Sök
StÀng denna sökruta.

🇩đŸ‡č Lucka 4 | Don’t be like Fritzl – MoDs demonstration utanför Österrikes ambassad

Spela videoklipp

Österrike placerade frĂ„n och med den 15 november 2021 alla som inte underkastade sig de experimentella injektionerna i husarrest och dessa mĂ€nniskor som kallades ovaccinerade fick endast gĂ„ ut för att arbeta eller handla mat.

Den 20:e januari beslutade Österrike att göra vaccinering mot covid-19 obligatorisk för alla medborgare över 18 Ă„r. I omröstningen röstade 137 för och 33 emot förslaget. Lagen gĂ€llde frĂ„n den 1 februari 2022.

Som ovaccinerad kunde du fĂ„ böta upp till 150 000 kronor per Ă„r dĂ„ en bot för att vara ovaccinerad i Österrike kunde kosta 3 600 euro (cirka 37 200 kronor). Samma person kommer att kunna bötfĂ€llas max fyra gĂ„nger under ett Ă„r – vilket innebĂ€r att det kan kosta 150 000 per Ă„r att vara ovaccinerad i landet. Att sitta i fĂ€ngelse i stĂ€llet för att betala bötessumman Ă€r inte ett alternativ.

Detta förtryck av ovaccinerade skedde alltsÄ trots att att vi redan dÄ visste att de sÄ kallade vaccinerna varken stoppade smittspridning eller skyddar mot Corona som nu sprider sig fritt i samhÀllet och i regel inte orsakar allvarlig sjukdom eller död.

 

MoD krĂ€vde i solidaritet med Österrikes utsatta befolkning:

  • Den mĂ€nniskorĂ€ttskrĂ€nkande lagen om vaccintvĂ„ng skulle rivas upp
  • Förtrycket och diskrimineringen av de som inte ville ta de ineffektiva och osĂ€kra covid-19 injektionerna skulle upphöra
  • Avskaffandet av de diskriminerande och meningslösa vaccinpassen överallt!
  • MoD uppmanade vidare den svenska regeringen att kalla hem Sveriges ambassadör och kraftfullt markera mot Österrikes övergrepp mot sin egen befolkning. Som en humanitĂ€r stormakt Ă€r det viktigt att Sverige visar att vi stĂ„r upp för mĂ€nskliga rĂ€ttigheter i tider nĂ€r dessa vĂ€rden Ă€r hotade.
  • Om förtrycket av Österrikes befolkning fortgĂ„r behöver Sverige övervĂ€ga att ta emot Österrikiska flyktingar i en humanitĂ€r insats. En humanitĂ€r korridor med vita flyg skulle dĂ„ kunna vara en lĂ€mplig nutida lösning med tung historisk kontext.
 

“Det som sker nu i Österrike Ă€r en skam för landet och för Europa och ett ofattbart övergrepp som mĂ„ste stoppas.”

MoDs partiordförande Andreas Sidkvist.

LĂ€s mer om demonstrationen och Österrikes förkastliga behandling av sin egen befolkning hĂ€r:

Pressmeddelande och bakgrund till demonstrationen utanför Österrikes ambassad

LÀs mer om demonstrationen hÀr:

Demonstration för mĂ€nskliga rĂ€ttigheter utanför Österrikes ambassad

LÄtarna Spruta, Ze Great Reset som halvösterrikaren Johan Piribauer som Äkte 110 mil frÄn Arvidsjaur för att spela sin lÄt bland andra finns att lyssna pÄ nedan.

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela pÄ Facebook
Dela pÄ Twitter
Dela pÄ Telegram
Dela via Mejl
0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
2 Comments
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Mer frÄn MoD

Relaterade inlÀgg

2
0
Skulle Àlska dina tankar, vÀnligen kommentera.x
()
x