Etablerade politikers och mediers bristande vilja att bidra till saklig debatt och objektiv nyhetsrapportering är ett hot mot demokratin och människors hälsa

Partiet MoD är det enda partiet med rak rygg som kan påstå att vi stod upp för mänskliga rättigheter och demokrati under pandemin. Nu är vi det enda partiet som driver på för fredssamtal istället för mer krig i Ukraina.

Under pandemin kallades vi covididioter och foliehattar, trots att allt vi sa om pandemin, restriktionerna och sprutorna stämde och det var våra myndigheter och politiker som for med osanningar. Restriktionerna och covidpassen har ingen effekt på smittspridningen, viruset kommer från ett labb, det som säljs in som säkra och effektiv covidvacciner är i själva verket en obeprövad form av cellulär genterapi som gett exceptionell många allvarliga biverkningar. 30 ggr fler anmälningar om allvarliga biverkningar har inkommit till Läkemedelsverket än av faktiska fall av narkolepsi under svininfluensaskandalen. Då är det endast 1-10 % av alla biverkningar som anmäls.

Trots att siffrorna vi tagit upp kommer från officiella källor så är de enda tidningarna där vi kan få in debattartiklar om detta, de som klassas som högerextrema av etablissemanget.
De etablerade medierna kallar sig oberoende och demokratins väktare men gör allt för att tysta alla röster som inte delar de åsikter som för tillfället är acceptabla i de systemtrogna mediernas snäva korridor.

Nu när vi förordar fredssamtal istället för fler vapen till kriget kallas vi putinister och nyttiga idioter. Som att mer vapen och krig mellan Ryssland och NATO genom ukrainska befolkningen vore det mest humanitära och bästa för Ukraina. Om vi tittar på de senaste länderna där USA och NATO tidigare krigat av, officiellt, humanitära orsaker, har resultatet varit förödande.
Irak, Afghanistan, Libyen och Syrien har alla bombats sönder, tiotals miljoner människor har tvingats på flykt och miljontals människor har dödats.
Istället för mänskliga rättigheter och demokrati har det blivit förnyat talibanstyre i Afghanistan, slavhandel och trafficking i Libyen, anarki i Irak och jihadist och IS-enklaver i ett sönderbombat Syrien

In och skriv under för fred i Ukraina om du inte låter dig styras av massiv krigspropaganda eller auktoritära makthavare som kräver uppkavlade sprutarmar och underkastelse i ord och handling både i kris- och krigstid för de destruktiva lösningar på varje nytt hot som målas upp.
Fredsuppropet har inspirerats av det tyska uppropet för fred som samlat 740 000 underskrifter. I uppropet kräver vi vapenstopp och att Sverige som EU:s ordförandeland omgående tar initiativ till fredsförhandlingar istället för att trappa upp det tragiska och för hela världen livsfarliga kriget i Ukraina. Om det finns lika många fredsvänner i Sverige som i Tyskland per kapita så bör vi få 80 000 undertecknare inom ett par veckor och då blir vi en fredsröst att räkna med.

www.fredsuppropet.se

Modiga hälsningar
Andreas Sidkvist ordförande MoD
8 mars 2023

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
0 Comments
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Mer från MoD

Relaterade inlägg

Evenemang

Summering Urkult 3-6 augusti 2023

Mellanvalåret 2023 var ett tiotal medlemmar från MoD på Urkult varav de flesta var förbi MoDs bord strax utanför festivalområdet. Några avsatte även någon timme

Läs mer »
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x