Sök
Stäng denna sökruta.

Underbart är kort – Tack Elsa för din korta men intensiva tid i MoD

Elsa meddelade idag till MoDs styrelse och i ett pressmeddelande att hon valt att lämna partiet.

Partiet MoDs styrelse är tacksamma för den korta tid Elsa Widding tillbringade hos oss. Hon anslöt sig till partiet med en stark önskan att samla människor för att kämpa för våra mänskliga rättigheter och bevara vår suveränitet och demokrati tillsammans. Detta engagemang uppskattas högt, och vi är glada över att hon valde att ge sin energi och tid till vår gemensamma sak.

Elsa har dock längs vägen insett att Partiet MoD inte fullt ut motsvarar hennes förväntningar och förhoppningar, vilket ledde till hennes beslut att lämna partiet. Vi respekterar hennes val och accepterar att det är viktigt att varje individ hittar sin rätta plats i politiken.

Trots hennes korta tid hos oss, har Elsa bidragit till att uppmärksamma Partiet MoD och våra kampanjer, såsom Exit WHO. Hennes erkännande av det viktiga arbete vi gör är uppskattat, och vi är tacksamma för hennes önskemål om lycka till för vårt fortsatta arbete.

Elsa betonar behovet av starkt ledarskap, tydlig målstyrning och ekonomiska resurser för att utmana riksdagspartierna, vilket vi ser som viktiga påpekanden för alla politiska aktörer. Hennes eftertanke om att starta ett eget parti, men samtidigt insikten om utmaningarna det medför, speglar hennes djupa engagemang för Sveriges framtid.

En bidragande orsak till Elsas avhopp förutom de skäl hon nämner i sitt pressmeddelande är som vi förstått det även de många samtal hon fått ta emot av en handfull före detta förtroendevalda i MoD som efter att de blivit bortröstade av medlemmarna på extrastämman i november har ansträngt sig för att misskreditera MoD och den styrelse som valdes med stor majoritet. Vi beklagar att dessa personer har lyckats få med sig Elsa och hoppas nu att hon kan få lugn och ro och tid att fokusera på sina hjärtefrågor igen.

Partiet MoDs styrelse önskar Elsa Widding all lycka i hennes fortsatta politiska resa och ser fram emot att följa och stötta hennes arbete för att ta tillbaka Sveriges självbestämmande.

Partiet MoDs styrelse, 26 januari 2024

Mer om Elsa Widdings väg till MoD

https://partietmod.se/2024/01/15/elsa-widding-gar-med-i-tvarpolitiska-partiet-mod-infor-eu-valet/


Mer om Elsa Widdings avhopp på MoDs Facebooksida

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
5 Comments
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Kari J
Kari J
4 månader sedan

Synd att Elsa väljer att gå vidare någon annanstans. Men hon har gett MoD uppmärksamhet som parti. Och mycket bra av MoD att inte börja kasta skit på Elsa som det är lätt hänt när någon duktig person lämnar. Vilket visar att jag valt rätt parti att vara medlem i!

Cathrine Lindblom
Cathrine Lindblom
4 månader sedan

Så bra att MoD sakligt anger skälen för avhoppet. Vi är många som uppskattar MoD väldigt mycket. MoD behövs!
🌻

Sten Lindahl
Sten Lindahl
4 månader sedan

Det viktiga nu är att behålla lugn och perspektiv.
Alla gör vi fel ibland. Nu behöver vi prioritera. Viktigast av allt är vi når det övergripande målet.

Det övergripande målet är att MoD fortsätter sitt segertåg i Sverige och stoppar och vänder utvecklingen bort från globalisternas mål att införa en enda totalitär diktatorisk världsregering och nationalstaternas eliminering till vasallstater under ett FN styrt av de största och mäktigaste organisationerna som ägs av familjerna Rotchild och Rockefeller och deras instrument som tex Black Rock och Vanguard.

  1. Representanter för de grupper som har olika syn på vad som hänt när Elsa Widding nu vill lämna MoD-partiet träffas och samtalar om vad man anser har hänt och orsaken till det. Sammanlagt tre representanter för vardera gruppen träffas minst tre gånger.
  2. De två grupperna redogör var och en för sin syn på vad som hänt som är icke offentliga så länge samtalen pågår.
  3. Gruppens möten leds av en neutral ordförande med erfarenhet av att medla i konflikter.
  4. När samtalen är avslutade publiceras en sammanfattning av vad som hänt enligt de två grupperna. Vad är man överens om nu och för framtiden och vad är man inte överens om.
  5. Var och en av grupperna redovisar i en slutrapport vad de anser hänt och bör göras för att MoD skall förbli enigt och effektivt i sin kamp för demokrati och mot åsiktsdiktatur.
Kira Argunova
Kira Argunova
4 månader sedan

Jag hörde till dem som gick med i MoD dagarna efter det att Elsa gick med. Jag har länge sympatiserat djupt med partiet utifrån dess ifrågasättande av det som organisationer som WHO, EU och NATO innebär för våra liv. Någon dag innan Elsas avhopp, när jag själv alltså bara varit med några dagar i partiet, blev jag dock tveksam till hur partiet verkar drivas. Jag har ingen aning om tidigare konflikter och vad dessa grundar sig i, men det jag reagerat på är att partiets politik verkar bestämmas av att medlemmar röstar online på varandras motioner. Sådan direktdemokrati kan i min värld bara sluta i kaos, att man hoppar från det ena ställningstagandet till det andra utan sammanhang. Bara för att man är emot korrupta politiker och myndigheter som sitter på dubbla stolar i allians med storföretag så betyder det inte att allt kommer att bli bättre med direktdemokrati, om “folket” får styra partierna. Politiska partier bör ha en grund, något som de står för, och det är sedan det som folk får ta ställning till.

Martin - Valsamverkanspartiet
Martin - Valsamverkanspartiet
4 månader sedan

Ingen perfekt. Helt stadig är ingen, när verkligheten skickar på sina skruvade hårda bollar, vilket betyder att vi alla, trots olika fel och brister, bör valsamverka brett, t.ex. genom Valsamverkanspartiet!

Jag ser Både Elsa Widding och Partiet MoD som 1000 gånger mer seriösa än sittande riksdag.

Låt nu inte småsaker förhindra en riktigt bred valsamverkan för viktiga saker!

Mer från MoD

Relaterade inlägg

5
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x
Få senaste nytt från MoD

Skriv upp dig och få vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad. Max ett mejl i veckan.