Sök
Stäng denna sökruta.

Den extrema högern | Debattartikel av Per Shapiro i Nya Dagbladet

Träffsäker debattartikel av oberoende journalisten Per Shapiro apropå att vi som står upp för mänskliga rättigheter och demokrati mot sprutmakten, överstatlighet och förmynderi regelmässigt anklagas av meningsmotståndare för att vara högerextrema.

Den extrema högern

Den otyglade kapitalismen som präglar världens mäktigaste ekonomiska intressen ger uttryck för en ideologi som är både våldsam och totalitär. Det skriver Per Shapiro i en replik till kritiken mot hans debattartikel i Nya Dagbladet och drar paralleller till Peter Wolodarski, Pinochet och den verkliga extrema högern.

Kritiken mot min debattartikel här i Nya Dagbladet blev ungefär den väntade (NyD Debatt 8/9, “Dags för en riktig debatt om covidvaccinen”). I huvudsak kom den att handla om det forum jag valt. Hur kan du skriva i en sådan högertidning? Varför inte i DN? Och många som delade artikeln i (anti-)sociala medier fick motsvarande förebråelser i sina trådar: Jag trodde du hade bättre omdöme än att dela en artikel från ett sådant högerforum!
PUBLICERAD 20 SEPTEMBER 2021

Läs hela artikeln här:
https://nyadagbladet.se/kultur/den-extrema-hogern/ 

Sagt om MoD

Gillar du denna artikel?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Telegram
Dela via Mejl
0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Meddela i
guest
1 Comment
Äldsta
Nyaste De Flesta Röstade
Inline Återkopplingar
Visa alla kommentarer
Janeth
Janeth
1 år sedan

👏👏👏👏👏👏

Mer från MoD

Relaterade inlägg

1
0
Skulle älska dina tankar, vänligen kommentera.x
()
x