Sök
Stäng denna sökruta.

Hur många fler skador och misstänkta dödsfall av covidvaccinen är acceptabelt? | Andreas Sidkvists Facebookinlägg som blev viralt

För en månad sedan skrevs detta inlägg på Andreas Sidkvists Facebooksida. Inlägget blev snabbt viralt och har delats över 275 gånger och mejlats till riksdagens ledamöter av flera olika personer oberoende av varandra.

 

Hur många fler skador och misstänkta dödsfall av covidvaccinen är acceptabelt? | Andreas Sidkvists Facebookinlägg som blev viralt

Över 12 000 svenskar har nu anmält till Läkemedelsverket att de drabbats av allvarliga biverkningar av covid-vaccinet visar MoDs senaste sammanställning av siffrorna. Det är 10 gånger fler rapporter än för alla andra läkemedel tillsammans.

Läkemedelsverket definierar begreppet ”allvarlig biverkning” så här:

”En allvarlig biverkning är en sådan som leder till döden, är livshotande, nödvändiggör sjukhusvård eller förlängd sjukhusvård, leder till invalidisering, medför missbildning eller är annan medicinskt viktig händelse.”

Högst 10 procent av alla biverkningar rapporteras enligt svenska studier. Om detta stämmer innebär det att vi har minst 120 000 svenskar som fått en allvarlig biverkan av covid-vaccinet.

Samtidigt fortsätter Folkhälsomyndigheten att rekommendera fler sprutor trots att covidvaccinen inte skyddar mot vare sig smitta, sjukdom eller död. Enligt en risk nytta-analys som Läkaruppropet har sammanställt är det endast män över 90 år som kan ha nytta av covidvaccinen. I alla andra grupper är riskerna större än nyttan.

Nu efter massvaccineringen är den totala överdödligheten i flera länder runtom i Europa nu 20 procent vilket ingen kan, eller vill förklara. Antalet fall av SADS, plötslig vuxendöd har skjutit i höjden runtom i den vaccinerade delen av världen. Många dör i sömnen, ofta är det hjärtat som slutat slå. Alldeles för många är unga och friska sedan tidigare, en del är atleter. En annan oroande trend är att barnafödandet har minskat med 8 procent i Sverige vilket enligt SCB “är mystiskt”. I andra länder är siffran ännu högre.

Varningssignalerna angående covidvaccinen är nu så många att det är öronbedövande för oss som har haft koll sedan massvaccineringen startade. Det har snart gått två år sedan de första började kavla upp på våra folkhälsomyndigheters, kändisars, politikers och mediers uppmaningar.

För alltfler börjar det nu bli smärtsamt uppenbart att den nya mRNA-tekniken som såldes in som ett säkert och effektivt skydd mot covid-19 inte alls var det. Tvärtom.

Frågan är när denna ofattbara medicinska, politiska och humanitära tragedi ska erkännas så att den farliga massvaccineringen mot covid kan stoppas?
Hur många fler ska behöva skadas eller dö?
Hur kan de ansvariga fortsätta propagera för dessa injektioner?
När ska politikerna som är ansvariga ta sitt ansvar eller avgå?
När kommer media börja rapportera på riktigt och ställa de obekväma frågorna och kräva svar av de ansvariga istället för att mörka biverkningar och tysta de som drabbats?
Vad kan vi som är medvetna om konsekvenserna av covidvaccinskandalen göra för att stoppa det hela?

Andreas Sidkvist, ordförande Partiet MoD – Mänskliga rättigheter och Demokrati
4 december 2022

Dela och sprid gärna!

Texten har även skickats som debattartikel till Aftonbladet, Expressen och GP men ingen av tidningarna har velat publicera den.

KÄLLOR

12 043 allvarliga biverkningar varav 415 dödsfall | Biverkningsrapporter avseende covidvaccin i Sverige tom 3 november 2022

🔗 https://partietmod.se/2022/11/25/12-043-allvarliga-biverkningar-varav-415-dodsfall-biverkningsrapporter-avseende-covidvaccin-i-sverige-tom-3-november-2022/

Män över 90 år är enda gruppen där nyttan med covid-vaccinet är större än risken för allvarliga biverkningar visar siffror från svenska myndigheter.
🔗 https://brownstone.org/articles/serious-side-effects-exceed-the-risk-of-hospitalization-with-covid-19-in-the-swedish-population/

Artikel i NRK om den kraftiga överdödligheten i Norge och flera länder i Europa. I Grekland mer än 20 %.
🔗 https://www.nrk.no/osloogviken/flere-blir-syke-og-dor-_-lege-slar-alarm-1.16153563

Rekordfå barn har fötts i Finland i år
🔗 https://www.hbl.fi/artikel/7a442318-e3dd-417d-af07-2e4aef915377

Barnafödandet minskar drastiskt i år
🔗 https://www.dn.se/sverige/barnafodandet-minskar-drastiskt-i-ar/

Doctors baffled by Sudden Adult Death Syndrome (SADS) in healthy young people
🔗 https://euroweeklynews.com/2022/06/08/sudden-adult-death-syndrome-sads/

Healthy young people are dying suddenly and unexpectedly from a mysterious syndrome – as doctors seek answers through a new national register
🔗 https://www.dailymail.co.uk/news/article-10895067/Doctors-trying-determine-young-people-suddenly-dying.html

Här länk till inlägget om du vill dela vidare från Facebook.

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
4 2 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
1 Comment
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
peter karlsson
peter karlsson
11 månader sedan

fruktansvärt illa , hela plandemin är en katastrof

Mer från MoD

Relaterade inlägg

1
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x