Sök
Stäng denna sökruta.

Partiet MoDs Facebooksida censureras öppet av Facebook och vi tillåts inte annonsera inför EU-valet

MoDs Facebooksida begränsas och censureras öppet av Facebook sedan mitten av juni 2023. Vi tillåts inte heller att annonsera på Facebook eller Instagram. Censuren och begränsningarna som MoD utsätts för är särskilt aktuella nu med anledning av det stundande EU-valet. Ett val som MoD har stora chanser att få många röster i om vi bara lyckas nå ut. I och med begränsningarna och annonsförbudet är detta dock en stor utmaning. Blockeringen av MoDs möjlighet att annonsera infördes i samband med att MoD annonserade för Exit WHO manifestationen på den Facebooksida vi startat med anledning av detta. MoD kan inte heller begära en granskning av Facebooks beslut. Vi hänvisas istället av Facebook till följande:

“Andra åtgärder som du kan vidta
Gå till domstol
Du kan ha rätt att bestrida beslutet i domstol.
Kontakta ett tvistlösningsorgan
Du kan eventuellt hänskjuta vårt beslut till ett certifierat tvistlösningsorgan.
Hitta ett certifierat tvistlösningsorgan på Europeiska kommissionens webbplats”

Facebooks meddelande om vilka åtgärder vi kan vidta. Vi har dock övergett tanken på framgång på Facebook och Instagram satsar nu istället på Nyhetsbrevet, hemsida och viss mån plattformen X (där vår räckvidd tyvärr också har börjat begränsas nyligen)

Nedan skärmavbild som visar Facebooks begränsning av vår möjlighet att annonsera.

Facebook hotade i juli med att stänga ner MoDs Facebookonto

Nedanstående bilder visar Facebooks skäl till censur.

Nedan ett Facebookinlägg om censuren och begränsingarna på MoDs Facebooksida den 16 juni 2023.

Partiet MoDs Facebooksida censureras nu öppet av Facebook.

Facebook meddelar oss nu att vår Facebooksida inte längre kan rekommenderas av användare.

Anledningen som refereras till är att sidan har vissa problem eftersom tre olika inlägg har postats som innebär överträdelser mot Facebooks communityregler som innebär censur om de bryts.

1⃣ Ett inlägg postades för 9 månader sedan och går inte att se längre. Men eftersom undertecknad personligen överklagade så är jag säker på att det var legitimt utifrån MoDs perspektiv. Troligen så var det en meme med en seriegubbe som driver med att vaccinen inte fungerade men att alla vara beredda att kavla upp igen. Undertecknad fick 90 dagars nedflyttning i flödet på grund av delning av denna meme vid samma tidpunkt som Facebooks granskningsteam granskade MoDs Facebooksida.

2⃣Det andra inlägget som överträder Facebooks censurregler / communityregler är en skärmdump av en tweet av Robert F Kennedy Jr där han skriver följande (undertecknads översättning).

“Fox sparkar @Tucker Carlson fem dagar efter att han korsat den röda linjen genom att erkänna att TV-nätverken förespråkade ett dödligt och ineffektivt vaccin för att behaga sina läkemedelsannonsörer. Carlsons hisnande modiga monolog den 19 april bröt mot TV:s två största regler: Tucker berättade sanningen om hur giriga läkemedelsannonsörer kontrollerade innehållet i TV-nyheterna och han kritiserade underdåniga nyhetsuppläsare för att marknadsföra vaccin som de visste var dödliga och värdelösa. Under många år har Tucker haft landets största publik med i genomsnitt 3,5 miljoner tittare – 10 gånger så många som CNN. Fox har just demonstrerat Big Pharmas skrämmande makt.”

3⃣Det tredje inlägget som Facebook (och dess annonsörer och ägare får vi förmoda) inte vill att vi ska se är inlägget med denna text:

“Epoch Times avslöjar idag i en sensationell artikel att

över 5,7 miljoner doser med covidvaccin varav 310 000 doser som har injicerats i svenskar inte hade klarat de grundläggande kraven på god tillverkningssed (GMP) och borde därför inte fått tillstånd att användas.

Flera dödsfall och allvarliga biverkningar går enligt EMA:s databas för biverkningar att härleda till just dessa batcher. Det som har skett är olagligt enligt EU:s egna direktiv. “

När det gäller Svenska Epoch Times artikel ovan så är det Källkritikbyrån som betalda av Facebook stått för faktagranskningen. Källkritikbyrån har specialiserat sig på att göra faktagranskningar åt SR, SVT, UR och Facebook samt hålla föredrag på samma tema. Av Facebook erhöll de 227 794 kr för sitt arbete under 2022.

Det Källkritikbyrån tycks har gjort gällande Epoch Times artikel är att ringa upp Läkemedelsverkets ansvariga och om deras svar är annorlunda än Epoch Times källor och granskning visar så har de valt att stämpla det som Epoch Times säger som osant / obekräftat och det som Läkemedelsverket säger har de avgjort är är sant / rimligt och rätt. Källkritikbyrån tycks alltså själva inte göra några riktigt granskningar utan agerar om man ska hårddra det som myndigheternas (i det här fallet Läkemedelsverkets) lydiga kommunikationsavdelning som hjälper till att tysta kritiker och stoppa verkliga avslöjande eller granskningar. De har även indirekt makten att se till information censureras från ledande allmänt finansierade medieplattformar (SR, SVT, UR) samt den ledande sociala medieplattformen (Facebook).

Vi som följt myndigheternas (Läkemedelsverket, Folkhälsomyndigheten), Världshälsoorganisationen, Världsekonomiskt forums och inte minst Läkemedelslobbyisternas och mediabolagens täta och närmast totalitära enighet gällande de så kallade säkra och effektiva vaccinens nödvändighet har dock all anledning att vara mer än skeptiska till förment oberoende faktagranskare som Källkritikbyrån. Eftersom ovanstående aktörer samtliga har ljugit om eller haft helt fel gällande de experimentella genterapisprutornas nödvändighet, effektivitet och säkerhet.

Frågan är hur vi som politiskt parti ska kunna bedriva opinion när de vi kritiserar indirekt eller direkt kontrollerar de plattformar vi i dagsläget använder för att framföra vår kritik.

En central del i Källkritikbyråns “granskning” är för övrigt om det går att bevisa att de av Epoch Times utpekade ej GMP certifierade batcherna har lett till fler misstänkta allvarliga biverkningar än övriga batcher. Går det att bevisa så är vi ett steg närmare ett genombrott när det gäller ett allmänt erkännande av skandalen med att exceptionellt många allvarliga biverkningar av covid-“vaccinen” har tillåtits av de ansvariga än vad som är medicinsk motiverat utifrån en risk-nyttoanalys. Oavsett om dessa enligt Epoch Times källor ej GMP-certifierade batcher har gett fler allvarliga biverkningar eller ej så kvarstår faktum att elefanten i rummet inte erkänns eller ens diskuteras offentligt. Alltså att covidaccinen har lett till exceptionellt många allvarliga misstänkta biverkningar, att födslotalen minskar drastiskt i covidvaccinerade länder och att överdödligheten är mellan 10-20 % i flera länder i Europa för tillfället. Mer än under ett stort krig.

Den centrala frågan är alltså varför människor har tillåtits att skadas allvarligt eller att dö helt i onödan och hur vi kan motverka att det fortsätter ske.

Andreas Sidkvist, ordförande Partiet MoD, 16 juni 2023

Vill du hjälpa oss lyckas i EU-valet?

Skänk ett bidra till MoDs valfond!

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
1 Comment
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
trackback

[…] erkände Facebook öppet att MoDs Facebooksida var begränsad och innehåll om biverkningar och […]

Mer från MoD

Relaterade inlägg

1
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x
Få senaste nytt från MoD

Skriv upp dig och få vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad. Max ett mejl i veckan.