Sök
Stäng denna sökruta.

Delta i Sveriges viktigaste Kråkfest!

0
Insamlade kråkor hittills. 1500 namn behövdes för att få en förtryckt valsedel till riksdagsvalet. We made it. 🎉

Varmt välkommen att delta i vår landsomfattande veckolånga kråkfest där du får kaffe, kaka eller en kram mot en liten kråka. Festen pågår hela veckan, 22-27 februari på 12 olika platser i landet. Hitta din närmsta kråkfest nedan eller festa loss hemma med vår nedladdningsbara pdf.

Här finns Kråkfestens Facebookevent.

Varför Kråkfest?

Den 11 september avgörs vilka som får styra Sverige de kommande fyra åren. Blir det nuvarande partier som får makten innebär det grundlagsändringar som möjliggör utökade undantagstillstånd med virus som ursäkt samt fortsatt press och i värsta fall krav på att kavla upp för alla, oavsett om det gör någon nytta eller är skadligt.

Vi kan inte riskera mer splittring, förtryck och att människor skadas av politik och politiker som inte respekterar mänskliga rättigheter och demokrati.

Nu gör vi därför det sista avgörande rycket för att få in de 1500 namnunderskrifter som krävs av Valmyndigheten för att vi ska kunna få valsedlar med våra kandidater till det viktigaste riksdagsvalet i mannaminne.

“Vi” är partiet MoD som bl a engagerar avhoppade politiker från sex riksdagspartier som fått nog av den omänskliga, skadliga och splittrande covidpolitik som förts senaste åren av våra folkvalda. MoD står upp för Mänskliga rättigheter och Demokrati för alla.

Den 28 februari behöver vi lämna in de 1500 namnen till Valmyndigheten.

Här finns aktuellt program med namninsamlingsplatser under veckan.
Ta dig dit, ta en kaka (eller en kram) och lämna en kråka (signatur) för våra mänskliga rättigheter och demokrati. Varje namn kan vara avgörande!

OBS! Kan du inte komma till någon av platserna nedan men vill hjälpa oss att skriva historia och stå upp för mänskliga rättigheter och demokrati kan du skriva ut, skriva under och skicka in pappret till oss på torsdag förmiddag senast. Här finns info om hur du gör det: https://partietmod.se/namn

MoDs KRÅKFESTPLATSER, 22-27 FEB

Askersund | Kontakta Mariana på 070 652 46 61 för att bestämma mötesplats innan söndag.

Bagarmossen | Lillåvägen 61, gatuplan (Sidkvist projektledning på skylten), onsdag 10-16 och fredag 10-15. Andreas finns på plats och nås på 070 756 63 03. Det går även bra att lämna egenutskrivna lappar i brevlådan innan fredag kl 15.

Borås | Eva möter gärna upp för kaffe, kaka eller kram under veckan fram till fredag. Nås på 073 379 19 98

Gävle | Sandra finns i Gävle torsdag och fredag och tar emot de modigas signaturer. Kontakta henne på 070-337 78 25 för att stämma träff.

Göteborg | Frihetsdemonstration, Götaplatsen från 13.15, lördag 26 februari. Demonstrationen vandrar sedan till Gustaf Adolfs torg där det också finns möjlighet lämna sin signatur. Cecilia, Eva, Filip och Emilia är där och samlar namn och delar ut kramar! Eva nås på 073 379 19 98 om ni inte ser dem i vimlet eller vill hjälpa till.

Hallunda | Johannes och Andreas finns på plats i Hallunda centrum vid politikertorget mitt på gågatan kl 15-16 för att samla namn och bjuda på kaffe och kakor och berätta om MoD. Kontakta Johannes på 076 171 19 74 om du inte ser oss eller vill hjälpa till. 

Jönköping | På torsdag kl 17.30-19.30 finns Parween och Habil på plats i Asecs shoppingcenter (vid varsin entré mitt emot Naked Juice Bar) och ger kramar mot kråkor. Parween nås på 073-939 40 48 och Habil på 0737 08 74 08 om du inte ser dem i gallerian. 🙂

Ludvika | På lördag klockan 14 på Solbergsvägen finns Veronica på plats med kaffe och kakor, sedan tar hon en tur på stan också. Kontakta henne på 070 318 02 71 om du inte ser henne eller vill hjälpa till.

Malmö | Gustaf Adolfs torg, torsdag 24 februari vid 15-tiden. Emilia finns på plats med kramar mot kråkor. Hon nås på 070-725 29 18 om du vill hjälpa till eller inte ser henne.

Norrtälje | Kontakta Helinä på 0709-980 749 för att stämma träff för kråkfest!

Sigtuna | Ann-Catrin håller i kråkfest på lördag 26 feb kl 11-14 på Bistro & café valvet, Stora gatan 40 C

Södertälje | Andreas, Johannes och Nadia bjuder på kaka och kaffe på lördag mellan 13-14 mellan gallerian Kringlan och H&M. Kontakta Andreas på 070 756 63 03 för att stämma träff eller hjälpa till. 🙂 

Stockholm | Kom ut ur Covid-garderoben med Peter Walhbeck på onsdag eller torsdag från kl 17 på Haga Deli. Där finns även Sandra och Agnieszka och samlar in kråkor på löpande band. Slå en signal till Sandra på 070-337 78 25 om du inte ser dem i vimlet.

Uppsala | Niklas och flickvän finns på Espresso house på Centralstation kl 14-17 på lördag och på Fredrika Bremersgatan 2 på söndag, kl 12-17 för drop in. Varmt välkomna dit alla som vill skriva historia och fika eller kramas. Ring Niklas på 070 259 55 82 om du inte ser honom!

Årsta | Kom till Beauty of Indias butik på Dellensvägen 2 på lördag mellan 12-15 och få en kaka, kaffe eller kram mot en kråka från Anette.

Åre kommun | På fredag kl 09.00-10.00 står jag utanför Brinkeboda värdshus i Mörsil. Därefter åker jag till Undersåker och står utanför tågstationen kl 10.30-11.30 samt vid ICA Åre kl 12-12.30 också)

Hojta till om jag ska åka till Mattmar också!

Med glädje och kärlek,

Johanna

Vill du styra upp en egen kråkfest där du bor? Fantastiskt, kontakta Andreas på 070 756 63 03 (sms:a eller ring) omgående så lägger vi upp din kråkfestplats här och sprider i våra kanaler!

P.S. Dela och sprid detta inlägg i dina kanaler vitt och brett om du vill hjälpa oss att ställa upp i riksdagsvalet så att vi kan stå upp för mänskliga rättigheter och demokrati.

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
3.7 3 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
11 Comments
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Emelie
Emelie
2 år sedan

Hade också gärna satt en kråka! Underbart initiativ! Men blev varse om partiet nu ikväll så blir svårt 🙈 Lycka till!

Anna
Anna
2 år sedan

Jsg vill också sätta min kråka, men tar mig ingenstans för att göra det. Önskar lycka till!

Helena Linder Roslund
Helena Linder Roslund
2 år sedan

I Malmö står det 24 mars, är det fel eftersom ni skriver att det pågår till 27 februari? Vill gärna skriva under, men om jag ska skriva ut pdf:en och posta är det försent. Går det att göra digitalt? Hittar inte hur.

Björn
Björn
2 år sedan

hej, kan man inte sätta sin kråka digitalt? 🙂

Mer från MoD

Relaterade inlägg

wood writing typography tiles
MoDs politik

10 grundprinciper för MoDs politik​

Denna lista bygger på de mest populära motionerna av MoDs medlemmar fram till januari 2024​ 1. Individens självbestämmande Vi fastslår att varje individ är suverän

Läs mer »
MoDs valsedlar
Insamling

Bidra till MoDs valsedelsfond

Hjälp oss lyckas i EU-valet MoD har sedan starten för två år sedan arbetat målinriktat med att ena människor från höger till vänster för att

Läs mer »
11
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x