MoDs riksdagskandidater kartlagda av mystiskt konto på Twitter

”Om man är en antivaxer på grund av att man är rädd om sin kropp och för att man vågar ifrågasätta, ja då bär jag med stolthet den titeln. Det är dock inte vad en antivaxer innebär för mig.”

Förra söndagen höll det restriktionskritiska och demokratiinriktade partiet MoD årsmötet på Folkets hus i Bagarmossen och då var aktörer ifrån Garm där för att smygfotografera. Sidan drivs inkognito då de som ligger bakom arbetet inte verkar våga stå för att de bedriver åsiktsförföljelse.

Lär hela artikeln i Svenska Morgonbladet här: Kryptisk vänstergrupp åsiktsregistrerar aktiva hos det restriktionskritiska partiet MoD

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
5 2 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
4 Comments
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Bert
Bert
1 år sedan

Polisanmäl dem! Detta är olagligt i Sverige. Säkerhetspolisen har rätt att kartlägga folk som på riktigt är farliga för rikets säkerhet men dessa fristående sossefinansierade organisationer sysslar med illegal verksamhet.

Bert
Bert
1 år sedan

Detta är åsiktsregistrering och förtal. Dessa sossefinansierade fascister ska låsas in i fängelse!

Bert
Bert
1 år sedan

Dom har även skapat ett fejkkonto åt Lars Bern på facebook för att misskreditera honom. Det är helt klart proffs som ligger bakom detta. Förmodligen är dom desperata för att sanningen ska komma fram.

Å. Södergren
Å. Södergren
1 år sedan

Matteus 5:37, räcker gott i plandemidebatten.
Enormt tidsbesparande!

Mer från MoD

Relaterade inlägg

Evenemang

Summering Urkult 3-6 augusti 2023

Mellanvalåret 2023 var ett tiotal medlemmar från MoD på Urkult varav de flesta var förbi MoDs bord strax utanför festivalområdet. Några avsatte även någon timme

Läs mer »
4
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x