Storbritanniens välkände dubbelvaccinerade kardiolog Dr Aseem Malhotra agerar nu för ett omedelbart sprutstopp

Se intervjun med Dr Aseem Malhotra, kardiologen från Storbritannien som även syns i Safe and Effectiva a second opinion. Han är dubblevaccinerad men började läsa på om covidvaccinen när hans far fick hjärtattack och avled kort efter sin spruta. Nu menar han att covidvaccineringen behöver stoppas omgående.

När MoDs tidigare riksdagskandidat ⁨Liselotte Dalén delade videon på sin Facebook fick hon 90 dagars banning. Så det är uppenbarligen väldigt viktiga ståndpunkter som hotar narrativet som förs fram. Dela via MoDs hemsida för att minska risken att bli censurerad.

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
5 2 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
1 Comment
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
trackback

[…] Vi kan även se tecken på demokratins tillbakagång när det gäller den fortsatta censuren av ledande läkare och forskare som varit kritiska till nedstängningar, covidpass och massvaccinering under pandemin. […]

Mer från MoD

Relaterade inlägg

Evenemang

Summering Urkult 3-6 augusti 2023

Mellanvalåret 2023 var ett tiotal medlemmar från MoD på Urkult varav de flesta var förbi MoDs bord strax utanför festivalområdet. Några avsatte även någon timme

Läs mer »
1
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x