Sök
Stäng denna sökruta.

Etablerade politikers och mediers bristande vilja att bidra till saklig debatt och objektiv nyhetsrapportering är ett hot mot demokratin och människors hälsa

Partiet MoD är det enda partiet med rak rygg som kan påstå att vi stod upp för mänskliga rättigheter och demokrati under pandemin. Nu är vi det enda partiet som driver på för fredssamtal istället för mer krig i Ukraina.

Under pandemin kallades vi covididioter och foliehattar, trots att allt vi sa om pandemin, restriktionerna och sprutorna stämde och det var våra myndigheter och politiker som for med osanningar. Restriktionerna och covidpassen har ingen effekt på smittspridningen, viruset kommer från ett labb, det som säljs in som säkra och effektiv covidvacciner är i själva verket en obeprövad form av cellulär genterapi som gett exceptionell många allvarliga biverkningar. 30 ggr fler anmälningar om allvarliga biverkningar har inkommit till Läkemedelsverket än av faktiska fall av narkolepsi under svininfluensaskandalen. Då är det endast 1-10 % av alla biverkningar som anmäls.

Trots att siffrorna vi tagit upp kommer från officiella källor så är de enda tidningarna där vi kan få in debattartiklar om detta, de som klassas som högerextrema av etablissemanget.
De etablerade medierna kallar sig oberoende och demokratins väktare men gör allt för att tysta alla röster som inte delar de åsikter som för tillfället är acceptabla i de systemtrogna mediernas snäva korridor.

Nu när vi förordar fredssamtal istället för fler vapen till kriget kallas vi putinister och nyttiga idioter. Som att mer vapen och krig mellan Ryssland och NATO genom ukrainska befolkningen vore det mest humanitära och bästa för Ukraina. Om vi tittar på de senaste länderna där USA och NATO tidigare krigat av, officiellt, humanitära orsaker, har resultatet varit förödande.
Irak, Afghanistan, Libyen och Syrien har alla bombats sönder, tiotals miljoner människor har tvingats på flykt och miljontals människor har dödats.
Istället för mänskliga rättigheter och demokrati har det blivit förnyat talibanstyre i Afghanistan, slavhandel och trafficking i Libyen, anarki i Irak och jihadist och IS-enklaver i ett sönderbombat Syrien

In och skriv under för fred i Ukraina om du inte låter dig styras av massiv krigspropaganda eller auktoritära makthavare som kräver uppkavlade sprutarmar och underkastelse i ord och handling både i kris- och krigstid för de destruktiva lösningar på varje nytt hot som målas upp.
Fredsuppropet har inspirerats av det tyska uppropet för fred som samlat 740 000 underskrifter. I uppropet kräver vi vapenstopp och att Sverige som EU:s ordförandeland omgående tar initiativ till fredsförhandlingar istället för att trappa upp det tragiska och för hela världen livsfarliga kriget i Ukraina. Om det finns lika många fredsvänner i Sverige som i Tyskland per kapita så bör vi få 80 000 undertecknare inom ett par veckor och då blir vi en fredsröst att räkna med.

www.fredsuppropet.se

Modiga hälsningar
Andreas Sidkvist ordförande MoD
8 mars 2023

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
2 Comments
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Eva Bjerke
Eva Bjerke
11 månader sedan

Det kommer bara upp felmeddelande när jag försöker skriva under fredsuppropet, att sidan inte är säker, och det går inte att komma någon vart
Så här står det: Anslutningen är inte privatEn angripare kan försöka stjäla dina uppgifter från http://www.fredsuppropet.se (t.ex. lösenord, meddelanden eller kreditkortsuppgifter). Läs merNET::ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID

Mer från MoD

Relaterade inlägg

wood writing typography tiles
MoDs politik

10 grundprinciper för MoDs politik​

Denna lista bygger på de mest populära motionerna av MoDs medlemmar fram till januari 2024​ 1. Individens självbestämmande Vi fastslår att varje individ är suverän

Läs mer »
MoDs valsedlar
Insamling

Bidra till MoDs valsedelsfond

Hjälp oss lyckas i EU-valet MoD har sedan starten för två år sedan arbetat målinriktat med att ena människor från höger till vänster för att

Läs mer »
2
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x