Sök
Stäng denna sökruta.

MoD Media har smyglanserats! | Nu behöver vi ditt stöd för att kunna fortsätta!

400 har nu tecknat en prenumeration på MoD Media! Och vi har tack vare det stora intresset vågat och kunnat påbörja arbetet med att dra igång MoDs egen mediakanal med fokus på våra kärnfrågor fred, frihet och folkhälsa utifrån vårt försvar av våra mänskliga rättigheter och demokrati.

Tillsammans med våra prenumeranter kommer vi nu att fortsätta utveckla MoD Media för att ställa ansvariga till svars, granska makten, avslöja korruption verka för fred och för att att våra grundläggande friheter stärks istället för att att de försvagas.

Målet är att vara 1500 prenumeranter så snart som möjligt så att vi kan ansöka om mediestöd för att få in kapital och hinna bygga upp kanalen och innehållsproduktionen i god tid innan EU-valet i juni 2024.

Vi har redan hunnit göra ett 10-tal intervjuer med världens ledande folkhälso-aktivister och läkare under den historiska pandemikonferensen i Stockholm 21-22 januari. Nu klipper vi dessa intervjuer och kommer lägga upp dem allt eftersom vi blir klara.

Vi planerar även att inreda MoDs kansli till en liten studio för inspelning av program och poddar där vi kommer producera innehåll på ovanstående teman. Målet är att skapa så relevant och intressant innehåll som möjligt utifrån MoDs viktigaste frågor och vad våra prenumeranter efterfrågar.

För att kunna fortsätta utveckla MoD Media och arbeta med intervjuer, hemsida, texter, värvning av frivilliga till redaktionen, uppbyggnad av podd och TV-inspelningsrum så behöver vi nu ditt stöd.

Teckna en prenumeration idag för endast 49 kr i månaden och var med och skriv historia genom att stötta Sveriges modigaste mediekanals uppbyggnad.

Teckna en prenumeration här: modmedia.se

Har du tecknat en prenumeration men ännu inte börjat betala så gör du det genom att fylla i samma formulär som när du skrev upp dig här.

Du kan även skänka en summa till uppbyggnaden av MoD Medias redaktion genom att Swisha valfri summa tlll ? 123 004 55 67. Märk insättningen “MoD Media”.

Det går även att skänka valfri summa genom kortbetalning, Apple- Google pay eller Klarna via denna länk: https://buy.stripe.com/8wM4hB9tLdWffhS28l

Dela och sprida också gärna våra intervjuer med Ryan Cole och Sascha Latypova!

Stort tack för ditt viktiga stöd!  ?

 

Vill du att MoD Media ska växa?

Hjälp oss växa och få möjlighet att påverka vårt arbete genom att teckna en prenumeration här:
www.modmedia.se

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
0 Comments
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Mer från MoD

Relaterade inlägg

wood writing typography tiles
MoDs politik

10 grundprinciper för MoDs politik​

Denna lista bygger på de mest populära motionerna av MoDs medlemmar fram till januari 2024​ 1. Individens självbestämmande Vi fastslår att varje individ är suverän

Läs mer »
MoDs valsedlar
Insamling

Bidra till MoDs valsedelsfond

Hjälp oss lyckas i EU-valet MoD har sedan starten för två år sedan arbetat målinriktat med att ena människor från höger till vänster för att

Läs mer »
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x