Makten över det tryckta ordet och 12 saker som inte är en konspirationsteori

Lennart Fernströms tidning Syre skriver att MoDs partiledare är konspirationist och att han företräder det konspirationsteoretiska Partiet MoD. Detta efter att Andreas Sidkvist blivit invald i styrelsen för konkurrerande tidningen Miljömagasinet. En tidning som Lennart är nästa största ägare i efter att han fått cirka 20 % av aktierna för ett tiotal år sedan. Så här svarar Andreas Sidkvist på Lennarts fråga på Facebook om vad som är fel med Syres smutskastningsartikel.
Att skriva att jag är konspirationist och MoD är ett konspirationistiskt parti är smutskastning och möjligen förtal. Jag debatterar gärna det Lennart kallar konspirationer offentligt. Låt oss bestämma en tid i veckan. Daniel Vergara artikelförfattaren och tidigare Expomedarbetaren bör också vara med.
Syre skriver vidare att jag medverkar i grovt antisemitiska och högerextrema sammanhang på ett sätt som får det att framstå som att jag delar dessa uppfattningar. Varför skriver ni inte att jag debatterade för mångfald, yttrandefrihet och presenterade MoDs politik? Med er logik så är Expo den organisation som medverkar i flest högerextrema och “konspiratoriska” miljöer av alla organisationer med tanke på att de filmar och kartlägger det mesta som de har fått in på sin radar för åsiktsregistrering.
Även Syre bör med Expos kompass för associationsanklagelser vara besmittat med högerextremism och konspiratorisk Kreml-propaganda med tanke på att jag för några veckor sedan fick in min debattartikel för fredssamtal istället för mer vapen till kriget i Ukraina i just Syre.
MoD står för mänskliga rättigheter och demokrati. Vi startades av läkare, advokat och avhoppade politiker från fem partier den 21 december 2021 som enades över vår oro för den totalitära utvecklingen då vaccinpass införts och 1,5 miljoner svenskar förklarats okrambara av vår egen statsminister Magdalena Andersson.
Surrealistiskt? Ja. En teori? Tyvärr inte.
Det är ingen teori att det infördes utegångsförbud, absurda restriktioner och nedstängning av samhällen över hela världen under pandemin. Utan någon som helst vetenskaplig eller hälsofrämjande grund.
Det är ingen teori att WHO nu vill ha överstatlig status och kunna bestämma över alla 194 medlemsländers pandemipolitik framöver utan att enskilda länder ska kunna ha en egen policy, såsom Sverige till viss del hade.
Det är ingen teori att Morgan Johansson tillsatte en utredning för att ändra grundlagen och smittskyddslagen så att Sveriges lagar inte ska kunna hindra hårdare restriktioner och inskränkningar av människors fri och rättigheter under nästa pandemi.
Inte heller är det en teori att över 70 % av Världshälsoorganisationen finansieras av privata intressen i form av Bill och Melinda Gates Foundation, Gavi – Vaccin Alliance och en bidragsgivare kopplade till världens finansiella elit i form av Världsekonomiskt forum.
Det är ingen teori att Vaccinpassen hade förberetts långt innan pandemin.
Det är ingen konspirationsteori att covid-19 kom från ett labb i Kina.
Det är ingen teori att det fanns fungerande läkemedel mot covid-19 i form av bl a Ivermectin som kunde att använts för att bota människor men som stoppades från att användas i de flesta länder. Hade det funnits fungerande läkemedel mot det labbskapade viruset så hade de nödgodkända så kallade covidvaccinen inte fått sitt vilkorliga tillstånd.
Det är ingen teori att vaccinen mot covid-19 tyvärr inte har varit säkra. Vilket det faktum att två av de tre covidvaccin som lanserades i Sverige som säkra och effektiva senare stoppades eftersom de gav för många allvarliga biverkningar; Astra Zenecas stoppades helt och Modernas för alla under 30 år.
Det är ingen teori att antalet fall av dödfödda barn har ökat med 8,7 procent under 2021 i England och Wales.
Det är inte heller en teori att antalet misstänkta allvarliga biverkningar av de så kallade covidvaccinen enligt beräkningar är över 200 gånger fler än under narkolepsiskandalen som orsakades av Svininfluensavaccinet.
Det är ingen teori att över 12 000 rapporter om allvarliga biverkningar har nu inkommit varav över 400 avser dödsfall.
Det är ingen teori men en beräkning att antalet verkliga fall av skadade och dödade av covidvaccinet kan var 10-100 gånger fler då endast 1 till max 10 procent av alla biverkningar rapporteras i Sverige enligt studier.
Långtidseffekterna av genterapisprutorna vet vi ännu inte hur allvarliga de kommer bli. Men statistik avseende överdödlighet i vaccinerade länder över hela världen är oroväckande. Med uppåt 15 procents överdödlighet i flera länder i Europa under 2022.
Andreas Sidkvist, ordförande MoD, styrelseledamot Miljömagasinet, 7 maj, 2022
Här finns länkar och källor till några av de saker jag tar upp för den som föredrar att läsa på själv istället för att lita på Lennarts förvillande Syra-attack.
Kampen om Miljömagasinets överlevnad (fri att använda)

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
0 Comments
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Mer från MoD

Relaterade inlägg

0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x