Sök
Stäng denna sökruta.

Vi står upp mot vaccinkrav, ovetenskapliga PCR-test och omänskliga inskränkningar av vår rörelsefrihet

Du står inför att göra ett mycket viktigt val den 11 september!

Mycket har hänt de senaste åren och vi har också i Sverige fått uppleva mycket vi inte trodde var möjligt, allt ifrån krav på “pass” för att delta i olika aktiviteter till krav på att ta experimentella genterapi-injektioner för att ha rätten att arbeta!

Detta anstår inte ett demokratiskt land och ett demokratiskt styre!

Vi har fått uppleva hur inte ett enda riksdagsparti vände sig emot de ovetenskapliga “vaccinpassen” eller kraven på att alla skulle ta experimentella injektioner. Vi har fått uppleva hur ovaccinerade behandlades som några man skulle undvika och gärna ta reda på var de bodde osv. Det skulle tas “kram-paus” och vi hade en statsminister som tillsammans med övriga inblandade gjorde vad de kunde för att splittra familjer, släkt och vänner. Man gjorde sitt allra bästa för att skrämma upp befolkningen och man lyckades på detta sätt skapa en masshysteri som saknar motstycke i modern tid. Vad värre är så vet vi nu också att extremt många fått allvarliga biverkningar av injektionerna, även misstänkta dödsfall är inrapporterade. Och trots detta går man nu ut och rekommenderar nästa spruta…

Ett antal nya miljoner doser är inköpta. Vad har detta kostat? Nu kommer det igen löften om att satsa på vård, skola och omsorg mm och vi kan konstatera att det uppenbarligen funnits pengar till detta redan innan!

Vi vet att PCR-testerna kostade över 22 miljarder kronor och dessa är dessutom – enligt uppfinnaren Kary Mullis själv – helt ovetenskapliga för det ändamål de används till. Så skapar man en “pandemi” över världen!

De enorma summor man lagt på dessa ovetenskapliga tester hade kunnat räcka till att anställa ett mycket stort antal sjuksköterskor till exempel.

(Vill du läsa mer om alla biverkningar av injektionerna så hittar du svensk information på bl a Läkaruppropet.se och Sjuksköterskeuppropet.se. Internationellt finns det mängder att ta del av.)

Partiet Mod ställer nu inte bara upp i Riksdagsvalet utan också i ett antal kommunala och regionala val. Vi är dina lokala representanter runtom i Sverige och oss når du direkt via mejl eller telefon här

Vi i partiet MoD står upp för mänskliga rättigheter och demokrati! Gör du det med? 

Det här är våra viktigaste frågor:

Alliansfrihet

Medicinsk valfrihet

Yttrandefrihet

Ta chansen att stå upp för demokrati och mänskliga rättigheter, rösta på MoD!

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
1 Comment
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Mer från MoD

Relaterade inlägg

1
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x
Få senaste nytt från MoD

Skriv upp dig och få vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad. Max ett mejl i veckan.