Översätt sidan till 21 olika språk. Välj språk genom att trycka på jordgloben.

Över 1500 har nu skrivit under uppropet om att lägga ner Kavla upp och stoppa de farliga mRNA-sprutorna!

2241

Antal som skrivit under hittills
Spela videoklipp
2022-07-29

”Bannlys denna foliehatt omedelbart” fick jag läsa om mig själv i en rubrik i Aftonbladet för ett år sedan.

Anledningen var att Aftonbladet i samarbete med Expo hade kartlagt mig och andra som valt att kavla ner istället för att kavla upp för de nya mRNA-sprutorna. Eftersom jag tagit initiativ till kampanjen Kavla ner utsågs jag av Aftonbladet till en ledare för den svenska ”antivaccinrörelsen” och hängdes ut likt en kriminell i tre stora artiklar samt på löpsedlar. Mina goda argument, som att det är en mänsklig rättighet att kavla ner ville de inte publicera. En före detta moderat gruppledare i riksdagen, Lars Lindblad hade läst om mig i Aftonbladet och tyckte att mitt engagemang för den mänskliga rättigheten att Kavla ner var så provocerande att jag omedelbart borde bli uppdragslös och inte längre kunna försörja mig varför han twittrade sin uppmaning om att jag skulle bli bannlyst. Vilket Aftonbladet gjorde en artikel av och mina kunder dessvärre hörsammade i den häxjaktstämning som rådde. Till saken hör att Lars Lindblad vid tillfället jobbade för PR-byrån (Kekst) som också hade AstraZeneca och Pfizer som uppdragsgivare.

Nu ett år senare har jag förlorat alla mina uppdrag som pr-konsult och kommunikatör samt större delen av det framgångsrika företag jag vid tillfället drev.

Men jag ångrar ingenting. Tvärtom är jag stolt att jag har stått upp för mänskliga rättigheter och demokrati trots de påhopp, förlöjliganden och försök att tysta mig som jag utsattes för av både okända och mina tidigare vänner.
Men nog om mig.

Nu är det hög tid att de som har pressat, uppmuntrat och uppmanat människor att ta de experimentella mRNA-sprutorna med löfte om att de skulle vara säkra och effektiva ber om ursäkt och gör vad de kan för att ta sitt ansvar i detta allvarliga läge.
De så kallade covidvaccinen hade lett till exceptionellt många biverkningar meddelade Läkemedelsverket i Läkartidningen den 27 april 2021. Detta var alltså en månad innan kändiskampanjen Kavla upp drog igång för att få fler att vilja ta de nya sprutorna som skulle stoppa covid-19.

Rekordmånga allvarliga biverkningar har sedan dess fortsatt att strömma in.
Över 12 000 rapporter om allvarliga biverkningar har nu kommit in till Läkemedelsverket varav över 460 stycken avser dödsfall. Det är 10 gånger fler än normalt skrev Dagens medicin den 22 juni i år. Samtidigt är underrapporteringen stor. Någonstans mellan 1-10 procent av alla biverkningar rapporteras in. Troligen i det lägre spannet. Unga och friska har fått hjärtfel, hamnat i rullstol, fått blodproppar och dött i sömnen. En ny diagnos har hittats på, SADS – Sudden adult death syndrom för att förklara de nya plötsliga dödsfallen. Samtidigt vittnar många kvinnor om menstruationsrubbningar och ihållande blödningar som en biverkning. Och om möjligt ännu mer alarmerande så har barnafödandet minskat drastiskt i en aldrig tidigare skådat omfattning nio månader efter att den så kallade massvaccineringen mot Covid-19 startade rapporterar DN och flera andra medier.
Hur många fler tecken och varningssignaler behövs för att alla som trodde på de nya sprutornas effektivitet och säkerhet ska inse och erkänna för sig själva och öppet att de hade fel och blev lurade?
Jag förstår att det är jobbigt att ha blivit lurad. Jag förstår också att många har känt sig pressade att kavla upp och att en del i god tro har pressat andra att kavla upp armen för sprutan. Men nu när vi med all önskvärd tydlighet kan se att sprutorna som såldes in som säkra och effektiva vaccin inte alls var några säkra och effektiva vaccin är det nu dags att ni till fullo inser detta. Ni kan börja göra rätt och be om förlåtelse för de fel ni begått och istället tillsammans med oss kräva att de som är ytterst ansvariga tar sitt ansvar eller avgår.

Det som skett och fortfarande sker är en fruktansvärd tragedi och en medicinsk skandal utan motstycke. Det behöver erkännas vitt och brett så att vi kan få stopp på detta vansinne.

Ett steg på vägen är att kampanjen som fick mig att bli människorättsaktivist ideellt på heltid under ett år nu visar vägen genom att offentligt lägga ner. Ni som deltog ville göra gott genom att ”skapa en positiv hype att låta sig vaccineras” som Michael Bindefeldt beskrev det i Resumé den 20 maj 2021. Tyvärr har många ungas liv och hälsa istället blivit förstörda.
Nu är det därför dags att ni som propagerat för att Kavla upp visar att ni tar avstånd från kampanjen och hjälper till att få slut på denna tragiska sprutcirkus som bara tjänar ett fåtal personer och deras portföljer.

Detta är vad som behöver ske enligt vad jag och många med mig anser. 

 • Kampanjen Kavla upp behöver läggas ner omgående och offentligt.
 • Den så kallade ”vaccineringen” mot Covid-19 behöver stoppas omedelbart.
 • En oberoende kriskommission behöver tillsättas som kartlägger alla de fel som begåtts när människor pressades att ta de farliga och osäkra genterapisprutorna.
 • De som är ansvariga för att dessa övergrepp och kränkningar av våra mänskliga rättigheter har kunnat ske behöver ta sitt ansvar eller avgå. Om de inte självmant tar sitt ansvar eller avgår så behöver de avskedas i väntan på att juridiska processer tar vid.
 • Ordentligt med resurser behöver avsättas för att hjälpa de som blivit sjuka av sprutorna.
 • Läkemedelsbolagen som sålt produkterna behöver få näringsförbud tills de tar sitt fulla ansvar oavsett vad de juridiska avtalen säger. Moraliskt är de ytterst ansvariga.
 • Finansieringen av Läkemedelsverket behöver göras om. En tillsynsmyndighet kan inte finansieras av branschen själva. Detta är vansinne och leder till korrupta beslut.
 • Styrningen av Folkhälsomyndigheten behöver göras om så att folkhälsa blir ledstjärna över allt annat. Politiker, lobbyister, läkemedelsbolag eller överstatliga organ som Världshälsoorgsnisationen ska inte kunna korrumpera myndighetens beslut eller rekommendationer som har skett under pandemin.
 • Sverige behöver bli en förebild i detta så att fler länder sluter upp för mänskliga rättigheter och demokrati igen. Värden som förtryckts under pandemin.

 

Andreas Sidkvist, ordförande nya tvärpolitiska partiet MoD och initiativtagare Kavla ner kampanjen. Tidigare hyllad PR-konsult och tågsemesterinspiratör.

För varje signatur skickas ett mejl till ansvariga på Regeringskansliet (Magdalena Andersson och Lena Hallengrens pressansvariga) Läkemedelsverket (Veronica Arthursson, enhetschef för läkemedelssäkerhet), Folkhälsomyndigheten samt till ansvariga för kampanjen Kavla upp. 

Partiet MoD kommer även driva dessa frågor i valrörelsen och efter valet. Vi kommer även kontakta pressen för att lyfta frågorna.

Stöd gärna vårt arbete genom att donera eller bli medlem

Skriv under uppropet

Lägg ner Kavla upp och stoppa mRNA-sprutorna omgående!

Bästa ansvariga för massvaccineringen mot covid-19,

Nu är det hög tid att ni som har pressat, uppmuntrat och uppmanat människor att ta de experimentella mRNA-sprutorna med löfte om att de skulle vara säkra och effektiva ber om ursäkt och gör vad ni kan för att ta ert ansvar i detta allvarliga läge.
Över 12 000 rapporter om allvarliga biverkningar har nu kommit in till Läkemedelsverket varav över 460 stycken avser dödsfall. Det är 10 gånger fler än normalt.

Detta är vad som behöver ske nu.

 • Kampanjen Kavla upp behöver läggas ner omgående och offentligt.
 • Den så kallade ”vaccineringen” mot Covid-19 behöver stoppas omedelbart.
 • En oberoende kriskommission behöver tillsättas som kartlägger alla de fel som begåtts när människor pressades att ta de farliga och osäkra genterapisprutorna.
 • De som är ansvariga för att dessa övergrepp och kränkningar av våra mänskliga rättigheter har kunnat ske behöver ta sitt ansvar eller avgå. Om de inte självmant tar sitt ansvar eller avgår så behöver de avskedas i väntan på att juridiska processer tar vid.
 • Ordentligt med resurser behöver avsättas för att hjälpa de som blivit sjuka av sprutorna.
 • Läkemedelsbolagen som sålt produkterna behöver få näringsförbud tills de tar sitt fulla ansvar oavsett vad de juridiska avtalen säger. Moraliskt är de ytterst ansvariga.
 • Finansieringen av Läkemedelsverket behöver göras om. En tillsynsmyndighet kan inte finansieras av branschen själva. Detta är vansinne och leder till korrupta beslut.
 • Styrningen av Folkhälsomyndigheten behöver göras om så att folkhälsa blir ledstjärna över allt annat. Politiker, lobbyister, läkemedelsbolag eller överstatliga organ som Världshälsoorganisationen ska inte kunna korrumpera myndighetens beslut eller rekommendationer som har skett under pandemin.
 • Sverige behöver bli en förebild i detta så att fler länder sluter upp för mänskliga rättigheter och demokrati igen. Värden som förtryckts under pandemin.

%%din signatur%%Detta mejl har skickats genom Partiet MoDs sida för uppropet. www.partietmod.se/stoppa-mRNA
2 241 underskrifter = 93% av mål
0
2,400

Dela med dina vänner:

   

Senaste underskrifterna
2,241 Romina T. 11540 sep 30, 2022
2,240 Jennifer H. Västerås sep 30, 2022
2,239 Carina T. Kungsbacka Så mycket biverkningar och dödsfall – ett vansinne som måste stoppas! sep 30, 2022
2,238 Katarina N. Sala sep 30, 2022
2,237 Susanne J. 44932 sep 30, 2022
2,236 David S. Töreboda sep 29, 2022
2,235 Marie B. Krokom sep 29, 2022
2,234 Annelie W. 50495 sep 29, 2022
2,233 Camilla Jolie P. 74633 sep 29, 2022
2,232 Alexander A. Halmstad sep 29, 2022

Gå med i våra grupper på Facebook

Få kontakt med likasinnade. Gå med i Facebookgruppen Stoppa massvaccineringen och Den MoDiga konvojen på Facebook. 

 

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
5 2 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
12 Comments
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Martin Hoffman
Martin Hoffman
2 månader sedan

När kommer födslorapporten för 2a kvartalet?
Jag har läst att sjukhus kremera dödfödda barn själva för att dölja det stora dödstalet. Hur länge ska de kunna mörka?

Krister A
Krister A
2 månader sedan

Så länge de är beskyddade

Sara
Sara
2 månader sedan

Hemskt, har flera runtomkring som är gravida trots injektion. Frågan är hur det går för deras barn..Läskigt är det minst sagt.

Mats Birgersson
Mats Birgersson
1 månad sedan

Vad du kommer med är en grovanklagelse mot oss som jobbar inom barnsjukvården, Det du påstår har du något som hest bevis för det.

Anne Marie Caldenby
Anne Marie Caldenby
1 månad sedan

De kommer aldrig att erkänna något. Vi svenska folket måste avsätta alla som ljugit för oss. De är inte våra herrar de är representanter valda av oss ,då ska de representera oss också. Annars bör de få sparken, det får de som missköter sitt jobb Inga ersättningar el. dylikt. De får leva på a-kassa.. Hur är det med allas likhet inför lagen?

Mats Birgersson
Mats Birgersson
1 månad sedan

Jag tror inte svenska folket håller med dig vill avsätta den folkvalda riksdagen
Vad grundar du ditt påstående på..

Monica Thulin
Monica Thulin
1 månad sedan

Tack för bästa initiativet! Alla s.k kändisar som låtit sig köpas ska vi komma ihåg, vi lägger deras namn på minnet och glömmer inte!

Mats Birgersson
Mats Birgersson
1 månad sedan

Vad skall vi göra med dem?

Håkan Stenbäck
Håkan Stenbäck
1 månad sedan

Globalisternas gränslösa värld måste stoppas. De är de nya Imperialisterna som inte skyr några medel för att kunna skapa sin Nya Värld. Hua…

Hans Johansson
Hans Johansson
26 dagar sedan

Finns egentligen inget rättfärdigande för att köra en sån kändis-kampanj för skrupellösa ”Big Pharma” och deras mRNA-Vaccin! För hur ska dessa drabbade stackars människor få upprättelse och riktig vård? Jag står på deras sida och förutsåg konsekvenserna av denna massiva PR- Kampanj, bedrövligt helt enkelt!

trackback

[…] De rekordmånga allvarliga biverkningarna borde enligt ett av partiet MoDs krav föranleda att massvaccineringen mot Covid stoppas omgående. Narkolepsiskandalen som orsakades av svininfluensavaccinet Pandemrix förstörde uppåt 600 unga […]

Mer från MoD

Relaterade inlägg

12
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x