Sök
Stäng denna sökruta.

MoD Medias första digitala utgåva har nu skickats till alla prenumeranter | Provläs här!

Hej bästa prenumerant på MoD Media,

Här kommer MoD Medias första utskick med det vi hunnit producera så här långt. Vi har även börjat skaffa utrustning till en liten studio för att kunna spela in fler program och intervjuer. Arbetet med hemsidan har också påbörjats. Men för att kunna fortsätta med vårt arbete behöver vi nu att alla som tecknat en prenumeration men valde att vänta med betalningen nu gör det.

Stort tack för ditt förtroende och stöd som gör denna satsning möjlig!

Med modiga hälsningar,
Andreas Sidkvist, Initiativtagare MoD Media
andreas@modmedia.se. 076 00 756 58


Ovanstående text fick MoD Medias prenumeranter utskickade till sig häromdagen tillsammans med MoD Medias första intervjuer och inslag.

Den 21 januari 2023 drog MoD Medias arbete igång på allvar då ett tiotal av världens främsta visselblåsare och motståndare till den rådande covidpolitiken intervjuades under Läkaruppropets historiska pandemikonferens i Stockholm. Nu kan du som ännu inte tecknat en prenumeration tjuvkika på innehållet innan du förhoppningsvis bestämmer dig för att du vill stödja det fortsatta arbetet för en oberoende modig mediekanal genom att teckna en prenumeration. Som prenumerant får du även vara med och påverka MoD Medias fokus och utveckling framöver.

Här kan du provläsa och se MoD Medias arbete så här långt.

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
0 Comments
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Mer från MoD

Relaterade inlägg

wood writing typography tiles
MoDs politik

10 grundprinciper för MoDs politik​

Denna lista bygger på de mest populära motionerna av MoDs medlemmar fram till januari 2024​ 1. Individens självbestämmande Vi fastslår att varje individ är suverän

Läs mer »
MoDs valsedlar
Insamling

Bidra till MoDs valsedelsfond

Hjälp oss lyckas i EU-valet MoD har sedan starten för två år sedan arbetat målinriktat med att ena människor från höger till vänster för att

Läs mer »
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x