Kort rapport från Andreas Sidkvists möte med riksdagsledamot Elsa Widding på riksdagen

Elsa Widding intervjuas av Andreas Sidkvist om hennes intryck av Pandemikonferensen i Stockholm

Elsa Widding var den enda av riksdagspolitikerna som var intresserad av att veta mer om de över 12 000 allvarliga biverkningsrapporter som Andreas mejlade om i november 2022.
Hon var också den enda av riksdagens politiker som hörsammade inbjudan om att delta på Läkaruppropets pandemikonferens den 21-22 januari 2023.

Här mer om det mejl som Elsa svarade med intresse på:

Endast en av riksdagens ledamöter vill veta mer om de exceptionellt många allvarliga biverkningarna av de så kallade covidvaccinen

Nedan en bild från mötet på riksdagen mellan MoDs ordförande Andreas Sidkvist och modiga riksdagskvinnan Elsa Widding om eventuellt samarbete kring ett seminarium i Riksdagen om WHOs nya uppdrag och konsekvenser av massvaccinering mot Covid.

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
3 Comments
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Martin - Valsamverkanspartiet
Martin - Valsamverkanspartiet
6 månader sedan

Uppmärksammade Ute Krüger i februari 2022.

https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2022/02/17/tysk-overlakare-i-sverige-hittar-turbocancer-i-brostvavnad-och-misstanker-covid-19-vaccinerna/

Partiet MoD och Elsa är varmt välkomna att valsamverka brett. Jag bjuder härmed in er båda till ett möte som kan vara direktsänt eller redigerat. Föreslår Lördagen den 3:e juni, men är givetvis öppen för andra tidpunkter.

Kan vara bra att läsa på om valsamverkan innan dess, så att frågorna blir intressanta och utvecklande för oss alla: https://valsamverkanspartiet.wordpress.com/2021/09/12/analys-av-argument-for-och-emot-direktdemokratisk-valsamverkan/

Yvonne
Yvonne
6 månader sedan

Tack Elsa, du är en riktig politiker i motsats till alla de andra i Riksdagen!

Brigitte
Brigitte
6 månader sedan

Mycket bra uttalande. Man undrar ju verkligen varför andra politiker inte är intresserade av att ta reda på mer… Kan de inte förstå…? Eller vill de inte veta…???

Mer från MoD

Relaterade inlägg

3
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x