Stiftelsen Expo hade högre förväntningar på valresultatet för MoD

Stiftelsen Expo har för vana att komma och fotografera och kartlägga oss som står upp för mänskliga rättigheter och demokrati. Bilden från deras reportage om MoD kommer från vår Manifestation för Folkhälsa, fred och frihet som vi höll den 3 september i Rålambshovsparken i Stockholm.
I artikeln av Anders Dalsbro påstås att stödet är svagt för två av Sveriges snabbast växande partier som vuxit fram ur missnöjet med covidförtrycket och den farliga sprutcirkusen. Att MoD och Knapptryckarna tillsammans har drygt 11 600 röster och tangerar att vara Sveriges tredje största parti utanför riksdagen


tycks enligt Anders Dalsbros förväntningar vara ett dåligt resultat.

Lite ödets ironi är det att Expos största bidragsgivare är Stieg Larssons arvingar. Stieg Larsson som skrev Millenium triologin om Lisbeth Salander som var utsatt för en konspiration och rättsövergrepp av en hemlig grupp inom Säpo. När vi inom Partiet MoD protesterar mot de övergrepp som skett mot barn och unga idag med anledning av den osäkra genterapisprutkampanjen så är det vi som hängs ut av Expo. Man kan undra vad Stieg Larsson hade tyckt om det. Eller om Stieg Larssons arvingar verkligen anser att Expo bör kartlägga människor som står upp för mänskliga rättigheter och demokrati mot covidförtryck, diskriminering och spruthets.

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
5 Comments
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Tage
Tage
11 månader sedan

De är de verkliga konspirationisterna

Bert
Bert
11 månader sedan

FY fn. Journalister ska granska makthavare. Inte kartlägga vanliga människors åsikter. Det är Expo som är Nazisternas arvtagare!

trackback

[…] Den 3 september samlades hundratals modiga i Rålambshovsparken i Stockholm för att manifestera för fred frihet och folkhälsa tillsammans.Det bjöds på musik av Peter Gustafsson och tal av bland andra MoDs vice ordförande Cecilia Strandevall, Jasmin Hashim från Tala om det, Gunilla Wigertz från Enhet, Elias Dottemar från EAP och Stefan Torssell från MoD. Vi premiärsjöng även MoDs vallåt. Slutligen blev vi även kartlagda av åsiktsregistrerare från EXPO. […]

trackback

[…] 2022-09-22 | Stiftelsen Expo hade högre förväntningar på valresultatet för MoD | MoD kommenterar Expos artikel […]

Mer från MoD

Relaterade inlägg

Evenemang

Summering Urkult 3-6 augusti 2023

Mellanvalåret 2023 var ett tiotal medlemmar från MoD på Urkult varav de flesta var förbi MoDs bord strax utanför festivalområdet. Några avsatte även någon timme

Läs mer »
5
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x