Sök
StÀng denna sökruta.

đŸ€š Lucka 3 | Bannlys denna foliehatt omedelbart, en sedelĂ€rande berĂ€ttelse om sprutomanien med Andreas Sidkvist

Spela videoklipp

LÀs talet i sin helhet hÀr

En sedelĂ€rande berĂ€ttelse om Sprutomanien – För alla Ă„ldrar i alla tider

Bannlys denna foliehatt omedelbart!

Stod att lÀsa i en svart rubrik och med en bild pÄ undertecknad i Aftonbladet i somras. Den som förkunnade bannlysningen var en fd moderat gruppledare. Numera anstÀlld pÄ stor PR byrÄ som av en hÀndelse ocksÄ hade Pfizer och AstraZe som uppdragsgivare. 

Mitt brott. Jag hade ifrÄgasatt den rÄdande sprutordningen och upplyst om att det var en mÀnsklig rÀttighet att fÄ kavla ner Àrmen för den som nödvÀndigtvis inte ville kavla upp för sprutmakten. 

Jag hade alltsÄ rubbat den heliga sprutordningen genom att uppvigla folk att avstÄ sprutmaktens pÄbud. 

PÄbudet om att alla helt frivilligt men med övertalning, skamning, sparken, massiv propaganda och uteslutning ur sitt sociala sammanhang skulle tvingas med i sprutsÀllskapet genom att lydigt kavla upp varje gÄng nÀr prÀsterskapet och smÄpÄvarna, Host Tegnell, Hallengren sÄ önskade. 

Till sin hjÀlp med att sprutfrÀlsa hela befolkningen hade smÄpÄvarna en rad kvacksalvare och krÀmare. Den största kvacksalvaren var mÀster SÀllberg. Han var utan nÄgon lÀkarutbildning men med en vaccinfabrik pÄ fickan helt rÀtt person att uttala sig om sprutornas nödvÀndighet.

Och han intygade i tid och otid i alla sprutmaktens bullor tillsammans med smÄpÄvarna och de andra krÀmarna heligt och dyrt hur sÀkra och effektiva de sprillans nya och inte fÀrdigtestade experimentella genterapisprutorna var. 

Och alla sprutorna var vÀldigt sÀkra och effektiva. Detta var tills man upptÀckte att den heliga Astras sprutfrÀlsning var lite farlig, för du kunde visst dö, men det gÀllde bara för den som var under 65 alla andra kunde fortsÀtta med Astras lösning. 

SmÄpÄvarna och storkrÀmaren Bergström kunde dock lugna alla bligade spruttroende med att han för vÄra pengar köpt in stora lager av alla möjliga injektioner och att det till och med skulle vara extra bra att blanda alla mÀrken. I en sprutcoctail! Och det hÀr visste ju Bergström sÄ klart bÀttre Àn alla andra för det var ju hans tidigare uppdragsgivare (den snÀlla Big Farma) som sÄlde sakerna sÄ frikostigt till honom. Och det hade dem sagt..

Sedan kom den bistra verkligheten ikapp lite mer i landet Sprutomania och den supersÀkra Moderna sprutan var visst inte heller sÀker lÀngre. Den var till och med sÄ osÀker sÄ ingen som var under 30 skulle fÄ ta den nÄgot mer. Det var hjÀrtmuskeln hos unga mÀn och kvinnor som visst inte gillade de dÀr nya spikarna av protein som sprutornas oheliga mRNA koder tog fram en hel armé av i kroppen. En otyglad armé visade det sig som angrep fel saker i kroppen ibland. Vilket ocksÄ kunde ses allt oftare frÄn olika idrotter dÀr atleter föll handlöst mot marken. 

Men inget av det hÀr spelade nÄgon roll. För smÄpÄvarna som i sin tur styrdes av översteprÀsterskapet hade fÄtt sitt kall frÄn högre makt att sprutfrÀlsa hela jordens befolkning sÄ att det heliga nya normala skulle ta vid och den stora omstarten kunde uppstÄ. 

Ja, ungefĂ€r sĂ„ gick det till i Sprutomanien för inte alls sĂ„ lĂ€nge sen. Och hur sagan slutar kommer ni fĂ„r vara med och bestĂ€mma


——

Jag heter alltsÄ Andreas Sidkvist och Àr hÀr i Malmö idag för att jag stÄr upp för mÀnskliga rÀttigheter, demokrati och yttrandefrihet. 

VÀrden som Àr akut hotade idag. 

Den 21 december startade jag dÀrför upp partiet MoD tillsammans med lÀkare, advokat och fd politiker frÄn andra riksdagspartier som hoppat av eftersom de inte kunde stÄ bakom sina tidigare partiers Covidpolitik. 

Nu engagerar vi politiker frÄn fem olika riksdagspartier i vÄrt arbete för att ÄterupprÀtta mÀnskliga rÀttigheter,  demokrati och yttrandefrihet. 

I onsdags avskaffades sÄ Àntligen de ovetenskapliga och krÀnkande restriktionerna. 

Kravet pÄ vaccinationsbevis vid allmÀnna sammankomster, offentliga tillstÀllningar och mÀssor avskaffades ocksÄ. 

Samtidigt pratar regeringen och FHM om att alla som Àr ovaccinerade ska undvika stora folksamlingar inomhus. Som om det handlade om folkhÀlsa. NÀr alla vid det hÀr laget vet att att sprutorna inte fungerar för att minska smittan och endast ger ett vÀldigt begrÀnsat om nÄgot skydd alls mot viruset. 

ÄndĂ„ vill dem alltsĂ„ fortsĂ€tta med denna galna sprutcirkus som om dem vore besatta av en lĂ€gre makt. 

Men det kommer dem inte lyckas med. 

Vi flyttar nu istÀllet fram vÄra positioner och krÀver.

Stoppa all diskriminering av ovaccinerade. Förbjud vaccinpass överallt! 

 Avskaffa pandemilagen helt och lÀgg ner utredningen om grundlagsÀndringar omedlbart 

 Stoppa allmÀnna vaccineringen mot Covid 19 dÄ den Àr ineffektiv och gjort mer skada Àn nytta för tiotusentals mÀnniskor. 

 De mellan 100 000 till en miljon mÀnniskor som kan antas lida av allvarliga biverkningar efter covidsprutorna behöver fÄ hjÀlp omgÄende. De ska fÄ adekvat behandling, stöd och ersÀttning i proportion till sina skador. 

 De som Àr ansvariga för att ha pressat, tvingat eller övertalat mÀnniskor att ta de ej fÀrdigtestade covidsprutorna behöver stÀllas till svars. 

 Sverige behöver nu helas frÄn den osunda och farliga uppdelning som vÄra sÄ kallade ledare har skapat med hjÀlp av media. 

Tack!

Tycker du ocksÄ att dessa frÄgor Àr viktiga? 

DÄ ska du skriva ditt namn pÄ en av blanketterna frÄn valmyndigheten som vi laddat upp hÀr sÄ att vi kan registrera vÄr partibeteckning och komma in i riksdagen. 

LÀs mer om frihetsmanifestationen och övriga talare hÀr.

Andreas Sidkvists tal frĂ„n Frihetsmarschen i Malmö

 

 

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela pÄ Facebook
Dela pÄ Twitter
Dela pÄ Telegram
Dela via Mejl
0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
0 Comments
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Mer frÄn MoD

Relaterade inlÀgg

MoDs valsedlar
Insamling

Bidra till MoDs valsedelsfond

HjÀlp oss lyckas i EU-valet MoD har sedan starten för tvÄ Är sedan arbetat mÄlinriktat med att ena mÀnniskor frÄn höger till vÀnster för att

LÀs mer »
0
Skulle Àlska dina tankar, vÀnligen kommentera.x
()
x