Sök
StÀng denna sökruta.

🎁 En julklapp frĂ„n MoD Media, nu Ă€r vi tillgĂ€ngliga för alla!

Ett spÀnnande nytt kapitel tar form gÀllande MoD Media. Vi Àr glada att meddela en ny strategi för att finansiera MoD Media, syftandes till att vÀxa vÄr prenumerant- och lÀsarkrets.

Tidigare var en prenumeration ett krav för att ta del av vÄrt nyhetsbrev. Nu Àndrar vi detta. Alla nuvarande prenumeranter av MoDs nyhetsbrev (cirka 25 000 personer) fÄr omedelbar tillgÄng till MoD Medias innehÄll frÄn och med idag.

De som redan prenumererar pÄ MoD Media kommer att övergÄ till att bli stödprenumeranter. Detta Àr helt frivilligt. Dock Àr stödprenumeranter viktiga för MoD Medias framtid och vÄr förmÄga att fortsÀtta med denna mediesatsning. Vi hoppas att vÄra nuvarande prenumeranter vÀljer att fortsÀtta sitt stöd och att fler ansluter sig som stödprenumeranter.

För er som redan betalar för MoD Medias nyhetsbrev men inte Àr medlemmar i MoD, kommer vi skicka ett specialerbjudande via e-post om att bli medlemmar utan extra kostnad.

För nÀrvarande erbjuder MoD Media nyhetsbrev och en Rumble-kanal med bÄde egna och översatta intervjuer. Vi har Àven sÀnt live frÄn riksdagen och event som Exit WHO och Nobelprisprotesten. Besök gÀrna vÄr Facebooksida, Àven om vi tyvÀrr upplever regelbunden censur av vÄrt innehÄll dÀr.

Inom kort siktar vi pÄ att lansera en hemsida pÄ www.modmedia.se, dÀr vi Àven kommer erbjuda krönikor och nyheter i textformat. Vi övervÀger ocksÄ att finansiera vÄra satsningar genom annonser.

Har ni tips om potentiella annonsörer för MoD Medias nyhetsbrev och hemsida, eller vill bidra med översÀttningar, texter eller annat till MoD Media, hör av er till modmedia@partietmod.se.

Med modiga hÀlsningar,
MoD Medias redaktion Andreas Sidkvist och KÄre Bergström

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela pÄ Facebook
Dela pÄ Twitter
Dela pÄ Telegram
Dela via Mejl
0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
0 Comments
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Mer frÄn MoD

Relaterade inlÀgg

MoDs valsedlar
Insamling

Bidra till MoDs valsedelsfond

HjÀlp oss lyckas i EU-valet MoD har sedan starten för tvÄ Är sedan arbetat mÄlinriktat med att ena mÀnniskor frÄn höger till vÀnster för att

LÀs mer »
0
Skulle Àlska dina tankar, vÀnligen kommentera.x
()
x