Sök
Stäng denna sökruta.

Per Shapiro, Folkets Radio intervjuar Sven Román – Vår tids största hälsoskandal?

Missa inte den oerhört upplysande och viktiga intervjun med Sven Roman av Per Shapiro för Folkets radio. 

Text nedan från beskrivningen av intervjun på Folkets radio Rumblekanal.

Sven Román är barn och ungdomspsykiater och en av grundarna av Läkaruppropet.
I denna första intervju sedan våren 2021 hjälper han oss få syn på ”elefanten i rummet” när det gäller misstänkta vaccinbiverkningar. Vi ser ibland konturerna av den i den strida strömmen av märkliga sjukdoms- och dödsfall, men i nyheterna skildras dessa genomgående som enskildheter utan sammanhang.

Intervjun kompletteras med flera starka vittnesmål, bland annat får vi möte en ung elitidrottskvinna som inte kunna spela handboll sedan hon tog sprutan samt en 54-årig kvinna som nekas en livsnödvändig lungtransplantation för att hon inte är vaccinerad.

Del 1.

Innehåll del 1

0:00 Introduktion
2:39 Läkaruppropet och Bio-Medico Legala Nätverket.
12:26 Uppsamlingsheat: Var befinner vi oss idag?
18:39 Verkningsmekanism mRNA-vaccinen.
21:06 De fyra (tre huvudsakliga) verkningsmekanismerna för biverkningar från mRNA-vaccinen.
25:24 Om “puckeln” av smittade/döda direkt efter vaccinering och hur studier och myndigheter bokför personer som nyligen fått en vaccindos som ovaccinerade.
30:20 Den franska läkaren Cecile berättar om sitt läkarnätverk och förekomsten av bland annat menstruationsrubbningar efter vaccineringen, därefter berättar Sven Román mer om förekomsten av menstruationsrubbningar efter vaccinering.
44:20 Minskat barnafödande i Sverige efter vaccineringen.
49:15 Artikel om högre andel personer med misstänkt allvarliga biverkningar efter vaccineringen än sjukhusvårdade med covid-19.

Del 2

Innehåll del 2

0:00 Patologen Ute Krüger, medlem av Läkaruppropets Bio-Medico Legala Nätverk, berättar om bland annat “turbobröstcancer” efter vaccinationen och Sven Román (SR) kommenterar detta samt hennes och andra patologers fynd efter obduktion av personer som avlidit efter vaccinationen
11:12 Per Shapiro läser upp anonymt vittnesmål från sjuksköterska i hemsjukvård om ökad frekvens av pankreascancer och avvikande form av stroke hos relativt unga personer, mer av aggressiv cancer och kortare levnadstid för de som kommer från palliativa teamet. SR kommenterar.
14:48 Vittnesmål: En kvinna berättar om vad som hände hennes 30-åriga sambo och tillika pappa till deras 6-åriga dotter tre veckor efter att han fick vaccinet. SR kommenterar.
19:04 Elitidrottare som kollapsar: Varför?
23:31 Vittnesmål: 20-åriga elithandbollsspelaren Cindey Darrell har inte kunnat träna sedan vaccineringen för ett år sedan.
30:23 Bemötandet i vården för personer som misstänker att de är vaccinskadade.
33:28 Kan vaccinen ge infektionskänslighet?
34:26 Förlorade levnadsår av pandemin före och efter vaccineringen.
39:15 Censuren av åsikter som avviker från det offentliga synsättet.
42:05 Vad blir följden av att frågan om vaccinbiverkningar blivit så infekterad? Hur har Folkhälsomyndigheten hanterat vaccinfrågan?
45:23 Vittnesmål: Åsa Edman, som har en enzymbristsjukdom som medför att hon måste få en lungtransplantation, förvägras detta om hon inte vaccinerar sig. SR kommenterar.
52:03 Avslutande ord: USA:s biverkningssystem VAERS: Vid hur många misstänkta döda dras ett vaccin in?
54:07 Komplettering efter intervjun: Två diagram (barnafödande och förlorade levnadsår) som förändrats sedan intervjun gjordes.

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
1 Comment
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
trackback

[…] Bekymrade läkare och folkhälsoexperter från hela världen har tidigt slagit larm om mRNA-injektionernas farlighet och många kräver nu ett omedelbart stopp utifrån den data som visar att risken med vaccinen överträffar nyttan för alla grupper utom möjligen män över 90 år som Läkaruppropets siffror visar och som överläkare Sven Roman talar om här. […]

Mer från MoD

Relaterade inlägg

1
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x