Sök
Stäng denna sökruta.

Ett MoD på gång att startas i USA? Tulsi Gabbard lämnar Demokraterna och uppmanar fler att följa henne

🇺🇸 Ett MoD på gång att startas i USA?
Tulsi Gabbard en av få modiga fredsvänner i USA hoppar nu av Demokraterna på grund av deras stöd till kriget i Ukraina som riskerar att leda till ett kärnvapenkrig. Hon uppmanar även fler demokrater att följa henne.

“Den tidigare presidentkandidaten förklarar att hon tror på en regering som utgörs av folket och arbetar för folket – men att detta är motsatsen till hur Demokraterna fungerar idag. Hon menar att Demokraterna idag står för en regering som består av och arbetar för den mäktiga och inflytelserika eliten.”

Tulsi Gabbard har tidigare gjort militärtjänstgöring i Irak och har varit en stark kritiker till USAs stöd till kriget i Syrien och lade 2017 fram lagförslaget “Stop Arming Terrorists Act” i USAs representanthus om att USA ska sluta ge stöd till Al Qaida, Islamiska staten i Irak och Syrien (ISIS) bland andra.

Förslaget införlivades i lagen om tillstånd för nationellt försvar för räkenskapsåret 2020.

Den 13 juni 2019 säkrade Gabbard införandet av en bestämmelse i 2020 års National Defense Authorization Act (NDAA) “för att förbjuda användningen av skattebetalarnas medel för att tillhandahålla vapen eller någon form av stöd till al-Qaida, Islamiska staten Irak och Syrien , Jabhat Fateh al Sham, varje individ eller grupp som är associerad med dessa organisationer, eller någon enhet som försvarsministern bestämmer får handla med eller sälja vapen till terroristorganisationer.” [6] Gabbard kommenterade: “Tyvärr har ledare i Washington i sin envisa strävan efter regimförändringskrig använt skattebetalarnas dollar för att finansiera program som direkt och indirekt stödjer terroristgrupper som al-Qaida på platser som Syrien . Detta fortsätter i Jemen där USA:s stöd till Saudiarabiens folkmordskrig i Jemen har resulterat i att saudierna har levererat USA-vapen till terroristgrupper som al-Qaida, som rapporterades av CNN tidigare i år. Detta är inte bara fel, det är olagligt för alla amerikaner att ge pengar eller hjälp till terroristgrupper som dessa. Bestämmelsen jag antog idag skulle göra att samma regler gäller för den amerikanska regeringen.”

Varmt välkommen med i MoD alla svenska politiker som vill “göra en Tulsi” för att de tror mer på fred och folkligt demokratiskt styre än elitstyrda politiker som Magdalena Anderssson och Ulf Kristersson.

#jointhegoodguys

—–

Läs mer om Tulsi Gabbards avhopp här:

Tulsi Gabbard: ”Demokraterna styrs av en elitistisk anti-vit krigshetsande kabal”

https://nyadagbladet.se/utrikes/tulsi-gabbard-demokraterna-styrs-av-en-elitistisk-anti-vit-krigshetsande-kabal/

 

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
5 1 omröstning
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
5 Comments
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Patrik Hidefjäll
Patrik Hidefjäll
1 år sedan

Tulsi Gabbard är väl en av få amerikanska politiker med någon sans och insikt

Anthony
Anthony
1 år sedan

Bursting a bubble. Hon var en Young Global Leader av WEF. Om hon är det nu, vet jag inte.

Lars
Lars
1 år sedan

Gabbard är vaccinförespråkare. Ändå utmålas hon som en vän av folket i artikeln. Stötta MoD? Glöm det !!!

Mer från MoD

Relaterade inlägg

wood writing typography tiles
MoDs politik

10 grundprinciper för MoDs politik​

Denna lista bygger på de mest populära motionerna av MoDs medlemmar fram till januari 2024​ 1. Individens självbestämmande Vi fastslår att varje individ är suverän

Läs mer »
MoDs valsedlar
Insamling

Bidra till MoDs valsedelsfond

Hjälp oss lyckas i EU-valet MoD har sedan starten för två år sedan arbetat målinriktat med att ena människor från höger till vänster för att

Läs mer »
5
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x