Sök
Stäng denna sökruta.

Podd-marathon | Lär känna MoDs riksdagskandidater

På måndag den 18 april hade vi planerat att ha ett lite längre nomineringsmöte med alla kandidater för att lära känna varandra lite mer och för att rösta om ordningen på MoDs riksdagslista.
Vi beslutade oss istället för att göra om mötet till ett podd-marathon under måndag och tisdag.

Skynda dig att bli medlem nu om du vill vara med och påverka vilka kandidater som ska få representera MoD i riksdagen. 

 

Kandidatsamtal #1

Spela videoklipp

Kandidatsamtal #2

Spela videoklipp

Kandidatsamtal #3

Spela videoklipp

Kandidatsamtal #4

Spela videoklipp

Kandidatsamtal #5

Spela videoklipp

Kandidatsamtal #6

Spela videoklipp

Kandidatsamtal #7

Spela videoklipp

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
11 Comments
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Margaretha
Margaretha
2 år sedan

Tack, kommer att lyssna…

Mario Hernandez, Göteborg
Mario Hernandez, Göteborg
2 år sedan

Hej . När all uppmärksamhet går till krigs-säkerhet och energi frågor, men fokus på sanktioner och censur, vad är viktigast för dig att hålla fokus på?

Sandra och Jörg
Sandra och Jörg
2 år sedan

Vilken åsikt har ni angående den planerade avskaffningen av kontanter? Vi anser att detta är ett minst lika farligt övervakningsverktyg som vaccinationsbeviset är.

Sandra
Sandra
2 år sedan

Hej! Om ni vill nå 250000 Svenskar för att komma in i Riksdagen – Varför hinner ni inte åtminstone skicka ut 100 flyers som ja ordrade via mejl? Varför hälsar ni inte nya medlemmar välkommen? Vi medlemmar ville engagera oss men behöver eran hjälp! Tack.

Mats
Mats
2 år sedan

Hej
Tror det är viktigt att fokusera på den befogade kritiken mot massvaccinationsagendan (med åtföljande kontrollsamhälle, undertryckande av medborgerliga fri och rättigheter inklusive alla de som lidit skada av de nödgodkända s.k vaccinen), för att ha möjlighet att komma in i riksdagen.
Om vi tar upp andra frågor i nuläget finns kanske risken att det kan skrämma bort grupper som har olika uppfattningar i andra frågor.

aurel
aurel
2 år sedan

EU vill införa digitala identitet som i Frankrike har redan infört strax efter Macron kom tillbaka. När man får den så vi kommer förlora vår frihet och allt som är vår egen som hälsa , bank konto allt. Då kommer vi får problem att EU kommer bestämma din hälsa för dig och så dem kommer tvinga oss till tvång vaccination . Undrar om finns mjölighet vi skulle stämma dem WHO , eftersom bakom ligger ett privat gubbe Bill gates som ingen av oss valde varken han eller who som ska bestämma över oss. I Sverige med hälsomyndigheten som är styrd av globalister.

Lisa
Lisa
2 år sedan

Lite “fakeinfo” från bl a regeringen. Läste era partikrav, det som ni vill ha, har redan hänt. Kanske bäst att läsa lite fakenews som resten av Sverige tar del av.

Frågor och svar om den tillfälliga pandemilagen Uppdaterad 09 februari 2022
Lagen om särskilda begränsningar för att förhindra spridning av sjukdomen covid-19, också kallad den tillfälligapandemilagen, gällde mellan den 8 januari 2021 och den 31 mars 2022. Lagen kom till mot bakgrund av att 
coronavirusets påverkan på samhället under perioder var stor. Regeringen behövde då effektiva verktyg för att kunna 
anpassa restriktioner snabbt och träffsäkert och i vissa lägen kunna begränsa verksamheter där det fanns stor risk för smittspridning.

Regeringen föreslår stärkt skydd för enskildas fri- och rättigheter Publicerad 24 mars 2022
Regeringen har i dag beslutat en lagråds­remiss om grund­lags­skadestånd. Förslaget innebär att enskilda ska kunna få skade­stånd av staten eller en kommun vid över­trädelser av en grund­läggande fri- och rättig­het enligt 
regerings­formen.I regeringens förslag görs det tydligt vilken rätt till skade­stånd man som enskild har vid det all­männas över­trädelser av grund­läggande fri- och rättig­heter enligt andra kapitlet i regerings­formen, som exempelvis yttrande­frihet eller mötes­frihet. På så sätt stärks enskildas rättig­hets­skydd.

Pressmeddelande från Socialdepartementet Publicerad 03 februari 2022
Merparten av restriktionerna mot covid-19 tas bort den 9 februari 2022
Den 9 februari 2022 påbörjas avvecklingen av åtgärderna mot covid-19. Då tas bland annat krav på deltagartak och andra uttryckta deltagarbegränsningar, till exempel krav på avstånd mellan sällskap och storlek på sällskap bort, liksom möjligheten till användning av vaccinationsbevis vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar samt mässor.Syftet med vaccinbeviset är inte att det ska användas i anställningen och arbetstagaren är inte skyldig att visa upp sådant bevis.

Frågor och svar om vaccin och vaccination mot covid-19 i EUhttps://ec.europa.eu › safe-covid-19-vaccines-europeans
Länder fick göra egna val, Sverige valde att inte införa obligatorisk
covid-vaccination.

Mer från MoD

Relaterade inlägg

11
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x
Få senaste nytt från MoD

Skriv upp dig och få vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad. Max ett mejl i veckan.