Sök
Stäng denna sökruta.

Sjuksköterskor berättar, dödliga sjukhusprotokoll

“Vad sjuksköterskor säger del1” innehåller en diskussion om erfarenheter och observationer från sjuksköterskor och vårdpersonal under COVID-19-pandemin. De diskuterar kontroversiella ämnen som behandlingsmetoder på sjukhus, användning av ventilatorer och vaccin, samt deras konsekvenser. Flera vårdarbetare beskriver sina observationer av patientvård och hantering, med fokus på felaktiga och ibland farliga praxis. De berör också teman som censur, bristande stöd från sjukhusledningen, och den psykologiska och professionella påverkan detta har haft på dem. Diskussionen lyfter fram vikten av medicinsk frihet och integritet, samt kritiserar starkt vissa aspekter av hanteringen av pandemin. Det finns berättelser om sjuksköterskor som blivit avskedade eller uteslutna för att ha ifrågasatt rådande praxis och policyer. Samtalen understryker komplexiteten och de många utmaningarna som vårdpersonalen stod inför under pandemin.

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
0 Comments
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Mer från MoD

Relaterade inlägg

wood writing typography tiles
MoDs politik

10 grundprinciper för MoDs politik​

Denna lista bygger på de mest populära motionerna av MoDs medlemmar fram till januari 2024​ 1. Individens självbestämmande Vi fastslår att varje individ är suverän

Läs mer »
MoDs valsedlar
Insamling

Bidra till MoDs valsedelsfond

Hjälp oss lyckas i EU-valet MoD har sedan starten för två år sedan arbetat målinriktat med att ena människor från höger till vänster för att

Läs mer »
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x