Sök
Stäng denna sökruta.

Hur mycket är mänskliga rättigheter, demokrati, yttrandefrihet och fred värt för dig?

Hur mycket är mänskliga rättigheter, demokrati, yttrandefrihet och fred värt för dig?

Vi som engagerar oss i MoD tycker att dessa frågor är de viktigaste vi kan ägna våra liv åt just nu.

Vår ambition är förändra den förda politiken när det gäller vem som ska fatta avgörande beslut om vår hälsa, vilka krig vi ska delta i, vad vi ska få säga i sociala medier och vilka våra rättigheter ska vara gällande att resa och utrycka oss framöver. Men för att lyckas med våra ambitioner att påverka tillräckligt många människor i Sverige så behöver vi bli fler.

Därför satsar vi på att under september månad dubbla antalet medlemmar i MoD. Från 1300 till 2600 medlemmar.  Då kommer vi också få dubbelt så mycket resurser att satsa på våra kampanjer, på att nå ut samt att starta upp fler lokala utskott. Målet är att vara större än Liberalerna (ca 11 000) och Miljöpartiet (ca 15 000) innan EU-valet i juni nästa år. Om alla som får detta nyhetsbrev blir medlemmar nu så klarar vi det inom en vecka! 🙂

Just nu driver vi eller finansierar vi följande kampanjer eller projekt:

ExitWHO | för att bevara Sveriges suveränitet, Tala om det | ger vaccinskadade en röst, Kavla ner | en mänsklig rättighet, Fredsuppropet | för fredssamtal istället för fler vapen till kriget i Ukraina, MoD Media – lyfter våra frågor i intervjuer och videoklipp.

Vi har även ett 50-tal lokala utskott runtom i landet, ett 20-tal arbetsutskott, ett kansli och en väldigt aktiv styrelse som sammanträder varje vecka.

Förra året skrevs ett 70-tal artiklar om vårt arbete och vi skriver regelbundet debattartiklar och arrangerar eller deltar på demonstrationer. Här kan du läsa mer om MoDs första verksamhetsår.

Var med och dubbla MoD | Bli medlem idag, gratis 1:a månaden (om du väljer kortbetalning), därefter 16 kr / månad (vid ordinarie medlemsavgift).

Välj hur du vill betala ditt medlemskap genom att klicka på bilden eller genom att klicka här.

Partiet MoD

 

 

 

 

 

 

 

 

Redan medlem?

Bli månadsgivare snabbt och enkelt här!

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
5 1 omröstning
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
0 Comments
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Mer från MoD

Relaterade inlägg

0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x