedelsfond

Hjälp oss lyckas i EU-valet MoD har sedan starten för två år sedan arbetat målinriktat med att ena människor från höger till vänster för att

Läs mer »
8
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x