Sök
Stäng denna sökruta.

Nytt medlemsrekord för MoD, över 500 nya medlemmar sedan vi drog igång kampanjen för att dubbla MoD!

Vi är mycket glada att så många vill gå med i Sveriges enda parti som står upp för demokrati, mänskliga rättigheter, yttrandefrihet och fred i en tid när dessa världen är akut hotade. Bara i torsdags den 5 oktober  fick vi 100 nya medlemmar på en dag. Det tidigare rekordet var 20 nya medlemmar på en dag och var på valdagen 11 september 2022. Vi drog igång kampanjen för att dubbla MoD den 1 september i år men har först sista veckorna dragit igång kampanjen på allvar genom att SMS:a och mejla de över 20 000 personer som prenumererar på vårt nyhetsbrev. Skulle hälften av dem bli medlemmar i MoD så kommer vi vara större än Liberalerna som endast har drygt 11 000 medlemmar. Tycker du också att det är dags för nya energi och politik i Sverige? Bli medlem smidigt här idag och var med och skriv historia:

www.partietmod.se/dubbla

 Tips också gärna dina modigaste vänner om oss!Här några av våra medlemmar om varför de valt att gå med i MoD. 

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
1 Comment
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Mer från MoD

Relaterade inlägg

1
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x