Sök
Stäng denna sökruta.

Försöker ni tiga ihjäl oss? SVT nämner alla nya framgångsrika små partierna utom MoD

Igår på SVT:s Politikbyrån gick man igenom de främsta små partierna utanför riksdagen i jakt på det bästa receptet för att komma in i riksdagen.
Partiet MoD som är Sveriges snabbat växande parti sedan start efter Nyans och femte största av partierna utanför riksdagen nämnes dock inte med ett ord. Hur kan det komma sig tro?
Finns det noll nyhetsvärde i att berätta att politiker från i stort sett samtliga riksdagspartier från höger till vänster har hoppat av för att gå med i ett nytt tvärpolitiskt parti som står upp för mänskliga rättigheter, demokrati, alliansfrihet, yttrandefrihet och medicinsk valfrihet tillsammans?
Eller är det något annat som gör att i stort sett inga etablerade medier har gjort seriösa intervjuer med företrädare för partiet om varför vi har startat.
Vad tror du?

Här finns programmet som på ett väldigt lättsamt sätt pratar om bästa partireceptet för att komma in i riksdagen. En viktig ingrediens som de dock har missat helt är “medial tid”.
Nedan ett diagram som visar MoDs tillväxt jämfört med de 6 största partierna.

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
1 Comment
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Mer från MoD

Relaterade inlägg

wood writing typography tiles
MoDs politik

10 grundprinciper för MoDs politik​

Denna lista bygger på de mest populära motionerna av MoDs medlemmar fram till januari 2024​ 1. Individens självbestämmande Vi fastslår att varje individ är suverän

Läs mer »
MoDs valsedlar
Insamling

Bidra till MoDs valsedelsfond

Hjälp oss lyckas i EU-valet MoD har sedan starten för två år sedan arbetat målinriktat med att ena människor från höger till vänster för att

Läs mer »
1
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x