Nu är vi 1 185 modiga medlemmar!

Vi är väldigt glada att medlemstillströmningen till MoD fortsätter att öka. Just nu ökar vi med 200 medlemmar i månaden.

Men vi är övertygade om att vi är minst en miljon modiga människor som tycker att medicinsk valfrihet, alliansfrihet, yttrandefrihet och mer lokalt och nationellt självbestämmande är avgörande frågor. Med din hjälp kan vi nå fler av våra potentiella medlemmar och sympatisörer. Av antalet besökare på hemsidan att döma har vi nått uppemot 500 000 människor.

Tipsa gärna om MoD och bli medlem själv om du vill stödja vårt arbete så att vi kan växa snabbare. Vårt arbete drivs helt ideellt och helt och hållet med hjälp av medlemsavgifter och donationer.

Som medlem har du även möjlighet att vara med och påverka vilken politik vi ska driva genom att lägga fram och rösta på motioner.

Varmt välkommen med i värmen!

🤗🌻

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
1 Comment
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Nake Tufekciev
Nake Tufekciev
2 månader sedan

Många makedoner i Sverige frågar varför inte finns översatt info om partiet på makedoniska språket Mvh Nake Tufekciev senator i World Makedoniska Kongresen och koordinator för Norge Sverige Finland och baltiska länderna

Mer från MoD

Relaterade inlägg

1
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x
Få senaste nytt från MoD

Skriv upp dig och få vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad. Max ett mejl i veckan.