Sök
Stäng denna sökruta.

Nu startar vi tidning! Saknar du också medier som rapporterar sakligt och ärligt om det som sker i Sverige och världen?

Skulle du vilja ha möjlighet att själv ställa frågor till ledande beslutsfattare, läkare, experter, aktivister, myndigheter och journalister om dina hjärtefrågor? Vill du se mer granskande journalistik där ansvariga beslutsfattare ställs till svars för sina beslut? Vill du läsa krönikor om det som sker i Sverige och världen som kommer från människor som inte är en del av etablissemanget och därför har andra perspektiv?

Är du trött på åsiktskorridorer, polarisering, och enkla färdiga narrativ och uppdelning i vi och dom, ond och god? Vill du ta del av och vara en del av en samhällsdebatt som fokuserar mer på jordnära lösningar och visioner än att drömma om fornstora dagar eller teknokratiska fantasier om resor till mars?

Nu startar vi en digital tidning (i första steget) med ovanstående ambitioner.

Vi planerar till de första numren bland annat intervjuer med ledande personer globalt inom motståndet till ovetenskapliga restriktioner och osäkra injektioner. Såsom amerikanska patologen Ryan Cole, brittiska kardiologen Aseem Malhotra, tidigare konsulten för WHO, folkhälosexperten Astrid Stuckelberger, norska juristen Barbro Paulsen, rumänske EU-parlamentarikern Christian Terhes, tyska EU-parlamentarikern Christine Anderson.

Vi planerar även att intervjua ledande kritiker i Sverige gällande covidpoltiken såsom medgrundarna till Läkaruppropet Sven Roman, Nils Littorin, Sebastian Rushworth initiativtagarna till Sjuksköterskeuppropet Lotta Harming med flera.

En annan viktig fråga är att låta några av alla de tiotusentals människor som skadats senaste åren av osäkra injektioner berätta om det. Vi kommer även ställa de ansvariga för denna ofattbara tragedi till svars.

Tidningens bredare fokus förutom covid kommer vara folkhälsa, folkbildning, demokrati, yttrandefrihet och fredsfrågor samt de frågor våra prenumeranter vill att vi ska fördjupa oss i. Formatet initialt är digitalt i text, bild och ljud. Finns det stort intresse kan det även bli aktuellt med en pappersutgåva.

Låter detta intressant?
Teckna en prenumeration för endast en kaffe i månaden idag! Du kan välja att vänta med betalning tills lanseringen. Vi påbörjar arbetet med tidningen så snart vi har 600 personer som tecknat prenumeration.

Liknande tidningar som Modium som är i verklig opposition och granskar makten utifrån finns i Norge, Tyskland, Österrike och USA bland annat och vi planerar att samarbeta om artiklar med dessa samt de svenska medier som tar upp liknande frågeställningar som vi vill lyfta.

Teckna en prenumeration på länken nedan.

Jag vill teckna en prenumeration på MoDs nya tidning!

 


Tyck till om namnet på MoDs nya tidning.

[democracy id=”8″]

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
4 Comments
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Malin
Malin
1 år sedan

Föreslår “MODerera” som namn på tidningen, som syftar på ordets synonymer; leda/debatt/forma. Eller varför inte MODerERA, där “ERA syftar på period/epok… M a o: “Epoken för att leda, debattera, (om)forma narrativet”

Petra
Petra
1 år sedan
Svara  Malin

Bra förslag Malin!

Elsa Cristina Azcarate

Hej
I’m in behöver content, artiklar, etc så har vi skrivit om detta i 20 år, sett det komma och vet vart viska titta för att hitta skurkarna som orsakat detta kaos.
Tack för ert fina initiativ, kram
EC

Mer från MoD

Relaterade inlägg

wood writing typography tiles
MoDs politik

10 grundprinciper för MoDs politik​

Denna lista bygger på de mest populära motionerna av MoDs medlemmar fram till januari 2024​ 1. Individens självbestämmande Vi fastslår att varje individ är suverän

Läs mer »
MoDs valsedlar
Insamling

Bidra till MoDs valsedelsfond

Hjälp oss lyckas i EU-valet MoD har sedan starten för två år sedan arbetat målinriktat med att ena människor från höger till vänster för att

Läs mer »
4
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x