🇦🇹 Lucka 4 | Don’t be like Fritzl – MoDs demonstration utanför Österrikes ambassad

Spela videoklipp

Österrike placerade från och med den 15 november 2021 alla som inte underkastade sig de experimentella injektionerna i husarrest och dessa människor som kallades ovaccinerade fick endast gå ut för att arbeta eller handla mat.

Den 20:e januari beslutade Österrike att göra vaccinering mot covid-19 obligatorisk för alla medborgare över 18 år. I omröstningen röstade 137 för och 33 emot förslaget. Lagen gällde från den 1 februari 2022.

Som ovaccinerad kunde du få böta upp till 150 000 kronor per år då en bot för att vara ovaccinerad i Österrike kunde kosta 3 600 euro (cirka 37 200 kronor). Samma person kommer att kunna bötfällas max fyra gånger under ett år – vilket innebär att det kan kosta 150 000 per år att vara ovaccinerad i landet. Att sitta i fängelse i stället för att betala bötessumman är inte ett alternativ.

Detta förtryck av ovaccinerade skedde alltså trots att att vi redan då visste att de så kallade vaccinerna varken stoppade smittspridning eller skyddar mot Corona som nu sprider sig fritt i samhället och i regel inte orsakar allvarlig sjukdom eller död.

 

MoD krävde i solidaritet med Österrikes utsatta befolkning:

  • Den människorättskränkande lagen om vaccintvång skulle rivas upp
  • Förtrycket och diskrimineringen av de som inte ville ta de ineffektiva och osäkra covid-19 injektionerna skulle upphöra
  • Avskaffandet av de diskriminerande och meningslösa vaccinpassen överallt!
  • MoD uppmanade vidare den svenska regeringen att kalla hem Sveriges ambassadör och kraftfullt markera mot Österrikes övergrepp mot sin egen befolkning. Som en humanitär stormakt är det viktigt att Sverige visar att vi står upp för mänskliga rättigheter i tider när dessa värden är hotade.
  • Om förtrycket av Österrikes befolkning fortgår behöver Sverige överväga att ta emot Österrikiska flyktingar i en humanitär insats. En humanitär korridor med vita flyg skulle då kunna vara en lämplig nutida lösning med tung historisk kontext.
 

“Det som sker nu i Österrike är en skam för landet och för Europa och ett ofattbart övergrepp som måste stoppas.”

MoDs partiordförande Andreas Sidkvist.

Mer om demonstrationen här och Österrikes förkastliga behandling av sin egen befolkning här:
Pressmeddelande och bakgrund till demonstrationen utanför Österrikes ambassad

Låtarna Spruta, Ze Great Reset som halvösterrikaren Johan Piribauer som åkte 110 mil från Arvidsjaur för att spela sin låt bland andra finns att lyssna på nedan.

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
1 Comment
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
trackback

[…] vaccinpass och mot krav på covidvaccinering i Österrike. De flesta av våra debattartiklar, pressmeddelanden eller information om våra aktiviteter […]

Mer från MoD

Relaterade inlägg

Evenemang

Summering Urkult 3-6 augusti 2023

Mellanvalåret 2023 var ett tiotal medlemmar från MoD på Urkult varav de flesta var förbi MoDs bord strax utanför festivalområdet. Några avsatte även någon timme

Läs mer »
1
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x