Sök
Stäng denna sökruta.

MoD har nu 2 500 medlemmar – Välkommen du med!

MoD har nu fördubblat antalet medlemmar på ett år och till riksdagsvalet 2026 är vi större än Liberalerna och Miljöpartiet om vi fortsätter växa i samma takt. Men vi siktar på att få politiskt inflytande redan om tre månader i valet till EU-parlamentet. Då vi siktar på att få två mandat. Och för att lyckas med det behöver vid din hjälp. Är du inte med i MoD ännu så vill vi ha dig med. Har du modiga vänner som sympatiserar med MoDs ståndpunkter så vill vi också ha dessa med!

Varför gå med i MoD?

MoD är det enda partiet som enar människor från höger till vänster som står upp för mänskliga rättigheter, demokrati yttrandefrihet och fred i en tid när dessa värden är akut hotade.

4 frågor MoD driver

✅ För yttrandefrihet. Nej till censur som EU arbetar för med Chat Control och och DSA (Digital Service Act).
✅ För demokratisk folkstyre och nationell suveränitet. Nej till globalt elitstyre genom EU, NATO, Världshälsoorganisationen och Världsekonomiskt forum.

✅ Ukraina behöver fred, inte fler vapen. Ja till en fredlig lösning på ombudskriget i Ukraina mellan USA och Ryssland. Sverige och EU ska verka för fred, inte förlänga kriget genom att skicka fler vapen.

✅ För medicinsk valfrihet, nej till vaccinpass och press att ta mRNA-mediciner.

🐝 Hjälp oss skapa ett politiskt skifte, bli medlem idag och berätta om oss för dina modigaste vänner!

Bli medlem enkelt och smidigt på prov utan kostnad i en månad!
Eller bli fullvärdig medlem direkt för bara 200 kr per år.

Som medlem får du även rabatt på MoDs föredrag, kurser och filmvisningar samt tillgång till vårt interna medlemsforum där du kan få kontakt med likasinnade och vara med och påverka MoDs politik.

Partiet MoD

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
3 Comments
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Staffan Hällberg
Staffan Hällberg
3 månader sedan

Ska man kunna rösta på er så måste ni se verkligheten i vitögat. Om vi inte hjälper Ukraina med vapen så kommer de att dödas och hur stämmer det med mänskliga rättigheter? Då sossarna lade ned vårt militära försvar åren 1996 – 2006 så är vi beroende av hjälp så därför gick vi med i Nato. Att ha som princip att vi inte ska gå med i Nato visar att ni tyvärr är lika verklighetsfrämnande som fredsorganisationerna samt V Mp SD och AFS. Sorry men ni är helt fel ute. Mvh

Lasse Anckarman
Lasse Anckarman
1 månad sedan

Ska det mest korrupta landet I Europa, kanske i hela världen tillsammans med “Israel”, ha mer vapen, då är det du som är helt fel ute.

Edu
Edu
27 dagar sedan

Att gå med i Nato är att vara USAs marionett och skjuta sig själv i foten.

Mer från MoD

Relaterade inlägg

3
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x
Få senaste nytt från MoD

Skriv upp dig och få vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad. Max ett mejl i veckan.