Sök
Stäng denna sökruta.

Hjälp oss säkerställa att alla röster på MoD har räknats, fyll i detta formulär.

Utifrån inkomna rapporter hittills här om röster som inte räknats kan det finnas cirka 500 underkända röster på MoD. För att hjälpa oss kartlägga eventuella felaktigheter ber vi dig att kontrollera om det finns några röster på MoD i ditt valdistrikt genom att besöka https://resultat.val.se/ och välja ditt valdistrikt i menyn eller söka efter det i sökrutan.

Längst ner på sidan kan du sedan få fram valresultatet för övriga partier i ett valdistrikt. Se videon för ytterligare förklaring. Eller fyll i formuläret nedan om du har koll på läget och vill hjälpa oss att få det också. 🙂

Anmälan om röstning på MoD

Fyll i detta formulär för att hjälpa oss kontrollera att alla röster på MoD räknas. 

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
1 Comment
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Mer från MoD

Relaterade inlägg

1
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x