Sök
Stäng denna sökruta.

Var med och skriv historia, samla de första namnen till partiet MoD

Insamlade kråkor hittills. 1500 namn behövdes för att få en förtryckt valsedel till riksdagsvalet. We made it. 🎉
0Hör Cecilia Strandevall berätta om vad som krävs för att vi ska få förtryckta valsedlar till riksdagsvalet.

För att få en partibeteckning och kunna anmäla MoDs kandidater till riksdagsvalet 2022 behöver vi samla in 1500 namnunderskrifter innan den 28 februari.

Med din hjälp kan vi få det gjort i tid.

Så här gör du för att hjälpa till:

  1. Ladda ner den förifyllda pdf:en från valmyndigheten som vi lagt på vår hemsida här. Det kan ta några sekunder för blanketten att laddas ner eller öppnas i en ny flik i din webbläsare.
  2. Be dina vänner, grannar eller folk på stan om en underskrift. De förbinder sig inte till någonting genom att skriva under.
  3. Lägg dina underskrivna papper från Valmyndigheten i ett frankerat kuvert och posta senast onsdag 2 mars till:

Sten Bäckström c/o MoD
Linnés väg 86

191 35 Sollentuna 

4. Fira att du varit med och skrivit historia!

P.S. Är du medlem i MoD och samlar in minst fem namnunderksrifter innan söndag den 20 februari får du vara med på vår vårt exklusiva föredrag med EU-parlamentarikern Cristian Terhes då han ger sina bästa råd i arbetet mot Covidförtryck.

Mejla oss på hej@partietmod.se för att få din plats till föredraget när du skickat in dina underkskrifter enligt ovan.

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
4.5 2 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
46 Comments
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Jan Hedberg
Jan Hedberg
2 år sedan

Intressant att länkarna i mejlet som kom redan var blockade. Motståndet är hårt, men tiden är rätt för detta, de är nog livrädda för att mista sina positoner. Hur funkar det om man vill köra kommunalt också? Hur många per kommun? Vissa kommuner omplacerar ju folk, som ni vet.

Aida
Aida
2 år sedan

Hej! Vad är en ställning i andra frågor som vård, invandring och klimat? Är ni neutrala eller har ni en särskild ståndpunkt?

Partivän
Partivän
2 år sedan

Hej, gällande partiets program. Kan ni inte göra som Junilistan och undvika samtliga frågor som inte berör partiets kärnfrågor? Junilistan hade valsedlar där varje kandidats politiska inriktning stod bredvid namnet – socialdemokratisk, borgerlig osv. Folk kunde kryssa en kandidat som hade samma politiska inriktning som de vanligtvis röstade för. Tanken var att ledamöter skulle (förhoppningsvis) rösta enligt Junilistans program gällande kärnfrågor och enligt deras individuella inriktning i samtliga andra frågor. Fördelen med detta förfarande är att partiet kan samla många fler människor bakom sina kärnfrågor. För i dagsläget har vi ett splittrat samhälle inte bara vad som gäller Covid. Frågor som invandring och CO2 skapar också stora motsatser medan Covid utgör en helt oberoende dimension av splittring. Skulle partiet försöka utveckla ett omfattande program så skulle denna situation förmodligen medföra att partiet tappar mycket potentiellt stöd.

Jag var på demonstrationen i lördags och ville passa på gratulera er till att det blev så lyckat. Deltagarna verkade var väldigt blandade vilket var väldigt kul att se. Om ni delar samma intryck så är det väl en till anledning för att göra samma sak som Junilistan gällande program? En annan sak som jag tyckte var anmärkningsvärt var att andelen av deltagare med migrationsbakgrund verkade vara så låg. Jag skulle föreslå att partiet borde fokusera på att vinna folk med migrationsbakgrund för det är väl speciellt många bland de som inte vill ta några gensprutor mot Covid (s.k. “vacciner”)?

Partivän
Partivän
2 år sedan

Efter den lyckade demonstrationen ligger ni säkerligen på kartan för det genterapigalna etablissemanget. Det finns en lång historia av obekväma småpartier i västvärlden som man bekämpade med ohederliga metoder för att man inte ville att de skulle få inflyttande. Utöver smutskastning som höger (vilket Säpo redan gjorde och vilket var fullständigt löjligt om man tittar på hur det såg ut på demonstrationen) kommer det förmodligen bli försök till infiltration och splittring inifrån. Ett minimalistiskt program som tar upp kärnfrågor och inget annat utgör ett skydd även mot det åtminstone i en viss utsträckning. På så sätt skulle partiet snarare bli en samlingsrörelse än ett vanligt parti.

Ett till förslag är att partiet borde ha ett rådgivande gremium som tillför expertis gällande vetenskapliga och medicinska frågor runt Covid. Där borde doktorer och forskare sitta som kan utvärdera vad som händer i världen för att partiet kan hålla sitt budskap uppdaterat hela tiden. Läget runt Covid förändras ju mer eller mindre veckovis. På så sätt får man störst nytta av att Covidisternas politik står på svag vetenskaplig grund.

Jon
Jon
2 år sedan
Svara  Partivän

migranter är hårt knutna till myndigheters välvilja och går den anbefallda vägen

Partivän
Partivän
2 år sedan
Svara  Jon

Det finns olika typer av folk med migrationsbakgrund.

Många är inte bidragsberoende (de finns faktiskt) men har bevarat ett sunt misstroende mot staten som de har kvar från livet i sina hemländer.

De som är bidragsberoende lever delvis under ghettoliknande förhållanden där bidragsberoendet oftast går parallelt med en stark sammanhållning. Staten har en svag position i dessa områden trots att bidragsberoendet finns.

Inom dessa grupper borde det finnas potentiellt stöd till ett parti som riktar sig mot påtvingade injektioner. Sedan är det även viktigt att vinna stöd bland befolkningsdelen med migrationsbakgrund för att avvärja smutskastningen som höger.

Lars Johan
Lars Johan
2 år sedan

Är så otroligt lättad över att inte känna mig ensam om att vara kritisk till allt märkligt som sker i världen. Är nästan beredd att ge upp en moderat röst till förmån för er.

Länge leve MoD och kavlaner!

Georg Krüger
Georg Krüger
2 år sedan

För namnunderskrifterna till valmyndigheten är det hela personnumret som gäller där eller med sista 4 siffrorna också? Folk man inte känner brukar inte vilje ge ut dem kanske?

Pia J. Stengard
Pia J. Stengard
2 år sedan

Hej,
Varför kan ni inte ha en namninsamling som man kan skicka in direkt digitalt?
Att behöva skriva ut papper, skriva under och skicka in tror jag blir för omständigt för många och risken är att man inte gör det…

Kan det vara så att en digital namninsamling inte gäller?

Med vänlig hälsning,
Pia J. Stengard

Petra
Petra
2 år sedan

Medborgarlön är något jag tror på! Jag har läst många exempel från bland annat Finland där de gjorde några provår med detta. Tror det kan hjälpa både miljö i förh till konsumtion samt hjälpa människor frigöra tid att jobba kreativt/ideellt/ för miljön.

Maria
Maria
2 år sedan
Svara  Petra

Jo men då blir partiet genast smalt och exkluderar många som inte vill ha medborgarlön. Jag tycker att det är viktigt att något av de här småpartierna kommer in i riksdagen och utmanar konsensus om att tvinga folk till medicinska ingrepp och omforma vem som är medborgare och inte. Så fort tex Mod också börjar driva en sådan smal fråga så riskerar dom att få färre röster.

Gunnar Renbro
Gunnar Renbro
2 år sedan

Bra initiativ!
Har ni anslutit er till “Folkets röst”. Det ska om jag förstått det rätt vara som en brygga eller ett paraplyparti för att komma in i riksdagen. Alla småpartier borde ansluta sig så att de tillsammans kan uppnå 4 % spärren.

Christina Mattsson
Christina Mattsson
2 år sedan

Åh vad bra! Jg tänkte också på att vi behöver enas/samlas.

Maria
Maria
2 år sedan

Samtalar ni även om att ansluta till Politiskt skifte?

Och kommer namnunderskrifterna vi samlar in då slås samman?

Maria
Maria
2 år sedan

Fast alla småpartier inkluderar AFS tex och går dom med i samma parti som MOD så förlorar MOD en massa röster. Det finns småpartier som är mot vaccinpass men som INTE står för mänskliga rättigheter och demokrati. Tycker också det är väl många olika men MOD låter som det som ligger närmast mig (mänskliga rättigheter och demokrati).

Lars Gustafsson
Lars Gustafsson
2 år sedan

Lars Gustafsson

Ann-Catri
Ann-Catri
2 år sedan

Någonstans skulle blanketter kunna lämnas in så hör i sista minuten, var kan jag lösa om dessa platser?

Ann-Catrin
Ann-Catrin
2 år sedan

Har ni något faxnummer att skicka blanketten till?

Anna Mila
Anna Mila
2 år sedan

Jag har nu betalat medlemsavgift. Ska jag ändå också göra namnunderskrift för partibeteckning?

Camilla
Camilla
2 år sedan

Hur många har skrivit under hittills?

Demokratiska Diktaturen

Det är ett j*vla daltande med politiken i Sverige. Jag vill bli president och styra landet i rätt riktning. Vi går i en ond cirkel!!! Läs mer på https://diktaturen.se

Björn Sveninge
Björn Sveninge
2 år sedan

Ja en person räcker!
Demokrati har vi haft så det räcker och blir över.
Junilistan är knappast att ha som föredöme, jag var själv engagerad i den men Nils Lundgren var inte den person som jag nämnt ovan.
Frågan är om det finns någon man som kan axla oket, jag tror inte det med dagens män.
För kom ihåg vad författaren Bulgakov skrev i romanen Mästaren och Margarita, DEN STÖRSTA SYNDEN ÄR FEGHETEN.
Däremot så tror jag på att skrota dagens perversa ” demokrati” och istället låta folk säga sin mening i varje viktig fråga.
En sådan är invandringen av utomeuropeer.
Frågan som borde ställas till det svenska folket blir, vill vi ha invandring av utomeuropeiska, ja eller nej.
Men för att kunna driva en sådan linje krävs att orden Jesus sa till Pontius Pilatus att den största synden är feghet tas på allvar.
Tyvärr så tror jag det är alldeles för mycket begärt av svensken men jag kan ju hoppas att jag har fel.

Maria Persson
Maria Persson
2 år sedan

Kommer ni finnas på plats i Stockholm på lördag 19:e ??
Tänkte om vi kunde skriva på då???

Chrille
Chrille
1 år sedan

Hej det lutar starkt mot att jag röstar MoD. Men jag hittar inget om budget och arbetsvillkor och så?

Mer från MoD

Relaterade inlägg

46
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x
Få senaste nytt från MoD

Skriv upp dig och få vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad. Max ett mejl i veckan.