Sök
Stäng denna sökruta.

Den framgångsrika manifestation för Sveriges suveränitet och för en exit ur WHO lockade över 1500 personer till Stockholm!

STOCKHOLM: Den stora manifestationen för Sveriges suveränitet och utträde ur WHO som MoD var huvudarrangör för har nyligen hållits. Över 1500 personer slöt upp för att uttrycka sin oro över förslagen att ge Världshälsoorganisationens (WHO) utökade mandat vid framtida hälsokriser.

Andrew Bridgen, en framstående talare, hyllade Sverige för dess beslut att inte följa WHO:s rekommenderade nedstängningar, särskilt stängningen av skolor. Han påpekade den långvariga negativa effekten av nedstängningar på samhället och betonade farhågorna kring experimentella vacciner.

Sasha Latypova, en forskningsledare med bakgrund inom läkemedelsindustrin, uttryckte sin glädje över antalet deltagare i demonstrationen och delade hennes iakttagelser av liknande rörelser i USA. Latypova kommer snart att resa till Island för att diskutera problemen kring WHO:s beslut och användningen av medicin som ett potentiellt “vapen”.

Demonstrationens arrangör, Andreas Sidkvist, var nöjd med uppslutningen, med polisuppskattningar som pekar på cirka 1 500 deltagare. Sidkvist betonade den framgångsrika roll som “ExitWHO” Facebook och hemsidan samt nyhetsbrevet spelade för att mobilisera stöd, trots att räckvidden begränsades på Facebookplattformen. Han avslöjade också att fler demonstrationer kan vara på väg.

Med över 20 000 insamlade underskrifter som uppmanar riksdagens ledamöter att reflektera över de föreslagna förändringarna, är det tydligt att dessa frågor fortsätter att resonera starkt bland många svenskar.

Två längre reportage om manifestationen finns att läsa här:

ExitWHO-manifestation i Stockholm, Nya Dagbladet, 2 oktober 2023

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
0 Comments
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Mer från MoD

Relaterade inlägg

0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x