Sök
Stäng denna sökruta.
Valsedlar MoD

Bidra till MoDs valsedelsfond

MoD har sedan starten för två år sedan arbetat målinriktat med att ena människor från höger till vänster för att tillsammans stå upp för våra mänskliga rättigheter, demokrati, yttrandefrihet och fred.
EU-valet ser vi som ett ypperligt tillfällle att nå ut till fler svenskar så att vi kan fortsätta växa och vara en röst för Sveriges självständighet gentemot odemokratiska organisationer som EU, NATO och Världshälsoorganisationen. Minst 200 000 röster krävs för ett mandat och att ha egna namnvalsedlar är en viktigt del för att få fler röster.

Sveriges valsystem, riggat för de etablerade partierna

Sveriges valsystem är designat på ett sätt som gör det särskilt utmanande för nya och mindre partier att delta och lyckas i val. Detta system har under lång tid utsatts för kritik från både internationella valobservatörer och nationella instanser som Valmyndigheten. Trots detta har de etablerade partierna inte visat intresse för att reformera det. En av de mest betydande barriärerna för dessa mindre partier är kravet att själva bekosta och distribuera valsedlarna. Detta innebär hantering av miljontals valsedlar som måste spridas över flera tusen vallokaler inom en stram tidsram. I kontrast till detta står de större partierna, som inte behöver följa dessa regler. De får istället både ekonomiskt och logistiskt stöd, med kostnadsfri produktion och distribution av valsedlar till alla vallokaler, finansierat av offentliga medel.

Vad kan du hjälpa till med?

För att kunna trycka upp en miljon valsedlar behöver vi nu ditt stöd. Varje stor eller liten donation är ett en viktigt bidrag på vägen mot att lyckas med våra mål om att få ut en miljon valsedlar. Skriv gärna upp dig som prenumerant på vårt nyhetsbrev i samband med din donation för att bli uppdaterad om hur du kan hjälpa till att sprida valsedlarna inför EU-valet den 9 juni.

Några av MoDs medlemmar om varför de stödjer oss

Spela video om Sagt om MoD 🔥 MoD kan vara större än både Liberalerna och Miljöpartiet innan EU-valet i juni

Så här kan du donera

Swish

Swisha till📲: 123-004 55 67
Eller scanna QR-koden med din Swish-app

Kort

Banköverföring

Bankgiro 🏦 5848-6242

Donera från utlandet

  • Mottagare: MoD Ideell förening 
  • IBAN: SE5250000000052261075294
  • BIC / SWIFT: ESSESESS
  • Referens/OCR : Donation
0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
1 Comment
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
eleneright
eleneright
23 dagar sedan

Det vore en märklig rättighet att få rösta digitalt när allt annat skall uppvisas id, finns inget kränkande med det. Inför digitalt nu!

1
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x