Nu är vi över 800 MoDiga! Hur snabbt kan vi bli det dubbla?

MoD har vuxit snabbt sedan vi startade partiet den 21 december 2021. MoD uppstod ur en frustration över den farliga splittring våra ledare skapade genom att peka ut “ovaccinerade” som farliga smittbärare som inte skulle kramas. Trots att detta påhitt helt saknar vetenskaplig grund fick det allvarliga konsekvenser för många som blev offer för den rädsla och förakt som skapades för de som valt att kavla ner.

Nu har det snart gått fem månader sedan starten av MoD och det är dags att vi börjar växa snabbare för att hinna ta oss in i riksdagen så att vi kan uppnå våra mål.

Vi är övertygade om att det finns hundratusentals människor som också tror på en mer lokal demokrati och mänskliga rättigheter för alla. Med din hjälp kan vi nå många av dem.

Denna vecka ber vi därför om hjälp med att sprida ordet om att vi finns och att vi nu vill bli fler modiga.

Dela detta inlägg, tipsa om oss i sociala medier, bli medlem själv och bjud in dina nära och kära att bli en del av denna nya folkrörelse av modiga, vakna, vänliga människor.

Tillsammans skapar vi en flodvåg av mod som rensar bort den gamla och unkna våta filt som lagts över oss alldeles för länge. Istället gör vi plats för hopp, värme och en upplyst framtid tillsammans. Nedkavlad som uppkavlad. 🌻⚓️🌞

Här några fler saker vi tror på.

Här kan du bli medlem eller månadsgivare snabbt och enkelt. 

 

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
5 1 omröstning
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
1 Comment
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
John Karlsson
John Karlsson
1 år sedan

Låter bra önskar er lycka till

Mer från MoD

Relaterade inlägg

Evenemang

Summering Urkult 3-6 augusti 2023

Mellanvalåret 2023 var ett tiotal medlemmar från MoD på Urkult varav de flesta var förbi MoDs bord strax utanför festivalområdet. Några avsatte även någon timme

Läs mer »
1
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x