Sök
Stäng denna sökruta.

Hur vill du helst interagera med oss och MoDs medlemmar?

Vi skulle vilja kunna kommunicera mer och effektivare med våra medlemmar och sympatisörer. Vi har ett par tre olika plattformar i åtanke men tänker att det bästa är om ni som är vår tilltänkta målgrupp får tycka till själva först. 🙂

Så var så goda att rösta!

Hur vill du helst interagera med MoD och våra medlemmar?
  • Lägg till ditt alternativ

 

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
5 Comments
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Irrelevant
Irrelevant
1 år sedan

Tänk på att alla inte har smartphone. Antalet av dessa alternativ exkluderar därmed samtliga utan.

Å. södergren
Å. södergren
1 år sedan

Mig tycks partiet vara ett en-saksparti. Funktionellt bör landet återföras till tiden före Palme och därifrån göra sin start. Vi bor på en vattenplanet och sjöfartsnäring, som var mycket stor på 50-talet, syns inte alls.
Orwells djurfarmen syns nu i alla licenser för yrken. Licenser är som ett staket runt slavfarmen. Licenser är en smygbeskattning liksom inflationen.
Ett förkrav för att vara minister är ett tio års yrkesliv. För att vara statsminister krävs förkrav som världsomsegling i liten båt. Inga djävla nollor på den posten.
Polismästare och domare skall väljas av folket, i minst tre regioner.
En konstitutionsutsdomstol skall inrättas.
Livstidsstraff för röstfusk med konfiskering av alla tillgångar.
EU skall enbart vara en frihandels org. BigPharma bort. Psykiatri bort.
Tesla (Nicola) teknologier in.
Detta blir enbart ett preludium i nytänk..
ha de
Åke Södergren

Solveig Silverin
1 år sedan

Partiet MOD tar inte upp vår tids viktigaste miljöfråga.Ni visar istället att ni stödjer ökad mikrovågsstrålning i vår livsmiljö genom appar och trådlösa apparater som tex dessa drönare sprider ännu mer pulsad energi i biosfären. Ytterligare ett politiskt parti som uppenbarligen vägrar att införskaffa de kunskaper som krävs för att ta vettiga beslut för att skydda människors hälsa och vår naturmiljö enligt 1 kap Miljöbalken. Ni är inte ett dugg modiga ni är lika fega och svaga som alla de andra etablerade politiska partierna som givit teknik-och mobilindustrin fullständig tillgång till hela vår livsmiljö även inne i våra privata hem. Vi exponeras för tvångsbestålning dygnet runt av artificiella mikrovågor och konsekvenserna ser vi redan men ni blundar ni också, lika fegt som övriga partier.

Maria
Maria
1 år sedan

MoDunity är antagligen mer säkert än de andra platformarna eftersom MoD själva styr och äger platformen. Alla de andra nämnda platformarna kan ju lätt kontrollera vilken information de vill ska synas, eller inte synas. Därför är MoDunity det mest självklara valet.

Mer från MoD

Relaterade inlägg

5
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x