Sök
Stäng denna sökruta.

MoDs valupptakt och årsmöte 22 maj

Den 22 maj kommer vi träffas i Stockholm för att dra upp riktlinjerna inför valrörelsen och för att välja en styrelse att leda arbetet framöver.  Fullständigt program för dagen och inkomna motioner finns på MoDs medlemscommunity MoDunity här.  

🤗 Anmälan till valupptakt och årsmötet | Anmäl dig nu genom att Swisha 200 kr till MoD på 123 004 55 67 eller sätt in summan på vårt Bankgiro 5848-6242. Har du inte anmält dig via formuläret nedan ännu så gör det här också så att vi kan kontakta er smidigt med uppdateringar. Hittills räknar vi med ett 50-tal närvarande men hoppas på det dubbla så varmt välkommen att anmäla dig nu om du vill ses och vara med och besluta om MoDs fortsättning!

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
2 Comments
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Mer från MoD

Relaterade inlägg

2
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x