Sök
Stäng denna sökruta.

13 033 allvarliga biverkningar varav 436 dödsfall | Biverkningsrapporter avseende covidvaccin i Sverige tom 4 dec 2023

Endast 1-10 procent av alla biverkningar rapporteras enligt studier. 

🚑 0
Anmälda allvarliga biverkningar
💀 0
Anmälda dödsfall efter covidvaccinering

Läkemedelsverket definierar begreppet ”allvarlig biverkning” så här:

”En allvarlig biverkning är en sådan som leder till döden, är livshotande, nödvändiggör sjukhusvård eller förlängd sjukhusvård, leder till invalidisering, medför missbildning eller är annan medicinskt viktig händelse.”

Exceptionellt många anmälda biverkningar

Antalet biverkningsrapporter av de genterapibaserade covidvaccinen har ända sedan starten varit exceptionellt höga enligt Läkemedelsverket . Tio gånger fler än tidigare år har anmält att de fått allvarliga biverkningar av läkemedel sedan covidvaccinen introducerades. Bekymrade läkare och folkhälsoexperter från hela världen har tidigt slagit larm om mRNA-injektionernas farlighet och många kräver nu ett omedelbart stopp utifrån den data som visar att risken med vaccinen överträffar nyttan för alla grupper utom möjligen män över 90 år som Läkaruppropets siffror visar och som överläkare Sven Roman talar om här.

Mörkertalet stort

Även fast antalet allvarliga biverkningsrapporter nu är uppe i över 12 000 varav över 400 avser dödsfall som misstänks vara kopplade till covidvaccinen så sker inga dagliga presskonferenser eller ens skriverier om dessa exceptionella siffror i etablerade medier. Tvärtom mörkas ofta möjliga kopplingar till covidvaccinen vilket numera rullstolsbundne Jennifer Melin fick erfara när hon hamnade i rullstol tio dagar efter sin första och enda injektion med Pfizers covidvaccin. Något som hon berättade om i en intervju med Sundsvalls tidning. Enda problemet var att de tog bort informationen om att besvären kom efter sprutan vilket Jennifer avslöjar i denna intervju med Andreas Sidkvist. Viktigt att känna till är också att enligt svenska studier är det endast 1-10 procent av alla biverkningar som anmäls.

Om statistiken

För att få fram siffrorna över antalet anmälda biverkningar av covidvaccinen i Sverige behöver man besöka Läkemedelsverkets hemsida, ladda ner fyra olika pdf:er som redovisar de olika covidvaccinen separat och som numera endast uppdateras en gång i månaden. Sedan behöver man leta upp relevanta siffror avseende allvarliga biverkningar och addera ihop alltsammans för att få en överblick och kunna följa utvecklingen. Något som en handfull engagerade personer i Sverige har gjort regelbundet sedan massvaccineringens start. En av dem är Hugo Harming som arbetar som informationssäkerhetsansvarig på ett stort amerikanskt företag. Nedan siffror som Hugo Harming har sammanställt till och med 4 december 2023. Siffrorna går även att ladda ner här.

Så här skriver Hugo Harming om sin sammanställning av biverkningsrapporter på sin Facebooksida:

Antal anmälda biverkningar tom 4 maj 2023

Tala om det, lyfter de vaccinskadades berättelser

För att höra personliga berättelser från några av de tiotusentals som drabbats finns kampanjen Tala om det som ger en röst åt några av de som drabbats.

Tala om det, en kampanj, ett upprop och en manifestation om biverkningar efter 💉

Dela MoDs, Läkaruppropets och Sjuksköterskeuppropets debattartikel

Partiet MoDs ordförande Andreas Sidkvist har tillsammans med representanter för Läkaruppropet och Sjuksköterskeuppropet skrivit en debattartikel och ett öppet brev till ansvariga politiker och tjänstemän där de kräver att massvaccineringen mot covid stoppas omedelbart och en covidvaccinkommission tillsätts. Artikeln har bland annat publicerats i Epoch Times och Nya dagbladet men inte i någon av de större tidningarna. Se artikel nedan och hjälp till att sprida den!

Skriv under! | Hur många fler allvarliga biverkningar av covid-19 vaccinen är acceptabla innan riskerna bedöms som större än nyttan?

Mejla de ansvariga direkt genom att skriva under uppropet nedan

Snart 2 500 har nu skrivit under uppropet om att lägga ner Kavla upp och stoppa de farliga mRNA-sprutorna!

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
5 1 omröstning
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
3 Comments
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Tiger
Tiger
9 månader sedan

När jag infann mig på en militär helg (utan sekretess) bekräftades det att vaccinet är genetiskt modifierat – det låter jag alla dra sina egna slutsatser av

Ingen här är väl förvånad över att ett onaturligt vaccin medför konsekvenser, men det finns ju dem som fortfarande är PRO vaxxers

Mer från MoD

Relaterade inlägg

3
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x