Världsberömde kardiologen Aseem Malhotras meddelande till svenska hälsomyndigheter och politiker.

Storbritanniens mest kände kardiolog Aseem Malhotra om vad han skulle vilja säga till svenska myndigheter och politiker angående covidvaccinen när han fick frågan av MoDs ordförande Andreas Sidkvist.

Aseem Malhotra har tidigare pratat i brittiska parlamentet och lär få en inbjudan till norska parlamentet inom kort. Vårt mål är att få Aseem Malhotra att bli inbjuden till Sveriges riksdag så att han kan berätta om sina slutsatser där.

Aseem Malhotra är känd från brittisk TV som hälso- och vaccinförespråkare och han har själv tagit två sprutor. Vilket han nu menar inte var så klokt då han efter nio månaders intensiva studier om vaccinens säkerhet och effektivitet har kommit till slutsatsen att de behöver stoppas omedelbart. Anledningen är att covidvaccinen inte fungerar som traditionella vaccin utan är en genterapi som kan få tidigare okända och mycket allvarliga konsekvenser för dem som får dem.  Aseem ändrades sin uppfattning om vaccinen efter att hans far som tidigare var frisk och inte hade några hjärtproblem avled kort efter en covidinjektion i en hjärtattack.

Något som han berättade på hälsokonferensen i Oslo den 19 november 2022 då flera ledande personer inom MoD var där. Se artikel nedan.

Rapport från historisk hälsokonferens i Oslo

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
2 Comments
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Claudia Svensson
Claudia Svensson
1 år sedan

Misstänkt vaccin från starten, därför har min kärnfamilj tagit avstånd från vaccinet. Vi ville inte solidarisera med snabba cash industrin. Vaccinet är obeprövat, farligt. Min syster och hennes särbo har fått problem: hon har fått njurkancer – numera opererad, njuren avlägsnad. Hennes särbo har fått miokardit, akut förd till sjukhuset i Norrtälje kl 23 på natten. En barndomskompis dotter har dött, 32 år gammal. Hon har lämnat 3 barn efter sig, mellan 8 år gammal pojke och 4 månader gammal babis. Min svärdotterns mor har också blivit intagen på IVA p g a biverkningar. Det som har hänt är skrämmande, är kriminalitet mot mänskligheten. EU måste stoppa vaccingenociten.

trackback

[…] Världsberömde kardiologen Aseem Malhotras meddelande till svenska hälsomyndigheter och politiker. […]

Mer från MoD

Relaterade inlägg

2
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x