Sök
Stäng denna sökruta.

Sascha Latypova | Our authorities’ biggest lie during the pandemic

Se Andreas Sidkvists avslöjande intervju med Sascha Lapytova (10 min) som gjordes under Pandemikonferensen i Stockholm den 21 januari 2023

Undertexter på svenska kan väljas i spelaren om du sitter vid en dator. Titta annars på klippet på vår Facebooksida nedan där undertexterna ska synas på mobilen.

Sascha Lapytova är en före detta insider inom läkemedelsindustrin som nu har tittat närmare på vem som egentligen ligger bakom hela pandemin och dess “motåtgärder”. Motåtgärder där så kallade vacciner har förespråkats trots att de inte har genomgått sedvanliga kontroller eller uppfyller normala krav på säkerhet och effektivitet eller ens borde klassificeras som vacciner enligt många experter. Enligt Sascha Latypova är det ingen tillfällighet att de så kallade vaccinerna, trots det skyhöga antalet rapporter om allvarliga biverkningar, fortsätter att användas och propageras för. Eftersom de så kallade covid-vaccinerna inte beställs som medicinska produkter utan beställs enligt den militära definitionen “motåtgärd” gäller inga vanliga medicinska förfaranden eller regler. Vilket är vad myndigheterna och militären lurat folk att tro.

Vem är Sasha Latypova?
Sasha Latypova byggde upp två företag inom läkemedelsbranschen under mer än 20 år och stödde företag som Pfizer och J&J i genomförandet av kliniska prövningar. Hon sålde båda företagen och 2014 drog hon sig tillbaka för att spendera mer tid i skidbacken. Vi går fram till 2020 och SARS-CoV-2 drar henne tillbaka till en bransch som hon trodde att hon hade sagt adjö till för alltid.

Gilla, dela och sprid vitt och brett om du vill se mer inlägg från MoD Media och teckna en prenumeration på MoD Media här så att vi kan fortsätta skapa innehåll som detta.

Här finns samma intervju som ovan att se (och sprida) via vår Facebooksida. där finns även undertexterna inlagda.

 

Se Sascha Lapytovas föreläsning om Pandemikonferensen i Stockholm på MoD Media (25 min)

Undertexter på svenska finns tillgängliga om du tittar via en dator. Välj —>CC och språk längst ner i spelaren på datorn, på mobil fungerar det tyvärr inte enligt vår erfarenhet.

Se fler tal från konferensen på Läkaruppropets Rumble-kanal.

 

 

Vill du se mer från MoD Media?

Stötta vårt arbete genom att teckna en prenumeration här:
www.modmedia.se

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
5 1 omröstning
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
2 Comments
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Adonai
Adonai
11 månader sedan

Don’t all residents of the US,Canada and China need to be fully vaccinated and boosted in order to re enter their respective countries?

Mer från MoD

Relaterade inlägg

wood writing typography tiles
MoDs politik

10 grundprinciper för MoDs politik​

Denna lista bygger på de mest populära motionerna av MoDs medlemmar fram till januari 2024​ 1. Individens självbestämmande Vi fastslår att varje individ är suverän

Läs mer »
MoDs valsedlar
Insamling

Bidra till MoDs valsedelsfond

Hjälp oss lyckas i EU-valet MoD har sedan starten för två år sedan arbetat målinriktat med att ena människor från höger till vänster för att

Läs mer »
2
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x