Sök
Stäng denna sökruta.

310 000 doser covidvaccin har olagligen injicerats i svenskar enligt EU:s direktiv

Epoch Times avslöjar idag i en sensationell artikel att över 5,7 miljoner doser med covidvaccin varav 310 000 doser som har injicerats i svenskar inte hade klarat de grundläggande kraven på god tillverkningssed (GMP) och borde därför inte fått tillstånd att användas.
Flera dödsfall och allvarliga biverkningar går enligt EMA:s databas för biverkningar att härleda till just dessa batcher. Det som har skett är olagligt enligt EU:s egna direktiv.

Epoch Times skriver:

Hedley Rees är inte förvånad över att GMP-certifikaten inte kan hittas i databasen och menar att de helt enkelt inte kan existera eftersom de processer som ingår i utfärdandet av certifikaten innefattar Läkemedelsverkets granskning där produkten inte godkändes.

– De svenska myndigheterna borde inte ha tagit emot vaccinen utan ett fullständigt och korrekt CoC, utan skickat tillbaka dem, säger han och tillägger:

– Det här är allvarligt, oacceptabelt, farligt och olagligt enligt EU:s direktiv.

Trots att Läkemedelsverket ansvarade för granskningen av Pfizer/Biontechs vaccin som mynnade ut i 117 anmärkningar, varav tre av allvarlig grad, så tog man in vaccin som inte var säkra att användas.

Enligt uppgifter från Folkhälsomyndigheten har över 310 000 doser från dessa batcher gått ut till regionerna och getts till svenska folket.

Som nämnts ovan resulterade Läkemedelsverkets granskning av produktionen i Andover och Mainz den 20 november 2020 i 117 anmärkningar, varav tre ansågs vara allvarliga.

En av de allvarliga anmärkningarna handlade om att andelen mRNA i vaccinet skilde sig markant åt mellan de kliniska och de kommersiella batcherna. Andelen var lägre i de som var avsedda för kommersiell användning.

Läs hela artikeln här:
https://www.epochtimes.se/Allvarliga-fel-i-vaccinproduktion—Lakemedelsverket-blundar-568601

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
1 Comment
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Odd Storm
Odd Storm
1 år sedan

Jag tror att det är tur att det blev så. Jag tror att skadorna hade blivit mycket värre om “vaccinet” hade kommit fram som det skulle.

Mer från MoD

Relaterade inlägg

wood writing typography tiles
MoDs politik

10 grundprinciper för MoDs politik​

Denna lista bygger på de mest populära motionerna av MoDs medlemmar fram till januari 2024​ 1. Individens självbestämmande Vi fastslår att varje individ är suverän

Läs mer »
MoDs valsedlar
Insamling

Bidra till MoDs valsedelsfond

Hjälp oss lyckas i EU-valet MoD har sedan starten för två år sedan arbetat målinriktat med att ena människor från höger till vänster för att

Läs mer »
1
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x