Sök
Stäng denna sökruta.

Demokratin är fast förankrad här i landet sa Olof Palme för 60 år sen. Hur är det idag? | Andreas Sidkvist, MoDs partiledare håller tal vid Kruttornet

MoD höll ett antal tal den 7 juli 2022 vid Kruttornet i Almedalen som en del av Almedalsveckan här ett utav talen som hölls av MoDs ordförande Andreas Sidkvist.

Demokratin är fast förankrad här i landet, vi respekterar de grundläggande fri och rättigheterna.
Så talade Olof Palme i sitt jultal för snart 60 år sedan.
Jag önskar jag kunde säga detsamma nu när jag står här vid Kruttornet på samma plats som när Palme höll det första Almedalstalet 1968.
Tyvärr är demokratin i Sverige hotad idag. Vi har en statsminister som inte respekterar det svenska folket, vilket hon visar genom att utan debatt och folkomröstning i en kuppartad fart ansöker om att gå med i krigsalliansen Nato och därmed kastar 200 år av alliansfrihet över bord.
Detta i ett läge där Sverige som nyblivet Natoland riskerar att dras in ännu mer i en helt onödig och livsfarlig konflikt med Ryssland. Och där Sveriges medlemskap kan vara direkt avgörande för en eskalering av konflikten då Östersjön blir ett NATO-territorium.

Att Sverige skickar pansarskott till stridande part i ett krig istället för att att mäkla fred är också ett tydligt tecken på att Sverige har gått vilse. Istället för att vara en humanitär stormakt är vi nu en lydig bundsförvant till världens farligaste krigsmaskin USA och dess allierade i Nato.
I tre av de senaste krigen där NATO varit inblandade har det dödats över 1,2 miljoner människor, varje liksäck här framme symboliserar 100 000 dödade i dessa krig. Samtidigt har miljontals människor har tvingats på flykt och situationen i länder som Libyen, Irak och Afghanistan har inte blivit bättre efter Natos insatser. Tvärtom. I Libyen sker nu trafficking och slavhandel öppet, Irak är fortfarande ett söndrat och farligt land 10 år efter USAs och Natos krig och i Afghanistan är talibanerna tillbaka efter 20 års ockupation av Nato.

Innan pansarskottsmagda styrde Sverige in i krigsalliansen NATO ägnade hon mycket tid och energi åt att splittra det svenska folket och försöka pressa oss alla att kavla upp.
Två veckor innan jul uppmanade hon på en av sina presskonferenser svenska folket att inte krama den som var “ovaccinerad”. Det skulle tas en krampaus från dessa människor som enligt Magdas vansinniga retorik kunde vara farliga.
Den som är farlig i Sverige idag är den som medvetet skapar klyftor mellan människor och som gång på gång försöker övertala och pressa människor att ta sprutor som varken är säkra eller effektiva och som gett exceptionellt många allvarliga biverkningar och dödsfall.
Framför mig står 40 par skor. Dessa skor symboliserar de 400 personer som dött efter sprutorna i Sverige enligt inkomna biverkningsrapporter. Bakom dessa siffror gömmer sig mellan 10-100 gånger fler personer som kan ha dött efter sprutorna. Då endast 1 till max 10 procent av alla biverkningar anmäls.
Samtidigt som denna fruktansvärda tragedi pågår så tystas de kritiska röster som vänder sig mot detta. Läkaren här framme med igentejpad mun är en symbol för alla de läkare, forskare och experter som tystats, smutskastats och bannats från sociala medier för att de berättar sanningen om effekterna av genterapisprutorna.

Nu är det hög tid att sätta stoppa för dessa galenskaper.
MoD kräver
– Håll Sverige Alliansfritt, Avbryt ansökan till krigsorganisationen Nato
– Medicinsk valfrihet framför medicinskt tvång. Stoppa försöket med de osäkra och ineffektiva genterapisprutorna omedelbart! De som drabbats behöver få hjälp och de ansvariga behöver ställas till svars.
– Stärk Sveriges yttrandefrihet. Förbjud mediebolag som censurerar forskare, läkare och andra som kritiserar ovetenskapliga påhitt som munskydd för alla, allmänna restriktioner, nedstängningar och genterapisprutor.

Tycker du som oss? Rösta då på partiet MoD den 11 september och hjälp oss att ena Sverige så att vårt land kan bli ett föredöme igen.

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
1 Comment
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Mer från MoD

Relaterade inlägg

wood writing typography tiles
MoDs politik

10 grundprinciper för MoDs politik​

Denna lista bygger på de mest populära motionerna av MoDs medlemmar fram till januari 2024​ 1. Individens självbestämmande Vi fastslår att varje individ är suverän

Läs mer »
MoDs valsedlar
Insamling

Bidra till MoDs valsedelsfond

Hjälp oss lyckas i EU-valet MoD har sedan starten för två år sedan arbetat målinriktat med att ena människor från höger till vänster för att

Läs mer »
1
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x