Pressmeddelande och bakgrund till demonstrationen utanför Österrikes ambassad

Nystartade Partiet MoD arrangerar på lördag den 19 februari kl 14 en demonstration utanför Österrikes ambassad i protest mot landets brott mot mänskliga rättigheter och förtryck av en stor del av sin egen befolkning som inte vill ta de osäkra och ineffektiva sprutorna. Demonstrationen är är en fristående del av Frihetskonvojen som också arrangerar demonstrationer på Mynttorget kl 16 samma dag och på söndag utanför SVT-huset kl 12 och Kanadas ambassad kl 14. 

Österrike har sedan den 15 november 2021 satt alla som inte underkastat sig de experimentella injektionerna i husarrest och dessa människor som kallas ovaccinerade får endast gå ut för att arbeta eller handla mat. 

Den 20:e januari beslutade Österrike  att göra vaccinering mot covid-19 obligatorisk för alla medborgare över 18 år rapporterade Aftonbladet. I omröstningen röstade 137 för och 33 emot förslaget.  Lagen gäller från den 1 februari i år.

Som ovaccinerad kan du få böta upp till 150 000 kronor per år då en bot för att vara ovaccinerad i Österrike kan kosta 3 600 euro (cirka 37 200 kronor). Samma person kommer att kunna bötfällas max fyra gånger under ett år – vilket innebär att det kan kosta 150 000 per år att vara ovaccinerad i landet. Att sitta i fängelse i stället för att betala bötessumman är inte ett alternativ.

Detta förtryck av ovaccinerade sker alltså trots att att vi nu vet att de så kallade vaccinerna varken stoppar smittspridning eller skyddar mot den variant av Corona som nu sprider sig fritt i samhället och i regel  inte orsakar allvarlig sjukdom eller död. 

Österrikes förtryck av ovaccinerade och deras lag om vaccintvång är därför helt oacceptabelt och ett brott mot mänskliga rättigheter och bryter både mot Nürnbergkonventionen och Helsingforsdeklarationen. I Nurnbergkonventionen framgår bland annat att frivilligt samtycke krävs för deltagande i ett medicinskt experiment,   riskerna får inte får vara större än nyttan och inga experiment får göras om det kan ge men för livet eller döden. Vi vet nu att de experimentella genterapi injektionerna varken är säkra eller effektiva och har gett exceptionellt många allvarliga biverkningar. 

Vi kommer därför samlas utanför Österrikes ambassad på lördag den 19 februari för att protestera mot de styrandes förtryck av sin egen befolkning och för de övergrepp som Österrikes nationalråd har lagstadgat om att begå då de kommer tvinga sin befolkning att underkasta sig de ej färdigtestade injektionerna mot Covid-19. 

MoD kräver i solidaritet med Österrikes utsatta befolkning

  • Riv upp den människorättskränkande lagen om  vaccintvång
  • Sluta förtrycka och diskriminera de som inte vill ta de ineffektiva och osäkra  covid-19 injektionerna
  • Avskaffa de diskriminerande och meningslösa vaccinpassen överallt!

MoD uppmanar svenska regeringen att kalla hem Sveriges ambassadör och kraftfullt markera mot Österrikes övergrepp mot sin egen befolkning. Som en humanitär stormakt är det viktigt att Sverige visar att vi står upp för mänskliga rättigheter i tider när dessa värden är hotade. 

Om förtrycket av Österrikes befolkning fortgår behöver Sverige överväga att ta emot Österrikiska flyktingar i en humanitär insats. En humanitär korridor med vita flyg skulle då kunna vara en lämplig nutida lösning med tung historisk kontext.

– Det som sker nu i Österrike är en skam för landet och för Europa och ett ofattbart övergrepp som måste stoppas.

MoDs partiordförande Andreas Sidkvist.

– Tankarna går till mina kollegor och vänner som bor i, och dagligen bidrar till, det österrikiska samhället men som nu bara har att välja på att lämna landet eller stämplas som kriminella.

säger Niklas Andersson, pilot tidigare verksam i Österrike som nu gått med i MoD.

För intervju eller frågor kontakta Andreas Sidkvist på 070 756 63 03 eller hej@partietmod.se.

Programmet för demonstrationen finns här

Fri bild att använda. Från en annan demonstration i Österrike.

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
3 Comments
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
trackback

[…] Läs om bakgrunden till demonstrationen och hela vårt pressmeddelande här. […]

trackback

[…] Pressmeddelande och bakgrund till demonstrationen utanför Österrikes ambassad […]

trackback

[…] Pressmeddelande och bakgrund till demonstrationen utanför Österrikes ambassad […]

Mer från MoD

Relaterade inlägg

3
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x